bunu eşime sorduğumda şöyle izah ediyor belli bir noktaya kadar okey ama bi eşik var onu geçtikten sonra her şey benim kontrolümden çıkıyor kontrol etmek için zorlanırsam bu seferde akışı yakalayamıyorum diyor :) peki sen? :)
Artık insanlar izledikleri filmlerdeki gibi sevişmeleri yaşamak istiyor bazı şeyler yalanırken belki o anda kendini kötü hissetsede bir kaç gün geçince aradan o sevişme o yalayan dil yine arzulanıyor
Bazen görsellşkle yaşanması gereken şeyler bazen de sen yaşadınmı diye sorana evet demek için yaşanması gereken şeyler var bazen de tat vermesede her seferinde olmasını istediğimiz şeyler ama en önemlisi de sevişirken bedeni doyan kızın saklayamadığı yüzündeki gülümsemeyi görmek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Altı üstü bir s2ş yani sitede çok kulp takıyorsunuz bu nesli çoğaltma uygulamasına.
Acaba aşırı abaza ruhlardan mı kaynaklı yoksa vasat erotik sahnelerin meyvaları mı bunlar?
😃
Mimikler değişip o ana göre şekillenincd daha seksi oluyor bence
Nerelisin sen
Nevşehir
Hayrola tanıdık mı geldim🤣🤣🤣🤣
İsim ve soy isim aynı olan birini tanıyorum
benim tanıdık Nevşehirli değil:)
ben bunu yapabiliyorum ama eşim nefesini bile kontrol etmekte zorlanıyor :)
Neden acaba:) merak ediyorum
bunu eşime sorduğumda şöyle izah ediyor belli bir noktaya kadar okey ama bi eşik var onu geçtikten sonra her şey benim kontrolümden çıkıyor kontrol etmek için zorlanırsam bu seferde akışı yakalayamıyorum diyor :) peki sen? :)
Bence erkek sert ve fazla zevk veriyorsa akıp gidiyordur:) sevişmenin başından sonuna imm harikasın diyen biri rol yapıyordur:)) ahahs
kesinlikle aynı fikirdeyim birde bazen videolardan denk geliyor kadın ıhh bile demiyor adam matkap gibi kadında tık yok o da çok tuhaf :)
😅😅
O zaman iyi gecelerr :)
iyi geceler:))
Ben soruyu hiç anlamadım uygulamalı yapsak daha iyi anlayacağım
Deneme sürümüm var kanka. Bir bakabilirsin istersen müsait olduğunda 😂
Surat bozmamak mümkün bir şey değil
Senden dinleyelim önce
Hiç denemedim desem..
Film çevirmiyorsun Sonuçta sevişiyorsun ne alakası
Düşündüm bi an 😅 yok bence
Niye öyle iyi olmuyor mu 😂
Neden suratıma bakiyim ki ağının tadını cikaririm
ahh asıl arzu dolu bakışlar o zaman ortYa çıkıyor
Bana hep denk geldi
Sende niye olmuyor ki
Çok garip bir soru olmamışmı
Nesi garip
Suratını bozmadan ne demek ki
Yüzünü ekşitneden severek oral gibi bir şey mi
eksisozluk.com/sevisirken-insanin-yuzunun-aldigi-ifade--2133238
Artık insanlar izledikleri filmlerdeki gibi sevişmeleri yaşamak istiyor bazı şeyler yalanırken belki o anda kendini kötü hissetsede bir kaç gün geçince aradan o sevişme o yalayan dil yine arzulanıyor
Filmler sahte zaten:) bn pot bozmadan sevişen birinin gerçekten zevk aldığını düşünmüyorum.
Bazen sevişmek bazı şeyleri severek yapmak bazen de karşısındaki mutlu olsun diye yapmaktır
Gizliden güzel sözler için teşekkürler 😅
Açıkta da yazarım belki o iğrenç bulunan şeylerin daha özellerini
Önemli değil gizli ya da açık olman
Bazen görsellşkle yaşanması gereken şeyler bazen de sen yaşadınmı diye sorana evet demek için yaşanması gereken şeyler var bazen de tat vermesede her seferinde olmasını istediğimiz şeyler ama en önemlisi de sevişirken bedeni doyan kızın saklayamadığı yüzündeki gülümsemeyi görmek
Özellikle sevişirken de kıza bedeninin mükemmel olduğunu hissettirerek ona özelmiş gibi bazı şeyleri sunabilmek
yane bu bi engel değil
ben varım :D
boşalırkenmi
vardır
Evettt 😀
Sevişmeye bağlı
yoktur