- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNelerden etkilendiği önemli. Örneğin adam bir filmi çok seviyordur ona bu konuyla ilgilendiğini göster daha sonra o filmdeki bir karakter gibi giyin. Dikkatini çekersin baya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kişiden kişiye farklılık gösteren bir olay bu ben düşünce fikir tarz konuşması oturup kalkması etkiler mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin içinden gelcek bişey ondan bundan önerilerle en fazla rol yaparsın kandırırsın elemanı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. önce cinsel olarak bağlarsan kendine sonrasında duygusal olarak bağlaman daha kolay olur bence
00 Yorumla
+1 yılYani bu biraz şans işi. Kimya tutunca oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKolay kullanmakmi istiyon onu
019 Yorumla
Soran+1 yılBana aşık olsun istiyorum nasol kolay
Cevap sahibi+1 yılTaktik veririm knk
Cevap sahibi+1 yılSen sadece pesinden kosturmak istiyon sadece kossun asik olsun bu hosunami gidiyo bu sekildemi yani onu kosturup asik etmek egonu tatmini gibi bu hosuna gidiyo galiba dogrumu yardim ederim knk sana
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTm o zmn sana 2 ileri bi geri taktigini vercemde ama egonu tatmin etmek istiyon ben seviyorsun sandim cocugu bi an valla knk
Soran+1 yılTabiki seviyorum sevmesem gider peşimde koşanlarla tatmin ederim egomu
Cevap sahibi+1 yılIyide ben yukarki yorumda prsinden kosmasinimi istiyon sadece dedim evet dedin demekki kosturup ego tatmin etcen iste😀
Cevap sahibi+1 yılKendin evet dedin yani
Soran+1 yılBana ilgisiz davranıyor o yüzden peşimde koşturmak istiyorum tatlım yanlış anlaşılma olmuş öyle bir amacım olsa açık açık söylerim zaten
Soran+1 yıl1 ileri 2 geri taktiği nedir
Cevap sahibi+1 yılBu taktik kopek etme taktigi yani ayakkabilarini bile oper o derece taktik
Soran+1 yılOha ciddi misin anlatır mısın
Cevap sahibi+1 yılSaka yapmiyom ciddiyim knk neden sasirdin ya😀sen istermisin ayakkabilarina kadar opsun opucukler kondursun o derece kopek olsun😀
Soran+1 yılYahu anlatsana kalbim çarptı o kadar ilgisiz bırakıldım ki
Cevap sahibi+1 yılYa anlatcamda soruyom sana iste dur yazcam soruyorum iste sen tam ne kivama getirmek istiyon cocugu ona gore bu taktik
Soran+1 yılGözü benden başka kimseyş görmesin sürekli ilgiye boğsun istiyorum bacım
Cevap sahibi+1 yılHe anladim sen biraz msum seyler istiyon egoistce seyler istemiyon kopek etmek diyince
Cevap sahibi+1 yılKnk yazmadin noldu taktik su bi ileri bi ilgili bi ilgisiz uzaktan boyle gozuk ona surekli tekrrla kfasi karisip seni dusunmeye basliycak kendink kaptircak bi bakmissin asik olmus sana
Cevap sahibi+1 yılAnlayabildinmi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktik verebilirim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosa uğraşma senden bi cacık olmaz
00 YorumlaCilveli olarak
00 Yorumla
+1 yılCok kolay
00 Yorumla
+1 yılseksi giyin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem