Cinsel Yaşam 2 saatlik cinsel birliktelikte? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 2 kere orgazm oluyorum zorlasam 3 olur nasılım sizce (Bu arada evli ve hiç bu duyguyu tatmayan var hatta doğum yapsada tadamayan lütfen uzulmesinler g noktanızı bulun ) Güncellemeler+1 yıl Yokmu kimse 2 saatlik cinsel birliktelikte? Cevapla Doğum Soruları Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. 3 oluyosa cok iyi evet cogu kadin vajinal orgasm nedir yaşamamış evli bile olsa esi kendini dusunmus hep. gorustugum bi kadin ilk bosaldiginda ciglik atmisti resmen 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bi kadinin orgazmi erkegin 10 orgazmina bedel. 3 orgazm erkek icin 30 orgazm gibidir neyine yetmiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yetmiyor denemedim olsa hayır demem amaSadece nasıl diye sordum Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Bence gayet iyi kadin icin yeterli ve doyurucu. Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. nasılımı senin değil partnerinin demesi lazım. onun marifeti bu daha çok (: 0 0 Yorumla
angaraliabaz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Benim 5 6 kere bosalttirdigim oldu o partnere bagli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzun bir süre. 1 saatlik iliskide 4 kez orgazm olan kadın tanıdım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin peki olduğuna kimisi partnerini azdırmak için yalan söylüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eminim. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evli bi tanıdığım iki çocuk doğurduktan beş yıl sonra öğrendi boşalmayı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi ama daha fazlada olabilir biraz heyecan katıp partnerle uyum önemli. G noktasını cogu bilmiyor bile o konuda şanslıyım 😂 0 0 Yorumla
Angelo_x Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Baya ugrasdinmi bullaya onu😁 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Tebrik ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden 😅 Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Günümüz insanları hala cinsellikten korkar kendini keşfetmeyi bilmezken sen işi çözmüşsün 😇 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Helal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben mastta 3 kez yapabiliyorum üst üste 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ama vajinal değil o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef henüz seks yapmadığım icin dedigin şeye cevap vermeyeceğim. Bu arada biseksüellik var mj sende sexting icin soruyorum Yorumla Soran +1 yıl Yok ama neden olmasın eşimle düşünüyoruz 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben sadece ben ve sen için sordum sadece sexting 😂 ya da sadece muhabbet şahsen seks konuşunca bile azıyorum Yorumla Soran +1 yıl Yani sormak istediğin birsy olursa vs. Konuşabiliriz fake degilsen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok fake degilim açıyorum kendimi yaz istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani resim olarak fakeyim ama kızım merak etme 😂 Yorumla masumcocuk34 +1 yıl profili kapamayı unutmuşsun :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çokta sorun degil 😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok sanslisin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi çözdüm sadece şans değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O nasıl oluyo Yorumla Soran +1 yıl G noktami buldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ne Yorumla masumcocuk34 +1 yıl aboovv :/ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sktrgt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebep? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış yere yazdım ya özür dilerim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana anlatsana 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Cevap sahibi +1 yıl Nasıl daha çok zevk alabileceğimi Soran +1 yıl Profili aç Cevap sahibi +1 yıl Instaaa vereyim yazzz olur mu Soran +1 yıl Defol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
3 oluyosa cok iyi evet cogu kadin vajinal orgasm nedir yaşamamış evli bile olsa esi kendini dusunmus hep. gorustugum bi kadin ilk bosaldiginda ciglik atmisti resmen
Bi kadinin orgazmi erkegin 10 orgazmina bedel. 3 orgazm erkek icin 30 orgazm gibidir neyine yetmiyor
Yetmiyor denemedim olsa hayır demem ama
Sadece nasıl diye sordum
Bence gayet iyi kadin icin yeterli ve doyurucu.
nasılımı senin değil partnerinin demesi lazım. onun marifeti bu daha çok (:
Benim 5 6 kere bosalttirdigim oldu o partnere bagli
Uzun bir süre. 1 saatlik iliskide 4 kez orgazm olan kadın tanıdım
Eminmisin peki olduğuna kimisi partnerini azdırmak için yalan söylüyor
Eminim.
evli bi tanıdığım iki çocuk doğurduktan beş yıl sonra öğrendi boşalmayı
İyi ama daha fazlada olabilir biraz heyecan katıp partnerle uyum önemli. G noktasını cogu bilmiyor bile o konuda şanslıyım 😂
Baya ugrasdinmi bullaya onu😁
Tebrik ediyorum
Neden 😅
Günümüz insanları hala cinsellikten korkar kendini keşfetmeyi bilmezken sen işi çözmüşsün 😇
3 4 posta atarım durmadan
Hmm
Üst ünlü nasıl dayaniyorsun aday kramp yokmu
az orgazm oluyorsun
Helal
ben mastta 3 kez yapabiliyorum üst üste
Ama vajinal değil o
maalesef henüz seks yapmadığım icin dedigin şeye cevap vermeyeceğim. Bu arada biseksüellik var mj sende sexting icin soruyorum
Yok ama neden olmasın eşimle düşünüyoruz 🤣
Yok ben sadece ben ve sen için sordum sadece sexting 😂 ya da sadece muhabbet şahsen seks konuşunca bile azıyorum
Yani sormak istediğin birsy olursa vs. Konuşabiliriz fake degilsen
Yok fake degilim açıyorum kendimi yaz istersen
Yani resim olarak fakeyim ama kızım merak etme 😂
profili kapamayı unutmuşsun :D
Çokta sorun degil 😀
Çok sanslisin
Kendimi çözdüm sadece şans değil
O nasıl oluyo
G noktami buldum
O ne
aboovv :/
Sktrgt