Ayrıca ön sevişme oral yapmak mıdır
İyi bir seks için ön sevişme şart mı?
Ayrıca ön sevişme oral yapmak mıdır
Ön sevişme nedir, iyi bir seks için ön sevişme şart mi, olmasa da olur mu?
On sevişme olmadan hicbirsey olmaz ipliği yalamadan iğneye sokamazsın ve ayrıca haz ve yoğun duyguların birleşimi tensel temas ve uzun sürekli oral olmasa da bedeni iyi tanıma suracinden tepki suzgecten geçirir gibi yavaş yavaş ilerlemeli nasıl güzel yemek güzel işler detay ister aynen o şekilde
Cinsel davranış yelpazesinin bir ucunda duygusal ya da fiziksel bir dokunmayla başlayan uyarılma, diğer ucunda ise sevişme ile sağlanan ruhsal ve fiziksel doyum bulunmaktadır. Cinsel davranış yelpazesi ne kadar geniş, ne kadar zenginse, cinsellikten alabilecek hazlar da o kadar fazla ve değişik olacaktır. Cinsel hazların daha yoğun yaşanabilmesi için ise; kadının ve erkeğin ön sevişme ile birbirlerini sekse hazırlamaları önemlidir. Dokunma, okşama, öpüşme, sürtünme, masaj ve diğer tensel aktivitelerin yer aldığı cinsel isteği artırıcı ve daha zevkli hale getirici tüm iletişimler ön sevişmeyi oluşturur. Ön sevişme partnerlerin cinsel birleşmeye fizyolojik ve psikolojik olarak hazırlanma sürecidir. Ön sevişme sağlıklı bir cinsel yaşantıda kesinlikle olmalıdır.
Teşekkürler 😊
Ön sevişme sadece oral değil. Öpüşmek sürtünmek okşamak ten tene temasla ateşlenmek heyecanlanmak isteklenmek erkeğin ereksiyonu kadının ıslanmasını sağlamaktır. Ondan sonra ilişkiye girilir.
Kadının daha çok islanmasına, erkeğin de daha da felaket olmasına sebep olur ön sevişme. Oral ön sevişmenin en zevkli anı
Senin düşüncen ne peki
Teşekkürler canım benim 🤗🤗🤗 yine yüksek libido yine bizzz
Cevap
23Cevap
Evet gerekli
Sart cunku herseyin bir adap ve usulu var aracla bi yere gitcegin zaman marsa basip direk gitmiyorsun biraz motorun kendine gelmesini bekliyorsun buda ona benziyor
Kadınla arabayı bir tuttun ya🤣
Kadini degil cinselligi bir tuttum ondada birbirine surtunen parcalar var sonucta bundada 😉
ön sevişme şart, oral yapmak zorunda değilsin tabi, elle uyarabilirsin, mesela öpüşürken bir el orada olabilir uyarmak için.
İki tarafta da istek tavansa gerek olmayabilir. Ön sevişmenin asıl amacı isteği üst düzeye çıkarmak benim için.
ya seksi cok iyi bilen biri yok ki dunyada acemi herkes hic bir sey bilmiyorlar seks sanat gibidir bildigini sanan cok
İpi igneye gecirirken bile ucunu yalayip islatmak gerekiyor, on sevisme olmazsa erkekte erken bosalma kadindada aci olur
Evet şarttır özellikle kadının daha iyi hazırlanması için
yoo bazen ayaküstü alelacele seks in heyacanını hiçbir şey veremez.
Iyi bir seks için arzu tutku şart. Gerisinin hesabi kitabı olmaz
Olmasa da olur ama ön sevişme muhteşem keyifli ve zevkli bir şey
Ön sevişme oral yapmak değildir. Oral, seksin bir parçasıdır. Ön sevişme; bol öpüşme, dokunma, yalama içerir.
En azından erkeğin oral yapması şart kadına.
Fantazilerin uygulandığı ve uzun süren bir ön sevişme sexin olma ise olmazıdır.. Oral yapmak şart değil ancak kadına oral yapmak yine sexin bi, r başka güzelliği ve getirisi..
Ön sevişme ve oral seks yemekteki sıvıyağ ve tuz gibidir
Kadinlar icin sart ama frekansi tutan biriyle olmali
On sevisme kadinda sadece fiziksel dokunusla baslamaz. Ruhen bakislarlar sohbetle iletisimle baslar
Kadının ıslanmasi, uyarılması gerekiyor. On sevişme seksin bı parçası olmazsa olmazı 😊
Yasadn mı peki hiç
hayır çn sevişme cok önemli farkllı bi zevk sana takıp attım
Ön sevişmeden daha fazla seks esnasında sevişmek daha sart bence
Penetrasyondan daha önemlidir benim için
Şart değil ama bence olması lazım
Soran kişi oral da ön sevişmeye girer
Ön sevişmenin bana göre lazım olmasının nedeni sekse hazırlık gibi olmadı bir ısınma turu gibi düşünün sekse
*olması
Ön sekişmede seksin içinde zaten seks sadece o işi yapmak değil öyle düşünen yapanla zevk olmuyor seks komple o duyguyu hazzı alıp bütünü yaşamak
Ön sevişme moda girip o cinsel uyumu yakalamak bi ideal ortamı zihinsel durumu yaratmak gibi.
Şart
Evet daima
Mutlak surette gerekli ve şarttır olmazsa olmazdır
şart değl kanka
güncel. şart dğeil kanka
Evet
Once dil ile hazirlamak keyiflidir
ön sevisme olmadan olmaz
Erkek için değil
arka sevişmede olur illa öne gerek yok
Nasıl yani
Bu konu uzar