Neden ayrıldı evine gitsemmi?

1 buçuk yıllık ciddi ilişkimiz vardı evlilik istiyorduk çok iyidi hiç tartışmamız bile olmadı cinsellik konusunu bile açmadı bana saygı duyardı çok sessiz alttan alan bir erkek bende ona iyi davranırdım sakin biriyim arkadaşlarımın bazılarıyla tanıştırdım onlarda dedi iyi sakin birine benziyor diye sık sık buluştuğumuz bir kafe var benim evime yakın akşam 8de aradı dedi gel konuşalım gittim nasılsın dedim iyi sen dedi iyi dedim neden çağırdığını sordum ayrılmak istiyorum dedi şok oldum çünkü hiç bir pürüz yoktu neden sordum öyle işte bitti dedi cebinden cafe hesabı parasını çıkardı kalktı masadan gitti hiç bir şey diyemedim cafede ağladım geldim eve aradım numaramı engellemiş sosyal medyadan engellemiş hiçbiryerden ulaşamıyorum evini biliyorum evine gidip konuşsammı ne yapsam neden beni terk etti

Güncellemeler
+1 yıl
Dayanamadım gittim evine bugün o kapıyı açmadan çıkardım ayakkabılarımı açar açmaz evine girdim biliyorum yaptığım hadsizce ama kapıyı kapatabilir konuşmadan bunu düşünerek yaptım ilkin şaşırdı ben dedim konuşmamız gerek böyle bitmeyecek dedim of dedi salona aldı hiç konuşmadı ben dedim neden ayrıldık yaptığım bir hata varsa söyle dedim konuşmak istemiyorum dedi ben dedim konuşucaksın bencilsin dedi hep kendi istediğin gibi olsun istiyorsun senden bıktım midemi bulandırıyorsun dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugüne kadar hep beni alttan almış susmuş düzelmemi beklemiş olmuyor mutlu değilim seninle çık git evimden hayatıma bakmak istiyorum dedi ben dedim ne yaptım bencillik söyle dedim senin herşeyin bencilce bunaldım dedi ben ağladım hiç umurunda bile olmadı ben yalnız başıma daha mutluyum seninle olmaktansa şimdi git dedi ben dedim cinsellik olmadığı içinmi sıkıldın dedi cinsellikle alakası yok tek sorun o değil senden sıkıldım dedi evden çıktım gittim.
Neden ayrıldı evine gitsemmi?