Doğal olarak ihtiyaç bu cinsellik olmadan ilişki yürümesi çok zor fakat hayatımdaki insanın libidosu düşük artık ne yapıcağımı bilemiyorum bunu yaşadınız mı ve siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bak tatlım çözümü olan şeyler için sorun çıkartmayın yazıyorum oku; daha önce benzer bir konuda bir şeyler yazmıştım şuraya bırakıyorum mutlaka bunlara dikkat edin bir göz atın umarım size de fayda sağlar. Artık öğrenin ya şu işi yaa. Piyasaya ne çıksa piri olursunuz ya, insanlık tarihi boyunca var olan bir olguyu hala bilmiyorsunuz. Bu bir sok çıkar jimnastiği değildir. Partnerini iyice tanı her santimetre karesinde ne tepki veriyor bunu öğren. Bu ön sevişme dediğin bıdıbıdıyı mümkün olduğu kadar uzat bu süreç önemli. Öpüşmeyi ihmal etme her fırsatta dudaklar birleşsin uyarıcı etkisi oldukça fazla. Oral bu işin olmazsa olmazı iki taraf içinde. Yok sevmiyorum, hoşlanmıyorum, dingil deve bunları yapmıyorsun yapan biri çalıveriyor elinden sevgilini kalıyorsun ortada, ayrıca, bilimsel olarak oldukça sağlıklı ve sterildir vücut sıvıları, tiksinilecek bir şey değil, ağzındaki tükürükten daha temiz okumayan cahil. Bunları öğren. Partnerin hangi pozisyonu seviyorsa onu yapmaya çalış itiraz etme ve kasma kendini, ayrıca korkma kesinlikle acı vermez ne yaparsan yap zevk alacaksın. Birlikte keşfedin en sevdiğiniz pozisyonu çünkü her birinin lezzeti ve uygulaması farklı. Ulan erkek dingil kadını en az 7 kere getiremiyorsan çıkma üstüne git önce erken boşalma sorununu çöz, doktora git ayıp değil, bu olmayan beyninle alakalı bir durum, mekanizma ile ilgisi yok. Şu boy kompleksi olan muşmulalar. Boy ölçüsü zevk oranını değiştirmez çünkü kadının zevk alma noktası dipte değil bu psikozdan acilen çık. Kadın; sende adamı fazla hırpalama, yardımcı ol, kıvamına getirirsen adamı elemanın sana neler yapacağına sen bile inanamazsın. Lütfen bu bir oldu bitti ya da skorsal bir durum değil, bu bir sanattır ve hepinizde bu yetenek güdüsel olarak mevcut ve asla tek kişiyle olmaz. Bu nedenle bencil olma hedefin zevk almak olmasın, partnerine zevk vermek olsun, bak bunu dene zevkin kralını yaşayacaksın. Şu saçma tabundan da kurtul ya. Ulan akılsız fikirsiz hayvanat bile on numara yapıyor bu işi bi siz beceremediniz. Boşanmaların, aldatmaların, mutsuzlukların çok yüksek oranda sebepleri; ağzınızdan düşürmediğiniz bu küfürleri yatakta uygulayamamanızdan kaynaklanıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi kızlar, neden bana denk gelmez ki ; şişme kadını patlatıyoruz artık.. Şimdi bu verici halinde, çok daha iyilerini bulabilirsin; Hem yakışıklı hem de zengin. Bu yüzden hiç zaman kaybetme ve sevgili değiştir. Zira Siz kızlar, bu yönden şanslısınız. Çünkü sikici çok ve seçici değiller. Bizim, şanssız olmamızın nedeni ise ; vericinin az ve seçici olmasıdır. Ama seks mekanını sen belirle ki ; görüntünü alıp santaj yapmasın. Yoksa bir sonraki gün, tüm arkadaşlarına vermek zorunda bırakabilir. Bunlara, dikkat et. Güvenilir, birini bul.. Çete reisi, mafia veya aşiret felan, olmasın.
00 Yorumla
Eskiden insanlar olsaydi hayir zor değil dersim ama günümüzde erkek veya kadın farketmeksizin birinci önceliği cinsel yasam haline gelmiştir. Bu yuzden eğer cinsel iliski de yetersiz görüyorsan ilişkin de yürümez, zorla devam etsen bile bu seni aldatmaya teşvik edecektir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellikte yetersiz birisiyle bu iş olmuyor maalesef yürümüyor...
Bende yaşadım ama ilişkide cinsellik varsa ve bu yetersiz kalıyorsa o ilişkiden hayır gelmiyor...00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor seni tatmin edemiyorsa ilişki gitmez kadın erkeği tatmin edemiyorsa bir şekilde gider ama erkek kadına yetmiyorsa ilerlemez.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Neden öyle? Sorunu mu var acaba?
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin 100/80 i cinsellik bence, tartışırken, ne bileyim mutluluk ihtiyacı, bedensel ihtiyaçlar bunları tamamlayan şeydir. Aşk bitiyor ama uyum ve bağlılık sevgi bunlar kalıcı. Uyum cinselliğin olmadığı evlilikte kesinlikle hayır arama. Bence yol yakınken onada haksızlık etme ve ayrıl. Herkes dengini bulsun
618 Yorumla- +1 yıl
@SupReme34 Hayır bunu evlenince anlarsın.100/20 lik kısmı, arkadaş gibi onunla herşeyi yapabilmen ve sadakat bağlılık
- +1 yıl
@SupReme34 Bunlar yoksa seks evliliği kurtarmaz. Yorar, beyin kalmaz, toksik ilişki haline gelir
- +1 yıl
@SupReme34 :) Haklıyım ama. Duygusuz değiliz.
- +1 yıl
@NightLover126 en güzel ve doğrucu yorum
- +1 yıl
@Sevlsrc teşekkür ederim.
- +1 yıl
Sana neden yazılmıyor 😊
@NightLover126 - +1 yıl
@Sevlsrc Yazılmasın diye kapattım. :)
- +1 yıl
Sen yazsan olmaz mı 😊
@NightLover126 - +1 yıl
@Sevlsrc Olmaz :) Tercih etmiyorum.
- +1 yıl
Olsun bir defalık 😁
@NightLover126 - +1 yıl
@Sevlsrc Tarzım değil
- +1 yıl
Hay senin tarzına 😁
@NightLover126 - +1 yıl
@Sevlsrc :))) Ben vebalıyım uzak dursun herkes benden bence, yeni ayrıldım. Sıkıntı
- +1 yıl
Her karanlık gecenin bir sabahı vardır
@NightLover126
Üzülme 😉 - +1 yıl
@Sevlsrc Üzülmek şartlı bir gerekçe, üzülmeden, ağlamadan atlatılmaz. :)
Cinsel Denklik Nedir? Cinsel Olarak Kendinize Denk Birini Anlamanın Altın İpuçları!
Görücü usulü evliliklerde karşına ne çıkacak bilemiyorsan ne çıkarsa baktına , önceden önceden ne çıkacak bilemezsin bilip ayrılmak daha iyi iyi ki öğrenmişssin. en azından belirli ölçüde yakınlaşılmalı-" bir taraf dokunmaya düşkünken, öbürü hoşlanmıyorsa diğerine işkence gibi geliyorsa. olmaz o yüzden görücü usulü evlilik önermiyorum aileler araya girip önceden müdahale oldukları için çoğu bu isteklerini söylemeye çekiniyor , ten uyumsuzluğu nedeniyle sonlanıyor çoğu evlilik.
00 YorumlaYol yakınken bırak derim, hadi şimdi neyse ama evlenince cinsellik hayatınızın en büyük parçası olacak. O zaman da böyle çekimser durursa sıkıntı olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşimle aramda da benzer bir problem var benim libidom çok yüksek olmasına rağmen onun çok düşük nadiren birlikte olsakta bana yeterli gelmiyor gönül ister her gün bir iki kısmetimiz ayda bir iki ama eşimi seviyorum evlilik sadece seks ya da öyle yüzde 80 seks değil aksine seks daha alt kısımlara iniyor evlenince bende eşim için çözüm arıyorum şahsen.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu yasadım iy, nın , y, s, n, i kesf ettim rahatladim gizli mantgını kullanırsan ayrılma secenek cok bu iş iç, in yaratılanda var işini cok iyi yapan
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürümez güzelim benim koca aşırı istekliydi evlenince azaldı düşün evlilik de törpülüyor isteği, sen çıkar işte istatistiği
26 Yorumla- +1 yıl
Evlilik seks hayatını öldürüyor
Cevap sahibi+1 yılYani biz kadınlar alıştıkça bağlanıyoruz daha güzel hissediyoruz aslında ama erkekler için durum aynı değil orta yaş bunalımı vs zorlu süreçleriniz var çekilecek gibi değil
- +1 yıl
Kadınlar duygusal bakar olaya erkekler de tatmin olmak bir an önce boşalmak, orta yaş kişiye göre değişiyor 50 yaşında olup seks hayatı mükemmel olanlar var
Cevap sahibi+1 yıl40 yaş kocam ilişkiden kaçar oldu😃 tabi birsürü etmen de var da, sanki mastürbasyon yapınca daha mutlu beni tatmin edememek gibi bir kaygısı var yani öyle hissettiriyor,50 yi düşünemiyorum artık
- +1 yıl
Senin için Zor günler bekliyor desene, bekâr olduğum için bende eksilme olmadı, Şenin adına üzüldüm, eğer mastürbasyon a alismissa vajinal seksten zevk alamaz ilerde sorun olur üzücü 🙁
+1 yılBenim libidom sürekli yüksek akrep burcu olduğum için onu zevke getirmeye çalış baktın gelmiyor al eline kırbacı senmi beni skiceksin benmi seni abk de kırbaçla onu 😂😅😌☺️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılBiz degil, senin libidon dusuk oldugunda karsindaki senin icin ne yapmasin isterdin? Sen bunun cevabini ver zaten sorun cozulur
00 Yorumla Seviyorsan bırakma çünkü sevgi çok daha kıymetli cinsellik içinde bazı gıdaları yedirebilirsin ilaçları da var düzelir
00 YorumlaO yaşta erkek gözü fıldır fıldır dönüp atacağı hedef araması gerekirken tık yok, alette ufaksa sal gitsin, adam gibi birini bul
00 YorumlaHap ver, içeceğine ilaç at
Fındık fıstık vs şeyler yedir
Tatlı şeyler yedir
Bak ondan sonra00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYürümesi zor, daha istekli olan, libidosu yüksek olan sen olduğuna göre kendine denk birini bulmalısın. Yoksa mutsuz olursun.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellik senin için önemliyse bunu onunla konuş ve çözüm bulmaya çalışın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kassar oda erkek arkadas degil mi, bu ziki büyük daha iyi ziknei, ne var bunda, iyi degilse degistir, motorunun sürekli yaglanmasi, pistonlarinin acik kalmasi lazim
00 Yorumla
+1 yılYani bu büyük sorun kendini düzeltmezse ayrılık kaçınılmaz görünüyor
00 Yorumla
+1 yılAyrılman gerek, baştan kalite kontrol yapmadınmı hiç:))
02 Yorumla- +1 yıl
Sanırsın marketten yiyecek bir şey alırken son kullanma tarihine bakıyoruz 😀
- +1 yıl
😄😄Ee napacan bu şekilde yola devam edilirmi? sorun var yani hep kafana takılır buda ilişkiye yansır. bunu direk kendisine söyle tedavi olsun olmuyorsa uzaklaşmalı. sorun var derken ereksiyonda mı sorun var yoksa erken boşalma mı?
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Aranızdaki ilişkiye bağlı, eğer biseyler uyuşmuyorsa zorlamaya gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hımm acaba kalkmıyor mu yoksa acaba sana karşı beğeni sıkıntısı var mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Seni tatmin eden mutlu eden biri illaki vardir hayati yasamaya devam etmelisin
00 Yorumla
+1 yılMesela düşük derken yazsana bana süre olarak mı yoksa başka bişey mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadından yana yaşamıştım bunu... Şimdi yeni birisini arıyorum benimkine yakın olsun en azından 4 veya 5 gidebileyim :(
03 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılGerçekten çok kötü bir şey o ya :/ sen gün boyu yapabilir misin
Cevap sahibi+1 yılSen bu kafayla daha çok üzülürsün. Mesajlaşarak bu iş çözülmez. Güveni sağlar gelirdim yanina daha derdin ne
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alla allah, hatunlar evlenmeden olmaz derler genelde ama :D :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEnişteyle bir kaç kez yiyiştik fena değil aslında, sende biraz çaba göster
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey seks mi be kızım git mastla boşal gözünü sevem ya el diye bişey var elini kullan
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey zaten dimi zeka küpü
Cinsel uyum yoksa evlilikler yürümüyor maalesef. Doyuma ulaşamayan, mutluluğu evlilik dışı ilişkilerde aramaya başlıyor. Yemek yemek ve su içmekyen hiç farkı olmayan bir ihtiyaç bu sonuçta. Bence ikiniz oturup bu konuyu konuşmalısınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonemli bir konu haftada bir iki yeterli benim icin. bunu da karsilayamayacak ve istekli degilse ayriliriz mecbur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada erkek arkadaşım hep istiyor ama ben cinsellikten uzağım diyen birisiyle değiştir.
1 hareketinle 4 kişi birden mutlu olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. zaman geçtikce sorun yaratır onun bu konuda zayıf olması.
00 Yorumla
+1 yılOna damatlara özel hazırlanan dinozor macunundan yedir ama sonra acillik olabilirsin 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla prno izleme onların gerçek ile alakası yok alayı montajlı resimden vidioya kadar
16 Yorumla- +1 yıl
atma kafandan
Cevap sahibi+1 yılBana mı öğretiyon bu işin içinde çalıştım 3 sene
Cevap sahibi+1 yılFazla izleyici kazanmak için tüm içerikler de montaj var
- +1 yıl
ay komik seni
Cevap sahibi+1 yılNe diyon sen tcizci follos heryerin açık üstelik bir bk bilmiyon konuşuyon
- +1 yıl
senin ağzına biber sürerim kes sesini
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizdede öyle maaalesef benim libidom çok düşün 4 aydır ilişkiye girmedik
00 YorumlaYani seviyorsan konuş. Bak böyle böyle ben tatmin olmuyorum de.
00 YorumlaFanteziler deneyin onun istediği fanteziler varsa onları hayata geçirin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan senin gibisi denk gelmiyorki bizdekiler de aleti gorunce kaçiyor
00 Yorumla
+1 yılNiye zor olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılİsmin güzelmiş 😄
zorda ılacları fılan dene yoksa aldatma kacınılmaz
00 Yorumla
+1 yılZor vakit yakınken değiştir
20 Yorumla
+1 yılHerkesin bir derdi var işte.
24 Yorumla- +1 yıl
Seninki?
- +1 yıl
Napcan? Derdime derman mı olucan.
- +1 yıl
Derdini anlatmayan derman bulamazmış
- +1 yıl
Olur belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sizin gibilerden korusun insanları
40 Yorumla
+1 yılSeni orgazm edemedimi doyuramadımı
00 YorumlaGeçmiş olsun sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. baştan böyle ise, sen başka birini bul...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum ilerlemez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılYoo kolay yürür ilişkiniz
00 Yorumla Libidosu yüksek birisini bul lazımsa yaz bana 🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ben zor yürütürüm kesin aldatılacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılGüzelce konuşur ayrilirdim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYetersiz olduğu konu ne
00 Yorumla
+1 yılYapıyonuz ba milleti özendirmeyin
00 Yorumla
+1 yılZor yürüse bile farklı insanlara aklın kayabilir.
00 YorumlaYa hee, hepiniz p. rno yıldızısınız aek.
00 Yorumla
+1 yılZor be yavrum.. bugün olsa yarın olmaz
00 Yorumla
+1 yılsalla gitsin başkasını bul
00 Yorumla
+1 yılZevk yoks arahatlama yoksa bitmiştir
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla ol o iş için benimle mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılHer sey cinsellik mi sence?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yıldusukten kastin ney
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ayrılda çocuguda kurtar
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım cinsellikte çok yetersiz, ilişkimizin yürümesi zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler