Evli erkeklerle konuşmak (anonim olarak konuşuyorum sanalda) hoşuma gidiyor. Karıları varken benimle konuşuyorlar mesela. Ben 19 yasindayim 30 yasindaki birinin benden hoşlanması da hoşuma gidiyo. Reelde asla böyle bir düşüncem yok sadece anonim cinsellik olarak dusunuyorum. Reelde zaten hic öpüşmemiş birisiyim bir de.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
senin gibi asosyal trol çok fazla anonim olarak takılıyor tabiki zaaflar zevkler tartışılmaz ama bunu sanaldan tatmin etmek bana acizce ezikçe geliyor :D görsen baksan reel hayatta dediğin gibi öpüşmemiş biri
03 Yorumla
Soran+1 yılTrol değilim. Her soruya trol demeyi bırakın artık lütfen. Hayır asosyal değilim. Sadece reelde ilklere önem veren duygusal birisiyim ve bu tür bir cinsel çekim hissetmem duygusal olarak boşlukta olmamdan dolayı kaynaklanıyor. Sevgilim olunca cinsellik bahsinin bile açılmasını istemem çünkü sevgisi bana yetiyor, hatta öyle bir durumda mastürbasyon yapmam bile azalıyor. Sanalda sadece tahrik oluyorum, hoşuma gidiyor. Reelde or*spu olmaktansa sanalda anonim bir şekilde yapmayı tercih ediyorum.
Soran+1 yılne alakası var konuyla?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılGenç yaştaki birinin kendinden en az 15-20 yaş ve daha büyük karşı cinse ilgi duyması hem hayat hem seks tecrübesine, hem hayata dair yaşanmışlıktan kaynaklı olgunluğa hem de sevgiye ve şefkate olan açlığın ve ilginin yansımasıdır. Bu insanlar çoğunlukla sekste düşman şiddeti, seksten sonra baba şefkatiyle yaklaşır kadına. Dünyada aynı şekilde yaş farkına karşı cinsel ilgi duyan yüz milyonlarca insan vardır. Sen de onlardan birisin. Bu ne ayıptır, ne de utanılması gereken bir durumdur. Son derece de normal bir dürtüdür.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin öz güvenini yükseltiyor söyleki elinde sevdigi işini bırakıp sana bakıp ilgilenmwleri seni kendine göre özel ve vaz gecilmezmiş gibi öz güvenibi yükseltiyor sahipli başı bağlı erkekleri güzelligim cekiciliğimle etkileme başarısı işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasında bulamadığı şeyleri sende bulup senle mutlu olacak senle herşeyi unutacak olması birde senin kadar gizliliğe önem veriyor olması çok mu çekici
120 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSeni kaybetmemek için çook şeyler de sunar
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılHerşeyin en güzelini sunması seni düşünmesi düşünerek hediyeler alması özgür oluşun e tabi sevişirken de inanılmaz şeyler yapabilecek olması
Soran+1 yılYahu ben onunla buluşmayacağım ki. Fotoğrafımı da görmeyecek sesimi de duymayacak. Sadece internet üzerinden diyorum.
Cevap sahibi+1 yılSanal reele bir kapı açsa sence yaşananlar sende unutulmaz izler bırakmazmı
Soran+1 yılreelde böyle düsüncelerim yok reelde max 5 yaş olmali aramizda ve bekar olmalı kesinlikle daha önce de bi evliliği de olmamali
Cevap sahibi+1 yılAslında ileri gidilmeden unutulmaz zevkleri yaşardın
Soran+1 yılNıççç canım
Cevap sahibi+1 yılBazı tatları hayatına alabilsen o olmasını istediğin güveni bulsan ileri gidilmeyeceği emin olsan karşılıklı olmakla birlikte sana çook değer verdiğini gösteren biri her konuda çook özel anlar yaşatır
Soran+1 yılBunu dediğim kriterlere sahip birisi de yapabilir. Or*spu olmaya niyetim yok benim
Cevap sahibi+1 yılİnsan yaşamak istediği kadarını yaşar
Soran+1 yılDüzgün yaşar ama ilerisini düşünerek
Cevap sahibi+1 yılİnsan değer vermeyi hakeden birisini her zaman bulmak istiyor ki onu mutlu etmek için yapamayacakları yoktur
Cevap sahibi+1 yılAslında konu başka yerlere gidiyor fazla gitmesem daha iyi olur
Soran+1 yılMk ben hic evlenmek istemeyecek miyim cocuk sahibi olmak istemeyecek miyim ne sacma seyler bunlar
Cevap sahibi+1 yılSana değer veren zarar verirmi
Soran+1 yılNe alaka ben ne diyorum sen ne diyosun
Cevap sahibi+1 yılAslında sen dediğimi sanırım çok başka anladında neyse
- +1 yıl
Dayı düşmüyor öyle zorlama işte. Git karınla ilgilen aldatmak kötü bişey.
Seni bu düşünce doyuruyordur. Bende de benzer şeyler var
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik tatmini başka şeylerde ara reele gider bu
04 Yorumla
Soran+1 yılGitmez kanka eminim kendimden
- +1 yıl
tkip etsene bi soracağım şeyler var olur mu
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Benzer durumlar
Ilerde senin de kocan senin gibilerle konusucak anonim)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Senin bu düşündüklerini bir de yaşasan varya offf derdin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide yakalanma korkusu seni heyacanlandiriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle sevişirken karısıyla telde konuşsa daha çok zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılherkesin kendi arzusu
00 Yorumlanormal. bende olgun kadınları arzuluyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bütün kızlar olgun ve evli bi adamı arzular
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeneyebiliriz istersen ama sesli
02 Yorumla
Soran+1 yılsesli yapmıyorum sag ol
Cevap sahibi+1 yılTeşekürler ederim
Buna gerek var mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. güdüsell bi durum seninki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal istersen dertleşebiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 kelime yazınca neden hoşuna gidiyor anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal normal bı sıkıntı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılYaşa rsin yakında
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLütfen benide arzularmısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılistermisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılnormal knkas
00 Yorumla değil l
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası