Cinselliği evliliğe saklıyordum hem gunah olduğu için ama evleneceğim insan benden önce kızlarla yatıp kalkacaksa ben bunu kabullenemem. Bende cinsellik yaşasam durum eşitlemez mi
(Evleneceğim insanı biliyorum)
Cinselliği evliliğe saklıyordum hem gunah olduğu için ama evleneceğim insan benden önce kızlarla yatıp kalkacaksa ben bunu kabullenemem. Bende cinsellik yaşasam durum eşitlemez mi
(Evleneceğim insanı biliyorum)
Benimde eşim öyleydi ve o benim ilkimdi. Keşke deneseydim bende ondan önce diyorum. Ama sebebi eşimin bana yeterli gelmemesi. sorun bende mi onda mı emin olamıyorum . aldatmak da bana göre değil. Önceden denesem fikrim olurdu. Yoksa sidik yarıştırmak intikam almak falan değil mevzu.
Bu yaklaşım Çok doğru bir yaklaşım değil yani geçmişte o yaşamış ben de gideyim yaşayayım cümlesi Çok doğru değil sonuçta sen seninle birlikte hayata başladıktan sonraki evreye bakman lazım Senden önceki Olan biteni kafanda kurgulayıp onun üzerinden yeni bir davranış geliştirmek Çok çok yanlış
Canım bak yanlış düşünüyorsun
Yaşamak istiyorsan yasa bunu daha tanımadığın bir adamdan öç alma gibi düşünme.
Mesela sen öyle düşünüp seks yaptın sonra evleneceğin adamın bakir olduğunu öğrendin
Gidip onu karı ya mi götüreceksin
Seksi zevk için yaparsan anlamı olur.
Evleneceğim kişiyi biliyorum dedim ya cinselliğine düşkün birisi karı kız düşkünü
Cevap
37Cevap
Evleniceğibiz garanti değil ayrıca sırf sen yapmadın onla diye baskasıyla olcaksa bırak onu gitsin böyle saçma düşüncelere dalma Allahın rızasımı önemli erkek arkadaşınmı
Kabullenemem dedigine gore zaten 2 secenek var
Ya adamdan vazgeciceksin ya da baska biriyle yaticaksin
Yatamam dersendee biriyle sexting yap nude at azcik yapmis kadar hissedersin
Senin başın kalmış sende kenardan köşeden hafif şeyler yaşamak hakkın, ama toplum kuralları buna engel, taktir senin
Bekareti koruyacaksan eğer kendine değer verdiğin için korumalısın, gelecekteki eşin için vs. düşünceleri seni daha çok zorlar.
evlenecegin insani bilemezsin bu dusuncen cok sacma oyle bile olsa korumalisin kendini
Erkek yapar belli olmaz kadın yapar sonuç belli sen bilirisn
O kapıma düştü diye senin eşit olmak için kendini o seviyeye indirmene gerek yok bence.
Bu misilleme vicdanına iyi gelecekse neden soruyorsun?
yaşadıktan sonra daha cok isticeksin o kesin
İçinde böyle nefretle evleneceğine, evlendikten sonra yapamayacağın için evlenmeden yap
Tatlım eşit olmak istiyorsan hiçbi kızla yatmamış bi erkek bul
Günah demişseniz, erkeği değil Allah'ı öncelemişsinizdir.
Valla bu vicdani bişey pişman olmam diyorsan yasa cinsellik kötü ve korkulcak bişey değil aksine çok güzel bişey
Aslında biraz haklısın
Çok değil biraz
Ama yinede yapmamanı tavsiye ederim
Onun yaptıkları yanina kar mi kalıcak
Ben de pek masum sayılmam o yüzden karışmaya hakkım yok
Bekarete bakiyor mu evlenecegin
Hayir
Nerde yasiyorsun?
Bu kadar düşmeyin aşk sevgi uğruna
Yaşa ama evlenecegin adamla yaşarsan saylanmaz
Aynen eşitlenir. Sende durumu esitle
bakir erkek mi kaldı mk bu devirde