Aşko etlisi nüyük dudaklısı daha makbul bunu söyliyim daha iyi licking yapılır omun dışında rengine falan da takılma RENGİ degil Şekli önemli seninkinin de şekli anşattıgına göre güzel
Insanin vucudu zaten simetrik degildir. Kimisinin bi gozu digerinden daha buyuk falan olur. Benim de bi kulak memen digerinden daha boyle etli digeri daha zayif gibi kdfjgkdf
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keşke böyle olmasaydı agsgjj her şey daha farklı olabilirdi falan 😂
Cevap sahibi
+1 yıl
ne gibi farkli fdkgfdk
Soran
+1 yıl
Sürtünüp acımazdı bshshnddıd
Cevap sahibi
+1 yıl
aa aciyor mu ki o, ama nereye surtundugune de bagli degil mi.. Ben ne anlarim ya bu konulardan🙈
Soran
+1 yıl
İç çamaşırıma işte ordan çıkıyo * gibi gahjajx
Soran
+1 yıl
S*rtük yazmıştım bsjdnkx
Cevap sahibi
+1 yıl
tovbe fdgjdfk boş ver sen yapma knk ya da o sekil yapma kfdkgdf
Soran
+1 yıl
Estetik yaptıracam ahhajjakd bi ara gidem de soram kaç trilyonmuş ona göre para biriktireyim bari 🤣
Cevap sahibi
+1 yıl
yok artik sende insan bunun icin gidip estetik mi yaptirirmis, her seyi de gectim insan utanir ayip lan fdkgdfjg nasil orani gidip estetikci adama acarsin hastaligin olur anlarim da bunun icin bide para biriktirip sey yapmak hic bana gore degil valla. Sunnet mi yaptiracan sanki "ucundan aliyoruz hocam" falan fgklhlfg
Soran
+1 yıl
O zaman ben kesecem 😂 bundan kurtulmam lazım bi şekilde artık nsjksmhdjslalz
Cevap sahibi
+1 yıl
niye kurtluyon Allah askina sirf sey yaparken surtunup acidi icin mi yemin ediyorum daha komik bi neden gormedim. Doktora da aynisini anlatirsin artik kfdgfdg ailene ne diyecen ben bi vajina dudaklarimdan ameliyat olacak ufak bi sunnet ucundan kestirecem tras edicem mi diyecen kfdgjkfdgdf
Soran
+1 yıl
Ne şaapması len o zaman acımıyo ki kayganlıktan jahajka doktor da estetisyen değil mi yapcak tabi, aileme de bişey dememe gerek yok eğer hastanede 1 2 saatlik bişeyse🤣 hem kötü duruyor be
Cevap sahibi
+1 yıl
valla kafayi yemissin sen insan bunun icin ameliyata bicak altina mi yatar sunnet olur gibi onu da gectim valla utanirdim orami bi adama acmaya flgdflg ailenden niye sakliyon hem belli ki normal bi durum degil bu senin yaptigin kfdjgkdfg
Soran
+1 yıl
Delirdim mi ben yani yapmiyim mi
Cevap sahibi
+1 yıl
ee yani insan bunun icin estetik mi yaptirir gozukmeyen bir yerin de hem. Burun olsa gene anlarim da vajina estetigi nedir Allahini seversen kendine gel fgfghhf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Fazlasını cerrahi operasyonla alıp mangal da iyi götürebiliriz.
😂😂😂😂😂😂😂
Xhabajshsbjaha senin beyne bak muhtmelen sol vaciş dusagın büyük dimi bak sol kesin
Nerden bildin len
Bize pussy hunter derler tecrübe aşko 👅
Pussy henter ne demek diye Googleden baktım anjsıdmjdskkd nerden buluyorsunuz bunları 😂
Huntermiş Allah kahretmesin onu da yanlış yazmışım snksdnsksl
Xhanajsgahha 😂 tecrübe aşko soldan mıçok takıldın naptın
Cinsel ilişkiye girmedim henüz, niye böyle oldu bilmiyorum ahhajajjskz
Aşko etlisi nüyük dudaklısı daha makbul bunu söyliyim daha iyi licking yapılır omun dışında rengine falan da takılma RENGİ degil Şekli önemli seninkinin de şekli anşattıgına göre güzel
Millet yaptiriyo sen kesecem diyosun kesilirmi guzelim pitik
Millet iç dudak mı yaptırıyor harbiden ha
Dis dudaklari normalse icini napacaksin ya cok mu kabarik ki
İçindeki dışına çıkıyo işte
Guzel daha ne rahatsiz mi ediyor seni
Google a types of vaginas yazıp hangi numaraya benzediğini söyler misin?
4 galiba
4 gayet iyi değil mi?
Ayrıca çok mu sürtünüyor iç çamaşırına falan?
İyi mi ne bileyim bana böyle iç Organlarım dışarı çıkmış gibi kötü görünüyormuş gibi geliyor
Evet
Aynı fotoğrafı konuştuğumuzdan emin olmamız lazım sanırımmmm 😅😅 kolay tahrik olup ıslanıyor musun?
Benimki orada yok aslında, 2 numaraya daha çok benziyor öyle kapalı duruyor ama işte iç dudaklarından biri çıkıyo dışarı sadece bitanesi
Anladım tip olarak gayet güzel duruyor ama sen asimetrik olmasından şikayetçisin sanırım. mastürbasyon yapınca falan iyice mi salıyor kendini?
Insanin vucudu zaten simetrik degildir. Kimisinin bi gozu digerinden daha buyuk falan olur. Benim de bi kulak memen digerinden daha boyle etli digeri daha zayif gibi kdfjgkdf
Keşke böyle olmasaydı agsgjj her şey daha farklı olabilirdi falan 😂
ne gibi farkli fdkgfdk
Sürtünüp acımazdı bshshnddıd
aa aciyor mu ki o, ama nereye surtundugune de bagli degil mi.. Ben ne anlarim ya bu konulardan🙈
İç çamaşırıma işte ordan çıkıyo * gibi gahjajx
S*rtük yazmıştım bsjdnkx
tovbe fdgjdfk boş ver sen yapma knk ya da o sekil yapma kfdkgdf
Estetik yaptıracam ahhajjakd bi ara gidem de soram kaç trilyonmuş ona göre para biriktireyim bari 🤣
yok artik sende insan bunun icin gidip estetik mi yaptirirmis, her seyi de gectim insan utanir ayip lan fdkgdfjg nasil orani gidip estetikci adama acarsin hastaligin olur anlarim da bunun icin bide para biriktirip sey yapmak hic bana gore degil valla. Sunnet mi yaptiracan sanki "ucundan aliyoruz hocam" falan fgklhlfg
O zaman ben kesecem 😂 bundan kurtulmam lazım bi şekilde artık nsjksmhdjslalz
niye kurtluyon Allah askina sirf sey yaparken surtunup acidi icin mi yemin ediyorum daha komik bi neden gormedim. Doktora da aynisini anlatirsin artik kfdgfdg ailene ne diyecen ben bi vajina dudaklarimdan ameliyat olacak ufak bi sunnet ucundan kestirecem tras edicem mi diyecen kfdgjkfdgdf
Ne şaapması len o zaman acımıyo ki kayganlıktan jahajka doktor da estetisyen değil mi yapcak tabi, aileme de bişey dememe gerek yok eğer hastanede 1 2 saatlik bişeyse🤣 hem kötü duruyor be
valla kafayi yemissin sen insan bunun icin ameliyata bicak altina mi yatar sunnet olur gibi onu da gectim valla utanirdim orami bi adama acmaya flgdflg ailenden niye sakliyon hem belli ki normal bi durum degil bu senin yaptigin kfdjgkdfg
Delirdim mi ben yani yapmiyim mi
ee yani insan bunun icin estetik mi yaptirir gozukmeyen bir yerin de hem. Burun olsa gene anlarim da vajina estetigi nedir Allahini seversen kendine gel fgfghhf
Saçmalama artı o iç dudağı ağzıma alıp eme eme yalayıp yutmak çok haz veriyor bana uzun olması ağıza gelmesi çok hoş
Manyak mısın kızim sen harika işte hele hele oral sekste
Aman be siz de ne zevksizsiniz ahahsgj
Iyi kes o zaman kes de kurtul patlıcan yarması gibi olsun xmcigin
Hadi be olur mu öyle şeyler
Denemesi3 bedava vajina da sende kes de gör 😅😅😅
Tamam para biriktirip estetik yaptırcam adhfj
Yaptır ya da zengin koca bul o yapsın
Başın filan dönmeye başlar sakın korkma kesmeye devam et kan kaybından ölmezsin
Agsgshsgjm
her kadında biri büyük biri küçüktür zaten. bazen aralarındaki fark fazla olur.
Einsten mübarek Einstein
😂😂😂😂😂
şu an mezarında bunu neden düşümedim diyor Einsten. 😅
Herşeyi düşünmüşler evde estetik yapmayı kimse düşünmüyor ahhsjjsısj
Yani deneyebilirsin ama bir iki peçete al yanına "AZICIK" kanayabilir ve bari aspirin kullanma ;) ahhaha
Aspirin kan mı sulandırıyordu 🤣
Evet :D Kan sulandırıcıdır ve pıhtılaşmayı engeller :D
Neden doktora gitmiyorsun
Daha mantıklı dimi 🤣
Çok tatlısın canım ya😆😆😆
Gidem de estetik olam bari dicem de ama çok pahalıdır o da be amaan
Çok mu fakirsin
Maaşım 10 bin işte o kadar ssghj ama estetik fiyatları da uçtu galiba geçen sene ablam burnunu 22 bine yaptırmıştı bu sene ne oldu bilmiyorum artık
İyi ki çalışıyorsun
Millet yaptırıyor sen kestiricen mi
Yaptırırım da utanıyom
Valla çok tanıdığım bayan var büyültme yaptıran bence kıymetini bil
İç dudakları ha
Hiç güzel görünmüyor ki niye yapıyorlar bsısnxjs
Evet antalyada yaşıyorum ve tanıdığım çok bayan büyültme yaptırdı. Gayette iyi oluyor
bırsey oolmaz canım
Denemelisin sonucu görmek için
Ölersin askom kesme sakın sjsjfjfsj
daha iyi işte etli butlu
Diğerini sündürerek aynı boyuta getirsen?
Kalsın emer belki partnerin
Saçmalama hangi taraf büyük
tuz basarsin
Onu yerim
iyi bildinnn
Manyak misin sen yaa
Hayır be kesme 😂
Gidem de estetik yaptıram acaba kaç trilyon
Çok mu kötü duruyir ki
Bilmem öyle aynada falan bakmadım iç çamaşırıma sürtünüp tahriş oluyor hep acıyo 😅
Anladım bak bi kötü mü duruyor
Bana zaten bu organ hiç güzel gelmiyor ya😂 iğrenç bişey sanki
Hadi ya ben severim diycem de şimdi hoş olamayacak 😁
E doğal olarak, erkeksin sonuçta ahagdh
Aynen öyle senin de ne sevdiğini tahmin ediyorum ,🤘
Saçmalamaaa
Of diyorum cok guzel
Delisin sen
sen kesme
başkası kessin