Sevgilime artık cinsellik yaşamayalım dedim bu ilişkinin sonu nereye gider sizce?

Baktim ki olay hep cinsellige doğru gidiyor, dedim cinsellik yaşamayalım artık, beni sevdiğini de hissedemiyorum dedim, sözde çünkü çok aşık yani benim içim canını bile verir öyle asik, hep cinsellik falan konuşuyordu. Bakalım bana karşı olan davranışlarında değişme olacak mı, öfkeli olacak mı göreceğiz, sizce iyi mi yapmışım bana kendisi ben seni onun için sevmiyorum o olmasa da olur diyordu bakalım oluyor muymus

Güncellemeler
+1 yıl
Oraya gitmesinin tek sorumlusu sevgilim değil bir süredir libidom çok yuksekti yani bende cinsellige düşkün biriyim qma kendimi dizginlicem ve bu süreç gösterecek olmazsa benim kaybettiğim birsey yok kendi başımın çaresine bakabilen bir kadınım ayrica olay evlilikte değil cinsellik için evlenen birsuru insan var ben benumle cinsellik icin evlensin istemem mesela ve evlenmeyi düşünen biri değildim yanievlenmesem de olur sadece gerçekten sevmeyen birine adamak istemiyorum kendimi
Güncellemeler
+1 yıl
Bazilari bu saatten sonra olmaz falan demiş aşk farklı bir duygu kirli düşünceler barındırmaz o senden ayrılsa dahi onu seversin kotu davransın yine seversin madem dediği kadar aşık o zaman durmayı bilecek kalbiyle düşünmeyi bilecek ayrılırsınız diyenler olmuş zaten ayrılmak mesele değil benim için gayet güzel ve sevilen bir kızım cinsellik arasam tas gibi erkekler var sadece sevilmek istedim en azindan şu süreçte buna ihtiyacım var ne para istemişim ne pul istemişim bu kadarini da isteyim
Sevgilime artık cinsellik yaşamayalım dedim bu ilişkinin sonu nereye gider sizce?