Çok büyük kavga ediyoruz ama ertesi gün birlikte oluyoruz sarılıp koklaşıyoruz. 3 yıldır böyle olması normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kavgayı ön sevişme haline getirmişsiniz yav. Bir ilişkide şiddetli kavgalar oluyorsa orada bir iletişim hatası var demektir; kavgalar nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok benim kafamda kurmalarım ve ortada olmamış olaylar üzerine konuşmalarımız bizi tartışmaya sürüklüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSadece cinsellik için olduğu anlamına gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimiz 3 yıllık ve ciddi bir ilişki
+1 yılErtesi günü beklemeseniz tutkulu aşk derdim de ertesi gün olunca adını koyamadım. Kin tutmuyor çabuk unutuyorsunuz diyebiliriz.
21 Yorumla
Soran+1 yılYani tartışıyoruz ve mecbur ayrılmak zorunda kalıyoruz bu yüzden ertesi güne kalıyor. Aynı evde yasamadigimiz için yani yoksa birlikte olduğumuz günlerde (onda kaldığım zaman) çok uzun sürmez.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHe
Uçan düşüklüğü molotflasir o an heycan olması buda heycan eksikligi arzu eksikligidir çözüm bol çılgın fanteziler şer hard beraberlikler00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbirbiriyle bağlamaya gerek yok illa anlamını da bu soruyu sorduğuna göre bir şeylerin eksikliği mi var diye sorguluyorsun iletişiminiz falan
11 Yorumla
Soran+1 yılİletişim problemimiz vardı evet ama onu zamanla hallettik
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Çok iyi bence savaş ma sevis gibi birbirinizi kirma olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sevgili değil FB ilişkisidir. Kendinizi avutmayin
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir ilişki yaşadığımıza inanmasam FB olduğumuzu düşünürdüm.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirde kavga ve tartışma anında direk yapmayı deneyin daha iyi :P
02 Yorumla
Soran+1 yılO an daha çok sinir ve nefret hakim oluyor 😅 o yüzden henüz o aşamaya gelmedik
Cevap sahibi+1 yılbi dene :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılsizi birlikte tutan tek şey cinsellik o zaman, sorunlarınızı görmezden geliyorsunuz
22 Yorumla
Soran+1 yılSorunları konuşuyoruz, barisiyoruz ve sonrasinda yakinlasiyoruz. Bizi bir arada tutan tek şey cinsellik değil öyle olsa evlilik yolunda olmazdık
Cevap sahibi+1 yılher kavganızın seksle bitmesi ama normal değil bence, insan mesafesini korur, küs falan kalır sorun çözülene kadar, demek ki ikinizde cinselliği çok önemsiyorsunuz
+1 yılalıskanlık halıne gelmıs
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir belki de
- +1 yıl
Bu sefer sevismeyin bakalım ne olacak
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılnormal ayrılırsınız :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Seni kullanıyor
Soran+1 yılKullanıyor olsa o kadar trip, kıskançlık çekmez çekecek birisi değil. Parası var durumu var gider başkasıyla birlikte olur kafası da rahat olur 🙂
- +1 yıl
Görürsün kuzum
+1 yılMutlu son ne güzel işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılher sorun yatakta çözülmeli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzginlar sizi :D
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal
00 Yorumla Aşk işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe diyon teyze ya
00 YorumlaYaşlarınız kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıl23 25
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi