Konuyu birdaha cinsellige getirmedi. Veya şöyle güzeldi, böyle iyiydin demedi. O bir şey demeyince ben de değinmedim. Bu normal mi? Veya nasıl olmalıydı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ee yalanmış bitmiş adam o konuya girip boqunu cıkarmiyim diye düşünüyor akıllı adam
Yani belki isteği henüz gelmemiştir veya beğenmemiştir ama söyleyemiyor olabilir
Hyallarini yikmissin, vajinani önceden temizlemismiydin, yikanmis, dus almismiydin, cok kötü kokabiliyorsunuz
Elbette temizdim. çok bakimliyim. vücudumda tek tüy bulunmaz. Asil o daha bakimsizdi
yas kac?
bazı sıkıntılar olmus olabılır. senınle ılgılı
O an yapmış ve sonradan utanıyor olabilir
Nasıl olsa ceptesin bundan sonra
Ay neden acaba kııııız!!!
Zamanı gelince değinir merak etme
Kullanılan bir ömür mendil daha
Seni utandirmak istemediği için konuyu açmıyordur
Sen de de bence
Neyi diyeyim?
Çok iyiydin Tadı damağımda kaldı Bir dahakine Ne zaman yapacağız da
Ama bunu ben mi demeliyim kadin olarak bilemedim kanka🤔
Niye erkek olarak kadın olarak değil bu kadar ayrımcılık yapıyoruz Belki o da senden bekliyor bazı şeyleri
tekrar yapınca belli olur
penisi kaç cm?
Kısaydı penisi ve boxerini çikarirken biraz utandi sanki. Veya ilk birlesme ve 2ci birlesme arasi tekrar boxerini giydi. Ve 2ci birlesmenin sonlarina dogru hissetmedim penisini
https://www.hizliresim.com/abpnap5
https://www.hizliresim.com/e7e5bwl
benimki nasıl sence kısamı dürüst olursan sevinirim
Biraz kısa
sevgiline göre kıyaslayacak olursan küçükmü peki?
şekli rengi falan kötümü ayrıca sence boyu ve kalınlığı tatmin etmeye yetmezmi?
moralimi bozdun kısa diyerek gerçekten ama en azından gerçekleri söylüyorsun
Rengi tipi ve kalinligi cook iyi👍 kısa sadece. Dürüstce söyle dedin ondan dedim. Kısaliktan ziyade vuruşlar performans önemlidir. Sevgiliminki bu kadar da kalin degil maalesef
Sen de benim soruma cvp verir misin😊
çok teşekkür ederim yorumun için şu an beni mutlu ettin ama bu kısalığı sence çok dikkat çekiyormu yani partnerinde ilk gördüğünde çok kısaymış bu gibi tepkiler verirmiydin?
açık konuşmak gerekirse benim boyum 190 geniş omuzlu birisiyim yaşım 23 ellerim ayaklarım falanda büyük haliyle benden 18-19 cm penis bekliyorlar en aşağı ben ondan dolayı takıntı haline getirdim bu durumu.
senin soruna gelecek olursam kendi performansını düşük bulduğu için bu konulara tekrar girecek cesareti kendinde bulamıyordur diye yorumladım tabi bahsettiğine göre penisi hem küçük hemde inceyse nasıl bu konulara değinebilsinki sen içimde hissetmedim bile diyorsun gerçekten üzücü bir durum.
Bir de sordum ona seninki soldu mu sonlara dogru diye. O da yok solmadi sen hissetmedin dedi. Ben de evetsonlara dogru hissetmedim dedim
ereksiyonunu kaybetmiş olabilir yaşlarınız kaç sizin ve nerelisin sen?
Yaslarimiz 30'lu yaslar.
onu bırak bana gel 😎 gencim yakışıklıyım olgunlardan çok hoşlanıyorum nedense 😄
Senin soruna gelince ben şahsen farkettirmezdim ve dener performansina bakardim ama kadindan kadina verilen tepkiler farkli olur
nerelisin sen?
aynı şehirdeysek tadıma performansıma bakabilirsin
Vay o ro s bu
Olmamiş
Yardmci olablrmym
Olabilirsinn
Burdn değil . Ama