5 yıldır evliyiz biz oral yapmıyoruz. Ben zaten asla yapmam. Eşimde bana olan saygısından teklif bile etmedi bu gün karnını öperken birkez iç çamaşır üstünden öptüm ne hissetmiştir sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İyi bir seks oralsız olmaz, genelde iki acemi bu işe başlarken oral nedir nasıl yapılır bilmez, aradan zaman geçince klasik yapıla ilişki monotonlaşır, buna renk katmak için zamanla sağdan soldan duyduklarını değerler ve oral için ilk adımı atarlar, bu arada oral seks kadında erkekte güzelce sabunlayıp yıkadıktan sonra yapanada yaptiranada sorun yaratmaz, sizde yavaş yavaş bu iş için istek uyanmış, yapın ya da yapmayın kimseyi ilgilendirmez, ister yaparsın ister yapmazsın eşinle senin bileceğin şey, önemli olan mutlu olman kimseyide ilgilendirmez, ama her ikisinide yapanlar oral olmazsa bu işi yüzde elli eksik yapıyorsun derler, bunuda yapıp yapmamak sizin biteceğini şeydir. Gönlünce güzel günler dilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılSenden bir tavsiye istemedik.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla yapmicak olmanın nedeni nedir? Ayrıca eşinin sana olan saygısından ötürü teklif etmemesi falan af buyurun ama çok yanlış düşünüyorsunuz. Karı kocasınız pis değilseniz bu çekingenlik niye anlayamıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi uzmanlar tavsiye asla etmiyorlar. Hastalık sebebi diyorlar. İkincisi çiş işiyoruz oraya çekinme yok ama çiş işediği bir yeri ağzıma sürmem
Cevap sahibi+1 yılGüzel bi duştan sonra yapmayı yapılmasını deneyimleyin eşinizle. Ayrıca size göre erkek Organı daha steril. Ben inanmıyorum hastalık falan olabileceğine
Soran+1 yılKardeşim sizden tavsiye mi istedik ya? Biz mutluyuz sizeneya
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
41Cevap
+1 yılonumuzdeki seneye de kilodu indirip opersin ahahshahahahhahahahahahahah
21 Yorumla
Soran+1 yılAhaha gelişiyorum kskskdkd
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence sevmistir ya sevilmez mi hem oraya bir ilgili kadin ustune erkek bunu demeden yapiyor ben olsam ben direk esimi kucagima alir yataga geçer öperdim seks yapardim
00 Yorumla
+1 yılumutlanmıştır bence yapmalısın o senin kocan ve bence o da sana yapmalı evlilikte bunlar olmalı bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz memnunuz cinsel hayatınızda bir gün belki olur ama şu an değil
- +1 yıl
tabi canım hazır olmadıkça yapmayın zaten 2 taraf ta istemeli ama hiç yapmam da deme
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden yapmıyorsun ki oral seks hem kadına hem erkeğe aşırı zevk verir
01 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı değil hastalık veriyor. çiş yapıyoruz orayla ipenwç ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara bakma, imkanı olsa bunlarin b.. k yiyecekler..
Mutlu olmuştur eşin kesin içi tuhaf olmuştur onca yıldan sonra 🥰🥰13 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim Seni ne kadar zamandır bekliyorum bu abazaların içinden beni kurtar gel
Cevap sahibi+1 yılAhshsvsgssh kız kendini ateslere atmissin yazılır mı buraya böyle şeyler.
Icinden geliyorsa yap, gelmiyorsa yapma
Bu esinizle sizin aranızda olan bir şey
Oralsiz mutlu olan ciftlerde vardır eminim
Soran+1 yılVallahi ya fıwldmd
Normal ya 5 sene olmuş evleneli. Çok abartılacak bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılO an ona oral seks yapmanı istemiştir bütün isteğiyle
00 YorumlaHoşuna gitmiştir sonraki sefer senden bunu isteyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye millete atar yapıyorsun kadın sorun nedir tam olarak. Duzenli cimsel hayatı olan bir kadının bu kadar gergin olması çok tuhaf geldi bana
06 Yorumla- +1 yıl
😅
Soran+1 yılBen sana bir şey söyleyeyim mi Ben gergin değilim ben bundan zevk alıyorum ben buradakilere bindirmek benim en büyük hobim 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılValla ona karışamam ama yine söylüyorum eğer ki sağlam doyuran bir kocan olsa şu an pamuk gibi bir kadın olur yazılanlara güler geçerdin. Ama sen sidik yarışına girmişsin. Neyse beni de ilgilendirmez. Hadi iyi geceler.
Soran+1 yılKocam beni sağlam doymuyor mu amca çünkü senin ananı s... kmek ile meşgul 😀😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılBak işte gördün mü? Demiştim. Sen de bize aktarmadığın bir travma var. Anama küfür etmen bu gerçeği değiştirmeyecek o yaşadığın travmayı böyle insanların üstüne kusarak yenemezsin. Söylediğin laflar beni ne rezil ne vezir yapar. Uzatmanın anlamı yok bence. Sen yaz yaz dur arkamdan ben yattım
Soran+1 yılAmca amca kuduema 😀😀. Kocamı sizin sülaleye göndersem erkek görür lan sizin kadınlara 😀😀😀 kudur dıwpdldjhe
Adamın aklına oralı dusurmussun gider bir eskort a yaptırır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Artık yönelmişsin gibi ama bence yapın baya şey kaçırıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılUmut tomurcukları yeşermiştir 😅
23 Yorumla
Soran+1 yılEşim bunun müptelası değil dostum memnun
- +1 yıl
Buraya yazmanın amacı neydi peki? 😄
Soran+1 yılSana ne kardeşim
+1 yılEşine sor bizimle neden paylaşıyorsun 🤣
110 Yorumla
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
Evet haklısın bana ne… o zaman paylaşma işte kuzu😎
Soran+1 yılUlan ortaokul mezunu benim paylaşmamdan sana ne diyorum
- +1 yıl
Aaa aaa kız bana ne eşinden ne dedim de aaaa🤨
Soran+1 yılBu kadar katı kurallarn varsa bu siteyi niye kullanıyorsun bu site soru sorma sitesi lan andaval
- +1 yıl
Tamam da mantıklı değil sorun Kuzu… eşinin penisi eşin taşıyor biz değil… penisine değdini biz değil eşin his etti… burada herkes tahmin eder ama gerçek eşinde… ama sana ben öpsem nasıl his ettiğimi mesela söyleye bilirim 🤣
Soran+1 yılYa kızım sen gerçekten düşünerek mi konuşuyorsun cinsellik kategorisinde ne sorabilirim ne sorabilirim ne kadar saçma bir insansın ya bir erkek böyle bir şeyden ne hisseder bunu merak ediyorum ya.
- +1 yıl
Eşinin penisini öpmüşsün ona sor en doğru cevap eşinden gelir diyorum bende ne var bunda… buda bir cevap hiç düşündün mü 🤦🏼♀️
Soran+1 yılBak güzelim çok kibar bir şekilde konuşacağım ben bu şekilde şeyleri ona sormak istemiyorum ki daha fazlasını istemesin ne bileyim çok hoşuma gitti şöyle yap böyle yap yani benim yapamayacağım şeyleri benden ister diye buraya sordum
+1 yılBu ne monoton evlilik böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılİki tane yalama olunca mı monoton olunmuyor. Eşim ses çıkaran çıkara boşalıyor bende öyle. Kuş gibi hissediyorum kendimi. eee sorum nwrde
+1 yılÇok hoşuna gitmiştir. O sana yapıo mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O seni öpse camasir ustunden ne hissedersin
+1 yılOral ilişki saygısızlık değil
02 Yorumla
Soran+1 yılSaygısız olan orak değil benim istemeyeceğimi bile bile bana teklif etmesi olay
- +1 yıl
Neden ne oluyor oral olunca zevk almak kötü bişey mi
+1 yıl😅 Bence hoşuna gitmiştir
10 YorumlaGözlerinin içi parlamıştır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaygımı? Oral yapmamak bence saygısızlık. 😵
05 Yorumla
Soran+1 yılZorunda değilim
- +1 yıl
Yahu ne alaka, zorundamısın dedim. Bna olan saygısı demişsin oral ile saygının ne alakası var. Yatakta ayıp mı olur
Soran+1 yılBana saygısı derken. Yapmayacağım şeyi istemiyor beni zor durumda bırakmıyor bundan bahsediyorum
- +1 yıl
Bu güzel bişey de, sekste oral olmaması akla hayale sığmıyor :)
Soran+1 yılİstemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske yapsa demistir. Ayrica o sana yapnadan nasil duruyor
00 Yorumla
+1 yılOralsız seks hımmm hiç denemedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO sana yapıyor mu peki?
00 Yorumla
+1 yıliyi hissetmistir peki sanadami yapmiyo oral
00 Yorumla
+1 yılİç çamaşırının içinden sular akmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında deneyebilirsin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Olgun_1_kişi denemedim ama bı kerede olsa yapılmalı bence
Soran+1 yılİğrenç
- +1 yıl
Bazıları yapamıyor tabiki saygı duymak lazım
Cevap sahibi+1 yıl@Olgun_1_kişi tabiki herkes sevmiyor bazıları istemiyor onların tercihi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 senedir siz nasıl seks yapıyorsunuz ya?
019 Yorumla
Soran+1 yılBiz gayet mutluyuz. İnsanın ağzına girmek için değil o organlar.
Cevap sahibi+1 yılGayet güzelde oluyor öyle. Sınırlar gereksiz
Soran+1 yılDostum uzmanlar bile tavsiye etmiyor mikrop kapmak ve hastalık kapmak için birebir. Biz memnunuz sanane
Cevap sahibi+1 yılSen cidden penisin ağızdan daha kirli olduğunu mu düşünüyorsun
ya da vajinann?
Soran+1 yılBen demiyorum okumuş etmiş insanlar diyor
Soran+1 yılAğzımızdam çiş mi çıkıyor mall
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana diyeyim. İnsan ağzı daha fazla bakteriyel habitata sahiptir. O yüzden hatta insan ısırıkları ciddidir ve doktora görünmek gerekir.
Cehaletin yüz bulmus halisiniz
Soran+1 yılBak Ben gece gece sinirlenmek istemiyorum sen ortaokul mezunu halinle koskoca tıp okumuş insanlardan daha mı iyi biliyorsun beyin yoksunu dünyadaki en mikroplu sıvı ne biliyor musun idrar bu yüzden tuvaletleri siliyoruz bir damla idrar parçasının bile dünyadaki en büyük mikrop yuvası olduğunu bilmeyecek kadar cahilsin biyoloji dersinde ne yapıyordun uyuyor muydun ha tabi biyoloji dersi gördüğüne de emin değilim
Cevap sahibi+1 yılAhaaha a low life moron teaches me what is more dangerous. Get educated you idiot
Hayalini kuramayacağın okuldan mezuın olmus birine laf falan etmen ne kadar komik
Soran+1 yılOha çok havalısın hayran kaldım şu an yabancı dil yazdı aaa çok havaalı erkek ya xkwldkdnkejd bak gece gece seninle dalga geçmek istemiyorum Seni ezmek seni yıpratmak istemiyorum sonra ağlarsın günlüğüne yazarsın
Cevap sahibi+1 yılBodily fluidlerle virüs aktarır ayrıca. İdrarinden geçecek virüs ağızdan da geçer.
He sen bedeninin temizliğine dikkat etmiyorsan pislikten doğan bakteriler ayrıdır. Ama o da bakımsız pis insanlarda olur
Cevap sahibi+1 yılCehaletinle kendini zaten ezdirdin. Ekstra çabaya gerek yok ;)
Soran+1 yıl0
Sol ta.. şşağıma bak 😀😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılGet educated. Hadi hadi
www.betterhealth.vic.gov.au/.../Oral-sex
Okuyabilirsen.
Soran+1 yılOğlum ben senin yazılarını okumuyorum attığın şeyi mi okuyacağım o kadar benim için boş kümesin 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılAttığım şeylere okumaya yetecek becerin yok çümkü
www.thehealthsite.com/.../
Soran+1 yılSeni adam yerine koymuyorum çünkü...
Cevap sahibi+1 yılNe bilgin var ne zekan.
Çocuğunuz yoktur umarım.
Soran+1 yılNdkskdkdjdjdkfndnrmkememememrmrmrkekwkdmemmememro2pem2 2ıxp2mdb2oeleö
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyk siz nerde yasıyosunuz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane
+1 yılYala bence dahada hoşuna gider
01 Yorumla
Soran+1 yılFikir istemediö
Cinsel Yaşam konusunda 17,4b cevap paylaştı. öyle olmaz. Dilin değmeli.
09 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Soran+1 yılTavsiye istemedim
Soran+1 yılSoruda sizce oral yapmalı mı demedim
Soran+1 yılEvet ama ben yapamam öyle
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hoşuna gitmiştir. Ona oral yap.👍👍👍
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Bu konuda kırımızı çizgim
Soran+1 yılÇiş yaptığı yer neden benim ağzıma değsin?
Soran+1 yılNe olursa olsun.
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden öpmek istedin peki
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmem karnını öperken bir öpücük komdurmak istedim
Soran+1 yılHayır.
Soran+1 yılYok istemem
Soran+1 yılHayır ben memnunum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin hepsini ağzına vermek istemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye eski sevgiline yapıyorsun kocana yapmıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çok istemiş ama seni üzmek istememiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl69 yapmanızı tavsiye ederim birkez deneyin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
çok kibirli ve egolusunuz bunu yapan esler daha çok birbirine bağlanıyor zaten beni ilgilendirmez afedersiniz
çıldırmıştır
00 YorumlaSen misin o
00 Yorumla
+1 yılHoşuna gitmiştir
00 YorumlaÇok acemisin ya
02 YorumlaNe demek asla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sevinmistir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. neden öptün :) ?
011 Yorumla
Soran+1 yılBilmem öyle bir öpücük komdurmak geldi içimden
Soran+1 yılBir şey hissetmedim
Soran+1 yılYüzüne bakmadım o anda.
Soran+1 yılİyi geceler
Soran+1 yılKapalıyım açığım sana ne defol ya mal mal yazıyorsun üst üste
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe oralsız olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılOluyor çok güzel
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılOlum kocam seni de mi s... kiyor ne biliyorsun
Hoşuna gitmiştir
00 YorumlaHarika şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık oral ister
03 Yorumla
Soran+1 yılSaygılı adamdke
Cevap sahibi+1 yılİç çamaşırı indirip öp birde
Soran+1 yılAsla
+1 yılİlerleme var
00 Yorumla
+1 yılSence
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocamın penisini ilk kez iç çamaşır üstünden öptüm, ne hissetti sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler