Konuştuğum çocuk ben daha çok bağlanıyorum diyor, siz ne düşünüyorsunuz?
Ama genelde cinselliği önce yaşayanlar evlenemiyor sonunda, şöyle de düşünüyorum evlenmeden yapıp soğuyanlar evlendikten sonra da hevesini alıp soğumaz mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Konuştuğum çocuk ben daha çok bağlanıyorum diyor, siz ne düşünüyorsunuz?
Ama genelde cinselliği önce yaşayanlar evlenemiyor sonunda, şöyle de düşünüyorum evlenmeden yapıp soğuyanlar evlendikten sonra da hevesini alıp soğumaz mi?
O dediğin olmuyor işte arada nikah var bir bağ var diğer türlü hiç bir bağ yok fındık kabuğunu doldurmayacak meseleyi ayrılık sebebi yapabilir ki genelde öyle de oluyor olan senin kullanıldığın ile kalıyor ondan sonra her gelen aynı şeyi istiyor nasılsa bi kere yaptın ya ha bir eksik ha bir fazla kafası oluyor ister istemez
Son olarak ta cinsellik yaşarsam daha çok bağlanırım erkeklerin en büyük yalanı istersen dene gör
Cevap
9Cevap
Bende evlenmeden cinsel ilişki yaşadım ama bekaretini bozmadan 3-4 yıl yaptık olurda anlsamazsak ayrılırsak kimseyi zor durumda bırakmak istemem.
aşk sağlamsa ne önce ne sonra cinsellik aşka zarar vermez aksine renk katar aşkı arttırır
eee evlenince ne olacak ? madem cinsellik aşkı öldürüyor evlenenler hepten b*ku yiyor demek ki.
Hayır cinsellik yaşayıp ayrılıyorlar sonra bakire kız ariyorlar
Hevesi geçene kadar canım
ask değil onunki başka bir sey..
Yoo tam tersine kötü etkiliyor
Eveet aşko
olabilir.
Elbette.
İlişki oldu mu
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?