Gizli Üye(30-35)+1 yılObjelikle bir alakası yok. Doğanın kanunu bu zaten kadınların çoğu da maskülen erkek seviyor. O yüzden erkeğinin önünde domalmak veya önünde diz çökmek hem kadına zevk veriyor. Kadının teslimiyetini hisseden erkekte zevk alıyor. Obje olmanın konuyla bir alakası yok.
07 Yorumla
Soran+1 yılYani değersiz görmezsiniz dimi bunları yapan bir kadını
Cevap sahibi+1 yılHayır aksine kendini teslim eden kadın daha değerlidir benim nezdimde. İnsanın daha çok sevesi, ilgilenesi gelir :)
Cevap sahibi+1 yılVe hatta şunu söyleyim bunları yapmayı reddeden bir kadınla yaşanmaz. Hele ki evlilikte, yok ben şunu yapmam yok diz çökmem yok domalmam. Öyle şey mi olur :D
Soran+1 yılBilemiyorum garip geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılAlışırsın merak etme daha yaşın genç, bak +35 ve üzeri dul kadınların rüyasını hayalindeki erkeğin önünde domalmak süslüyor. Sende bir yerden sonra o evreye gelirsin. İnsanın tabiatı bu, yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılSen nerden biliyon bunları hahafa
Cevap sahibi+1 yılYaşanmışlık diyelim ;)
En İyi Cevaplar
Orala bir şey demem ama anal Bence her ikisini de küçültür. Hak yolu varken b.. k yoluyla ne işiniz var. İnsanız biz. İnsanların bir karskteri bir maneviyatı olmalı. Zevk bir yere kadar. Herşeyin bir limiti olmalı. Yoksa sadece zevk için her şey serbest derseniz iş sapkınlığa kadar gider..
Çok belgesel izlerim. Ben ters ilişki kuran insan hariç hiçbir yaratık görmedim..00 Yorumla
+1 yılCinsellikte küçük düşme düşürülme yoktur, cinsel bilgisi olan cinselliği keşfetmiş kadın veya erkek seksi zirvede yaşamak ister ve oraya çıkmanın tek kuralı sınırları ortadan kaldırmaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
Yorumları okudumda şu anala karşı olupta analın zevkini keşfetmeyenlere iki çift lafım var, yapamıyoruz paçamız yetmiyo deseniz anlıcam ama öyle yok küçük düşürücü felan ben yemem gidin saf delikanlılara yedirin gidin sevgilinize kocanıza yedirin bunları, anal yapmaktan zevk alan kadın cinselliği bilen kadındır ve herzaman ilk tercih odur bunu bilinde ona göre davranın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılevliyken bile cinselliği güzelce yaşamıyosunuz adam beni bacım görür diye sonra adam dışarda bacım oluyor. aynısı erkekler için de geçerli evli olduğu kadına cinsel olarak istediği gibi davranmıyor yabancı gibi davranıyor dışarda onu aldatıyor kadın da evde kötü bi cinsellik yaşadığı adama mahkum oluyor. evlisiniz veya sevgili farketmez birbirinizi tatmin etmicekseniz kimi tatmin ediceksiniz. yatakta bacım ol bu seni düşük göstermez dışarda olmadıktan sonra. hatta erkeği kendine de bağlarsın
31 Yorumla
+1 yılYav Allah Allah sekste zevk aldığın hiçbir şey seni düşük falan göstermez. Oral olur anal olur veya başka bir şey. İnsanlar başkalarının düşüncelerine göre kendilerini kısıtlamaya çok müsait maalesef.
25 Yorumla- +1 yıl
Krşke anal la allahı aynı yorumda kullanmasaydın sjsjsj
- +1 yıl
@KaanArducc 😅😅
- +1 yıl
+10 günah kazandın bile artık cehenneme daha yakınsın shsksj
- +1 yıl
@KaanArducc ohoo ona bakarsak cehennemliğim zaten 😅
- +1 yıl
Olsun 7 kat var cehennemde sjkshs altlarda yanarsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal kesinlikle kadını aşağılamak ve küçük görmektir, sırf bir erkek zevk alacak diye buna katlanmak kadının da zayıflığını gösteriyor bence. Oral ilişki de karşılıklı olduğu sürece bence sorun değil gayet zevk verici iki tarafa da.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. arkadaşım seks zevk için yapılır... domalmak istemiyorsan yalamak istemiyorsan sevmiyorsan söylersin sana zevk vermeyen seyleri yapmak karşıya da zevk vermez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi eşler arası sınırsızlık bazı çiftlere daha keyifli gelirken bazılarına etik ve ahlak kuralları gereği uygunsuzdur.
Kimene sizin özel hayatınız sonuçta00 Yorumla Anal ilişki objeleştirebilir ve sağlıksız. Diğer türlü ilişkiler objeleştirmez
32 Yorumla- +1 yıl
Anal neden objeleştirir peki? Neden böyle düşündüğünü merak ettim.
Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Herzaman değil belli şekillerde olursa objelik durumu söz konusu değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılBelli şekiller?
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyook be saçmalamayın. cinsel hayatla gerçek hayatı karıştırmayını orası çok özel ve çok başka bi dünya
00 Yorumla
+1 yılseksin her şeyi güzeldir yeter ki zevk alıp zevk vermen önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz karşılıklı istek varsa yapılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadını hiç bir seks pozisyonu küçük düşürmez kadın küçük düşsün diye bir anlamı yoktur bunun
oral neyse de anal seks olmaması lazım03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadının doggy pozisyonunda erkeğine demek istediği al her şeyimle seninim demektir
yani önde domalmak küçük düşürücü bir hareket değildir
kadın bunu isteği üzerine yapar
erkek zorla kadını bu pozisyona sokamaz
her şey kadın isterse olur
Soran+1 yılMantıklı ndmdsms
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle :)
+1 yılcinsellikte istekler olunca neden basit olarak görülsün ki?
00 Yorumla
+1 yılKimseyi küçültmez. Anal ve oral seks cinsel ilişkinin zevk çeşitlerinin en zirvesinde yer alır.
00 Yorumla
+1 yılKadın her zaman silkilen konumdadır. Kendisi de bunu ister
02 Yorumla
Soran+1 yılBunları yapan bir kadını obje olarak görüyormusunuz bunu merak ediyorum
- +1 yıl
Kadınına göre değişir
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYani oral bir nebze karşılıklı yaşanabilecek bir durum ama anal kısmını tasvip etmiyorum hoş bir durum değil bana gore
00 Yorumla Hayır yanlış bir düşünce sekste olan her fantezi özeldir
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda garip garip düşünceler var nedense.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Oralsz ilişkinin tadı tuzu olmaz anala karsiyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Bence yanlış düşünüyorsun anal belki ama oral asla
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes analci olmuş mk
40 Yorumla
+1 yılBunları düşünme tadına var
00 Yorumla
+1 yılİtaat eden kadına bayılırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmaladınız zaten iyicene .
00 Yorumla
+1 yılHayır yapan sınırsız kadınlarla bayılıyorum ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Bence daha şehvetli gösterir
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya cidden ne saçma düşünceler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hayır anal ve oral ilişkiyi renklendirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet gösterir, özellikle anal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka mk o zaman bizde oral yapmayalm
00 YorumlaAlakası nedir acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılPozisyonlar
+1 yılYoo ne alakası var
10 Yorumla
+1 yılBakış açısı
00 YorumlaYoo hos olur
00 Yorumla
+1 yılİlgisi yok bence olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Alaka kuramadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal evet
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet gösterir. Sen bakma buradaki p*rno
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
10 YorumlaHayır neden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Hayır harıka bence
00 YorumlaHayır ya