Gizli Üye(36-45)+1 yılhatunu aşağılayıcı bir eylem olarak görüyorum oralı ve yaptırmıyorum ve yapmıyorum ama hatun bazen kendisi yapıyor bana kendi isteğiyle ama yüzeysel bir şekilde yani sadece penisin baş kısmını şeker emer gibi emerek yapar, açıkçası çok fazla zevk veren bir durum olsa da sevdiğim kadının ağzına s*kimi sokmak bana çok tuhaf ve aşağılayıcı gelen bir durum...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen aynen. Her eylem kadını yüceltiyor oral küçük düşürüyor. Erkeğin önünde domalma o zaman, ya da bacaklarını açıp bekleme. Sonuçta bastıra bastıra silkeleyecek. Küçük düşürür bunlar. Ne kafa ya pırıl pırıl
06 Yorumla
Soran+1 yılDomalmak da küçük düşürücü, bacak ayırmak normal sadece
- +1 yıl
Ablacım seks iki taraf için de karşılıklı alışveriş. Erkek de oral yapıyor. Bunu yeri geliyor domaltıp yapıyor yeri geliyor ağzına oturtuyor. Bu da küçük düşürücü o zaman. Bakış açını değiştir. Seks sadece erkeğin zevk aldığı bir eylem değil. Karşılıklı zevk alınan bir eylem. Küçük düşürme yok.
Soran+1 yılAma erkekler oral yaptırdığı zaman kadına üstünlük taslıyarak konuşuyor. Ağızını sîkmîş gibi bahsediyor bu bir gerçek
- +1 yıl
Ataerkil bir toplumda yaşıyoruz. Erkeğin baskın olduğu bir geçmiş var. O yüzden de ona göre adlandırmalar yapmışlar zamanında. Kadın erkeğe oral yapınca erkek kadının ağzını silkmiş oluyor varsayalım. Erkekte kadına yapıyor o zaman nolcak? Bu kafaları geçelim. Sekste iki tarafta eşittir.
Soran+1 yılİşte erkeğe bir şey denildiğini duydun mu sen hiç bu zamana kadar? Erkek de yapıyor ama onlara bir ad takılmıyor. Dediğin gibi cinsellikte kadının üzerine çok gelinen bir toplum
- +1 yıl
Bu baskı daha çocukken başlıyor zaten. Konu erkek çocuk olunca göster oğluö amcaya pipini diyorlar. Kıza gelince oranı buranı kapat. Erkeğin penisinden bir gram et kesiliyor diye düğünler yapılıyor. Kıza gelince baskıya devam. Sebebi toplumsal tamamen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılKarı koca arasında bunun lafı olmaz, yumul erkeğine...
80 YorumlaKüfürler sîkmek sokmak üstünden yürüdüğü için, kadının cinsellikteki rolünü aşağılık bulman doğal yavrum. Bakış açını değiştir
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten tam anlamıyla bu! Herkes * bahsediyor seks'li konu geldiğinde, ayrıca bu döl yutturma şeylerini de erkekler övüne övüne anlatıyor. Bu durum hem köle gibi hemde or*os*pu gibi hissettiriyor
Soran+1 yılŞu zihniyetler gelişse de bizde kadın olarak bir nefes alsak, teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya, kölelik ne alaka? Bu kadar da şişkin egolu olmayın, eşinizin penisini ağzınıza almak sizi küçültmez. Kadının erkeğine zevk vermesi neden kölelik olsun ki?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Cimsellikte iğrençleşmedikçe fantezi sınırı olmaz bence, bencil olmadan her ikiy tarafın da isteği yapılabilir, oral değil asıl ters ilişki en kötüsü
00 Yorumla
+1 yılNe alaka? Yapmazsan kocan gidip başkasına yaptırır merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılİlla oral olmak zorunda mı
- +1 yıl
Zorunda
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek penisi kadını mutlu etmek için kullanmalı kadının ağzına alması için değil neden bir kadın üst üste orgazm olmasın kadın ağzına alması ne yav
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılsana yapıyorsa canın ısterse yap ama esc degılsın yapmak zorunda degılsın
54 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Seniorrrr değiliz valla
Cevap sahibi+1 yıl@Seniorrrr boşarım istemedigime zorlayan erkegi
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılaksine seni kocaman yapar ;)) her erkek neredeyse ister devam et bence..
00 Yorumla Hayir o sekikde dusunme bencee ama sadece sen yapiyosan ole dusunmen dogall sanada yapmali
00 YorumlaHayır tabiki, neden öyle olsun, seks demek zevk demek, sen ona yaparsın oral seks o sana
00 Yorumla
+1 yılBu ilişkinize bağlı bir şey. Nasıl bir kişiyle ilişki sürdürdüğünüzle alakalı.
00 YorumlaNeden köle olasin ki ve yapmak ta yaptirmakta cok zevkli.. helede ayni anda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Saçmalama o erkek sana tapar hele de güzel yaparsan emerek somurarak felan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılErkek de yapıyor neden köle gibi hissediyorsunuz ki amaç partnerin zevk alması
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu yeni bir düşünce değil. Önceleri de duymuştum. Kesinlikle böyle bir durum yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır, evlilikte , kişinin isteğine bağlı bir durumdur bu. İnsan istemediği bir şey için zorlanmamalı ve saygı duyulmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılOral seks seks in bir parcasidir her seks de olmalı. Basında ya da sonunda anladın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKüçük düşürmez. Bizde ben eşime yapıyorum aöa eşim bana yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sekste köle olmayı severim.
150 YorumlaBenim gözümde düşürmez yaptırırım yapmalı bir kadın onu bence
00 YorumlaOral en önemlisi ya
00 Yorumla
+1 yılhayır nerden çıktı sevişmenin bir parçası
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılbizde size yapıyorzu küçük mü düşüyoruz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGelene gecene yapmiyosun niye kucuk dusursun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Neden küçük düşürsün ki? Oda sana yapsın
00 YorumlaHyr canım ne alaka
00 YorumlaKoca da yapıyorsa niye küçük düşmek olsun ki
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine mutlu eder
00 YorumlaErkekte yapacaksa sikinti olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır zevk meselesi küçük düşmek Değil ki bu
00 Yorumlakocasına karşı böyle düşünen bi kadın evlenmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sana yapmiyor mu
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer zaman olmaz ama yapılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorlamayla zevk alınmaz. Gönüllü ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvazgecilmez yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır tabi ki
00 Yorumla
+1 yılOral mutlaka olmalı olmazsa olmaz
00 Yorumla
+1 yılO sana yapiyomu peki
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılYaniii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçğldükçe buyur
00 YorumlaAksine yüceltir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldüşürmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam