Tecrübesiz partnerin olması avantaj mı yoksa dezavantaj mıdır?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sen tecrübeli bir kimse isen şayet tecrübesiz bir bay ile olmak zordur neden dersen senin daha önce çok iyi tecrübeler yaşadığını düşünür kafayı hep buna yorar ve kendinin kötü onlar ile yaşadığın seks hayatının mükemmel olduğunu düşünür cesareti varsa sorular sormaya başlayabilir eskin ile nasıldın ne yapardın nasıldınız vesaire sen biraz eski özelinden bahsedersen en büyük Hatayı yaparsın bu sefer abartıp çok özel şeyler sorar iş berbat bir boyuta ulaşabilir bir bakarsın özelin falan kalmamış hiç kısaca tecrübeli isen tecrübesiz adam ile olmak zordur
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Be paralı asker seviyorum ilk defa yapanlar çok hoşuma gidiyor birliktelik yaşamıyorum kızlıklarına dokunmuyorum sadece öğreten rolü oynuyorum zevk veriyor
Bana tecrübeli olması da fark yaratmaz ama daldan dala konmuş birini de ben hazmetmem.. Uzun süreli ilişkisi olur bu başka ama ondan ona geçen biriyle ben zaten ilişki bile yaşamam.. Keyifli geceler..
Hakkaten bende tecrübe yok evlenince hanım aşağılamaz diye tahmin ediyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevgilim herşeyi ilk defa benle yaşıyor ve yaptıkça daha iyi olmaya başlıyor tek sıkıntımız erken boşalması o da normal herhalde 21 senenin birikimi var ilaçla da çözülür diye düşünüyorum