Rızayla olduktan sonra kötü değil de sevgi ve saygının olduğu yerde BDSM olamaz bana göre.
BDSM ilişkisinde sevgi olabilir mi?
Rızayla olduktan sonra kötü değil de sevgi ve saygının olduğu yerde BDSM olamaz bana göre.
Erkekler yalnızca değer vermedikleri kadınla mı yaparlar BDSM'i. Sevdikleri bir kadına karşı da sadist duygular besleyebilirler mi?
Sevdiğim kadınla zevkle yapabilirim. Bunun bi fantezi olduğunu unutmamak. karşındakine daha fazla değer vermek gerek... Çünkü sıradan şeyler olmuyor...
Değer verdiğin birinin suratına işeyebilir misin?
Ben itaatkarım. Ben kendimi bile sevmiyorum başkası mı sevecek :)
O zaman kendini sevmeye basla kendine yazık etme
sadist ve baskın bir efendi olarak istersen ben seni çok fena s... sevebilirim 😈😋
Cevap
19Cevap
Bdsm ülkemizde sert seks olarak görülüyor fakat bu cok farkli bir şey
Yani bir erkek sadece sekste sadistlesiyorsa bu sevmiyor anlamına gelmez. O yuzden sert seks ve bdsm cok farkli seyler
Sert seks de BDSM kapsamı içersinde. Sert sekste de sadizm var.
Tamam öyle ama bdsm bir yaşam tarzı. Bu sadece sekste oluyorsa bu sert seks fantezisi oluyor
Yaşam tarzı olunca tamamen kölelik oluyor. Onu herkes yapmaz.
Iste inan bana bundan hoşlanan birçok kişi var. Bu sadist davranışlar sadece sekste oluyorsa bu bir fantezi bir zevktir. Tabi bu da rızaya dayalı olmali. Yani kadinin kadin olduğunu unutmadan onun acı eşiğini aşmadan karşılıklı rıza ile anlaşıp yasanmali
Iste bende onu diyorum. Bu hınç ile oluyorsa rızaya dayalı değilse, kadın bundan zevk almıyorsa bu resmen bir tecavüz oluyor başka açıklaması yok
Biliyorum BDSM yapan çok kişi var.
Sen peki hiç yaşadın mi böyle birsey
Yaşam tarzı olacak kadar yapan daha azdır.
Evet tabiki de oldukça az yasam tarzı olarak yasayan
Sen yaşadın mi peki
alakası yok bdsm seven biriyim ve yapan biriyim bu öfke demek degil zevk meselesi ve hiç bir zaman yaptıgım kadına öfke duydugum için yapmadım onun daha cok zevk alması ve kadınlıgını keşfetmesi için yaptım ki öyle de oldu
Bdsm fiziksel olarak zarar vermek değil aslında ruhsal olarak karşındakine hakimiyet kurmak. Sevebilir ama ben sevebileceğimi düşünmüyorum.
Siz BDSM'nin en soft uygulamalarına bakıyorsunuz galiba. Bıçakla vücuda kesik atanlar var.
BDSM toplulukları var. Kadınların canına okunuyor orada. Gördüğüm bazı kalçaları ve bacakları tamamen çürük içinde kalmış. Dışkı yedirilenler bile var. BDSM çok geniş bir alan.
Ruhun düşüncesini ilegalleşme faliyetleri:) marquis de sade diye bir adam var 18. Yy da yasamış her türlü sadizmin mantığını oluşturmuş adamı hapse atmışlar kağıt kalem vermemişler pisliğiyle duvarlara yazmaya başlamıs:)
Adamın anlattığı şey eğer senin iraden yok ise bedenin duyguların herşeyin benimdir, çıkış noktası doğru fakat herkes marqus de sade gibi değil bunu fantezi için yapıyor.
Sorunun cevabına gelince alfa olmak isteyen cins beta bir karşı cinsi sevemez. Kadından alfa zaten olmaz. ama erkeklerinde alfalık oranı %7 yi geçmez.
Sade fazla sert değil bana göre.
bdsm sadece sadist duygu demek degil ben itaat eden kadın severim bunun için sevgi saygı olmazsa zaten bdsm olmaz
Dominant köleye saygı duyabilir mi?
bdsm anlamı biliyorsa duymalı sonucta bdsm vahset demek degil saygı temelli bir ilke
Sevdigi kadin ile yasamak daha fazla haz verir.
Ben pek anlamıyorum. İnsan gıcık kaptığına eziyet etmek ister.
Acı çektirmek istemekteki motivasyon ne ki?
Acı vermek istemek sadizmdir. Sadizmin kökeni de nefret olmalıdır.
Zor genele bakınca soruna cevap olur. İstisnai durumları bulmalısınız veya yönlendirme denemeleriyle olur.
Bdsm ilişkisinde sevgi olamaz. Sevgiliyle felan olucak bir şey değil. Uç uygulamalar var. Sevgili felan arayışı yoktur gerçek Bdsm'yi benimseyen birinin zaten.
BDSM zaten sevgili ilişkisi olamaz. Eşitlerin ilişkisi değil ki. Bir taraf dominanttır efendidir üsündür diğer taraf itaatkardır köledir köpektir. Sub doma hizmet eder. Sub dom için yaşar ona kendini adar.
Evet ama günümüzde Bdsm yi çoğu kişi yanlış biliyor ondan yazdım
Sende sub musun benim gibi
Evet itaatkarım.
senin birini bulman kolay
Hayir yanlis dusunce unlimitsoren
Olabilir herkesin farklı cinsel fantezileri var. Öylesine birine de uygulayabilir sevdiği insanla da yaşayabilir
Güncellemeyi okudum. Hırsla falan alakalı bi şey değil o mesela sen soft sevebilirsin o nasıl normalse o da normal. Gerçek hayat farklı fantezi dünyası ayrı bi şey. Hırsını almak isteyen yatakta yapmaz bunu
Narsisizm ile alakalı o zaman. Ben kadına itaat ettirdim acı çektirdim diyerek ego tatmini yaşamak istiyorlar.
Bence ondan değil zevk alınan şeyler farklı. Kadın da yatakta itaat etmeyi sevebilir mesela ama gerçek hayatta yataktakinin tam tersi dominant bi karakter olabilir
Ben karsimdaki insanin isteklerinden tahrik olan birisiyim
bdsm bi fantezidir insan deli gibi aşık olduğu kadınlada yapmak isteyebilir sadece cinsel çekim hissettiği biri ilede yapmak isteyebilir.
BDSM aşırı bir şey ya.. yapmam, yapana da saygı duymam. Soft başlayıp sert devam eden ilişki tercihim
Bence sevdiğine karşı da besler. İlkten canını acıtmak hoşuna giderken sonradan kıyamamak harika olurdu
Evet olunur ama sevgili olunca zor olur bdsm ama konuya gerçekten hakim kişi için sorun teşkil etmez
Soru sahibi
Soru sahibii
Ben duygu beslediğim kadına sert olamıyorum. İsterdim öyle olsun ama yok.
BD iyide SM ye gerek yok :d Soruya gelirsek senin fikrine yakınım
Ben köleyim. Evet sahibeme aşık olurum
Tek taraflı sevgiden bahsetmiyorum. İtaatkar sevgi duyar tabi
Bu dediğin kısaltmayı anlayamadım
Sado-mazo ilişkiler. Erkek hakim olup kadını kırbaçlıyor gibi.
Anladım yok ben gelemem o işlere 😂
bdsm sevdalısıyız <3
Beslenebilir
En güzel bdsm sevginin oldugudur
Bence olmaz. Sevgi olursa dominant kendini frenler fazla sert olamaz.
Bu karşılıklı iki tarafın istedigi kurallari ve sınırları belirlenmiş fantezidir tamamen karakter önemlidir
besleyebilirler knka
Ola bilir
evet oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?