neden Türkiye'de birçok insan biseksüelliğin kötü bişey olduğunu düşünüyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTürkiyede içinde cinsellik olan her şeye kötü gözle bakılıyor.. Topluluğun nasıl baktığına dayanarak hayatımızı yaşamaya kalkarsak 4 duvar arasından çıkamayız.. 3. kişilere zarar vermediği sürece bireyler istediklerini yaşamakta özgürdür. mahalle baskını görmezden gelerek yaşamak mutluluktur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizim kültirümüz cinsel arzuları ve ihtiyacları ufaklıktan beri gelişim cagdan büyük yaşa kadar hiç konusu sözü bile gecmeden hayatımıza yaaak günah gibi korkutalarak büyüyoruz ayıp falan azarlanarak baskı altında büyüyen cocuk bu arzuları istekleri de bastırıp şavaşarak gecieiyoe ve sonuç bu
00 Yorumla
Cahillik
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü bir şey değil. insanlar kişisel tercihlere saygı duymalı
00 Yorumla kötü bisey oldugunu degil daha kötüsü hastalik saniyo cogu ama bu dogustan gelen birsey cahiller hepsi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılBende biseksüelim ve kötü bir şey görmüyorum yapmıyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Yıllarca arap kültürü etkisi altında yaşadıkları için.
10 YorumlaBaşkasına tecavüz etmeyen doğaya uygun olan hiç bir şey kötü olamaz. İki insanın birbirini sevmesinde ne olabilir?
00 Yorumla
+1 yılBu dogru degil gibi ama saygı duymak gerek eger elinde degilse ama bilerek ise bu yanlıs olabilir
Neden sordun ki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem kadin hem erkek ile sevgili
Soyle dusun. Ben bugun kadin olmak istiyorum yarin erkek olmak istiyorum mumkunmu bu?05 Yorumla- +1 yıl
mümkün ki biseksüellik diye bi kavram var dimi?
Cevap sahibi+1 yılGarip. Umarim İstanbul'da yasiyorsunuz yurtdisindan gelecem ve size bulusma teklifi ediyorum bir gun erkek bir gun bayan olarak ama dogal bayan olarak. Bakalim nasil olacak? Cok asiri merak ettim
- +1 yıl
senin merakını gidermek için burada değilim. çok merak ediyosan aranan kişilere bak. senin için normak olmayan bi durumu yaşamak istemen de saçma. çok merak ediyosan internette tonlarca bilimsel yaz var aç oku. bişeyi öğrenmek için illa yatman gerekmez sığ insan.
Cevap sahibi+1 yılYatalim demedim canim gorecem bir saniye bu bir ikincisi ben onlarin hepsini okudum arastirdim ve aklima bu soru geldi bu iki ucuncu ise neyse boş ver canım bayan
- +1 yıl
göreceğin ley bi kadın. etrafına bak bi çok kişi görürsün zaten
+1 yılcunku alisik olmadigimiz bir konu turkiye'de biseksuellik ters geliyor insanlara doga kanununa ters
00 Yorumla
+1 yılKötü olan o değil. Bir erkekle beraber bir ilişki içerinde iken üçüncü birinin varlığının olması fikri hoş değil. Bunun cisiyet ile alakası yok.
010 Yorumla- +1 yıl
sen biseksüellik ne onu bilmiyosun galiba?
- +1 yıl
Bilmediğimi düşündüren nedir?
- +1 yıl
yorumun
- +1 yıl
Her iki cinse de duyulan ilgiden bahsedildiğinin farkındayım.
- +1 yıl
3. kişi ne alaka o zaman? biler gurup mu yapıyo senin mantığına göre
- +1 yıl
Birçok kişi paralel ilişki yürütebiliyor, doğal olarak karşı tarafın kafasında ilk beliren soru işareti bu oluyor. Benimleyken başka birinin var olabilme ihtimali (o kişi kadın bile olsa) gerçekten itici.
- +1 yıl
bu bi genelleme değil
- +1 yıl
Genelleme gibi yazmışım afedersiniz ama lütfen genelleme olarak almayın. Bu benim şahsi düşüncem.
- +1 yıl
o zaman sorun yok
- +1 yıl
Teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir durum değil çünkü
05 Yorumla- +1 yıl
çoğunluk hetero diye heteroluğun normal olduğunu düşünen biri çoğunluk biseks olsa onu normal olarak kabul eder. bu kadar sığ olmayın lütfen
- +1 yıl
Çoğunluk diye bir şey yok. Anatomik ve biyolojik olarak kadın erkeği erkek kadını tamamlar. Doğal olan budur. Normal olan budur.
- +1 yıl
eğer bu dediğin doğru olsaydı insanların çoğu bi olmazdı. ama sen aslında kimin kim olduğunu göremediğin için hetero sanıyosun
- +1 yıl
İnsanların çoğu bi değil. Kadınlar biseksuel genelde. O da tamamen estetik ve zevk ile alakalı bir durum. Ülkemizde hayvanlar ile ilişkiye giren yüzlerce binlerce insan olduğuna emin olabilirsin. O kadar insan bunu yapıyor o zaman bu da normal diyebilir misin?
- +1 yıl
birisi kendini yoklukta hissettiği için hayvanla yapıyor diğeri zevk için. aradaki farkı bi öğren önce. ayrıca bi nüfusu çok daha fazla dünyada ama gizlendikleri için bilmemen normal. inandığnız din öyle emrettiği için gizli birçoğu. internette görürsün badeleyenleri. o yüzden normal anormal tartışması çok saçma
Kötü çünkü toplum değerlerine aykırı
07 Yorumla- +1 yıl
toplum değerlerini oluşturan, hatta bununla ilgili vaazler verenlerin neler yaptıklarını görüyoruz haberlerde
- +1 yıl
sapkınlık? güldürme beni
- +1 yıl
Bir erkeğin erkekten ya da bir kadının kadından hoşlanması sapkınlıktır ve bu tartışmaya açık bir konu değildir insan fıtratına terstir. Normalleştirmeye çalışmak ise toplumun mihenk taşlarından olan Aile yapısını bozmaya yönelik bir saldırıdır. Kusura bakmayın bunlar gerçekler.
- +1 yıl
bunlar gerçekler değil dogmalar. dinciyim diye geçinenlerin bile bi olduğu bi yerden bana bunu söylemen saçma. sen eğer biseksüellerin çoğunlukta olduğu bi dünyaya gelseydin bu normal olacaktıseninmantığına göre. çünkü sana fıtrat o şekilde öğretilecekti. biraz düşünce derinliğinizi geliştirin bence
- +1 yıl
ediyorum zaten
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadın için bir şey diyemem ama erkek için kötü
00 YorumlaKadına gidiyor ya sıkıntı yok..
02 Yorumla- +1 yıl
akıllı ol
+1 yılDini olarak sakıncalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılYanı çeşitli sebepleri vardır elbet.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılpeki iyi bir şey mi?
04 Yorumla- +1 yıl
heteroluk sana göre ne kadar iyiyse bilikte o kadar iyi
- +1 yıl
heteroluğun bana göre iyi veya kötü tarafı yok, keza eşicinsellik te öyle, ne iyi ne kötü
- +1 yıl
ya aseksüelsin ya da rolyapmaya çalışıyosun
- +1 yıl
yoo aseksüel falan değilim. heteroyum, seksi de gayet severim
demek istediğim, iyi veya kötü kavramları bunlarla ilintisiz
Bis ver
00 Yorumla
+1 yılKötü çünkü
00 Yorumla
+1 yılCahil yobaz çok
00 Yorumla
+1 yılÖyle misin?