Ya seviyorum, ama cinselliği de kenara atamam. Hemen orgazm olabilen biri değilim, değilim derken yani her kadın gibi bazen elle müdahale etmem gerekebiliyo, neyse partnerim uzun sürmesi için bazen arada es veriyor, ama bu esleri hemen ben tam oldum olacakken veriyor, ve ben hooop başa. Ve uzun zamandır böyle, hiç sonuna varamadığım için eziyet gibi geliyor. Bir iki uyardım ama üzüldü gibi oldu, ama ciddiyetimi anlamadı herhalde ki devam ediyor, geliyorum durma dememe rağmen duruyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimal sana taktik uygulamaya çalışıyor tam gelirken bırakırsam zevkten kıvranır diye ama bilmiyor ki o arada düşüşe geçiyoruz ksksk
Eyyyy slllaaakk kdjdjdj işine dewam et diye bağır bu kadar mı erkeksin de😂 hiçbir şey anlamadım son gücün bu mu de ndjdj orgazm garanti01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba aradığım beni anlayan görüş bu zdj
En İyi Cevaplar
+1 yılO an da kendi geliyor ama adam napsın bir anda bitmesi daha mı iyi. Ben de bunu çok yaparım bunu buna denk getirmemesi esas olan senin bunu ona söylemen lazım. Rötar prezervatif kullansın işe yaradığını göreceksin.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok erken boşalma sorunu yok saatlerce sürsün takıntısı var.
- +1 yıl
Erken boşalma diye bir şey demedim seks anında geldiğin geri çekersin devam etmek için bu yüzden yapmıştır
Soran+1 yılSoru açıklamasını düzgün yapmamışım ben galiba, :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılNapsin o da kanka senin gelme seyini tahmin edemez ya adam uzatmaya çalışıyor süreyi ne meraklsiniz orgazmı deli divane olmaya ne büyük dert anasını ya
14 Yorumla- +1 yıl
Orgazm olmayacaksa bunu neden yaşıyor ve kadın devam et derken durması da onun ayıbı
Soran+1 yılEdemez de ben söylüyorum yani
- +1 yıl
Ben de bir şey sorucam nasıl cinsellik yaşamaya karar verdin güvendiğin için mi
Soran+1 yılGüven önemli tabi, 7 yıllık birlikteliğim. Son bir yılda bişeyler paylaşmak istedik beraber karar verdik doğaçlama,, güveniyorum tanıyorum. İyi biliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa tatlım adam boşalmamak için stop yapıyordur. Bence manitana bişi deme. Aksi taktirde erken boşalacak ve bu sefer daha erlen dımdızlak kalacaksın.
00 Yorumla Bu adam aptal mı zaten sen orgazm oluyor sun o aklınca boşalma olmasın diye duruyor boşalsin ne olur ki seni orgazm ettikten sonra
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılDevam ederse bosalacaktir o yizden uzatıyor olabilir
00 Yorumla erken boşalma olmaması için bir çeşit taktik değiştirme bu
00 Yorumla
+1 yılO bilerek durmuyor boşalacak ondan durup sonra devam ediyor
00 YorumlaBaşka şekilde devam etmesini söyle en azından seni tatin etsin orgazma ulaştırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumu yok demek ki ayril gitsin madem devam etti uyardigin halde
111 Yorumla
Soran+1 yılYa 7 yıldır birlikteyiz bir yıldır aktif ilişki yaşıyoruz, nasıl ayrılayım. Düzeltsek olmuyor mu :)
Cevap sahibi+1 yılKiz degismezse orgazm mi olmican ömür boyu 😅
Cevap sahibi+1 yılBen olmuyorum bari sen ol😅
Soran+1 yılGerekirse terapiste gideriz ya :)
Soran+1 yıl@Özkan2224 ya olur olur :)
Soran+1 yıl@Özkan2224 özür dilerim dm bölümü kullanmıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEs vermediğinde boşalıyor mu? Sanırım uzun süre aralıksız gidip gelemiyor içinde?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle, devam etse berabere bitecek :d
Cevap sahibi+1 yılO muhtemelen erken geleceği için es veriyo ya da kondisyonu yetmiyor, istiyosan tüyo verim
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurma dediğimde bir daha durursan pipini keserim de 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel sana orgazmı kırk kez yaşatayım zaten geç geliyorum ben zevk alamıyorum sen al mk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMk robot mu bu, yoruluyor insan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılacıkca soyle kırılsın
00 Yorumla
+1 yılBoşalmak üzere olabilir o yüzden duruyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ona söyle
00 Yorumla
+1 yılzevkinide kaçırır sende kısasa kısas yap
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Orgazm olmak üzereyken partnerim duruyor ve sonra devam ediyor onu incitmeden nasıl uyarabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat