Sekste enerjinizi düşüren davranışlar nelerdir böyle bir durumda seks yapmaya devam edermiydiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKontrol altına almak istenmesi beni anında soğutabilir, özgür sevişmenin gerçek sevişme olduğuna inanıyorum yani elim kolum dilim dudaklarım vizesiz geçiş sağlamalı ordan oraya..
Bakım ilgi istek bunlara değinmek bile saçmalık artık bunlar mecburiyet oldu.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oral yapmak istememesi, hareketsiz durup karşılık vermeden herşeyi benden beklemesi, temiz ve bakımlı olmaması, ilgisiz görünmesi…

❤️Karşılıklı ilgi ve istek hissettirilmeli🔥 14 Yorumla- +1 yıl
👏👏 tecrübeli insanın hali başka oluyor tabii
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Teşekkür ederim. Bu sorunları bir zamanlar biz de yaladık ve çözdük. Haklısın bu konuda tecrübeliyim. 😊😎
- +1 yıl
Yaladik ve çözdük derken knk.
- +1 yıl
@savage_panda yaşadık demek istemiştim, ama yakan değil önceleri istememişti sonra alışıp tadına varınca yalamayı bırakamadı, yakardık yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHassas mide, konuşmamı istemesi, eliyle vurması, hani böyle bazen şap vurursun da üst üste vurmaya çalışmak da çocuk oyunu gibi çıkan sese tepki mi ay ne bilim üf
99 Yorumla- +1 yıl
Hassas mide dsrken?
- +1 yıl
Hahaha ona mi takildin
Cevap sahibi+1 yıl@Sadbut_true yok onu yapamam yok şunu yapamam öpüşemem vs vs bunlar örnek
- +1 yıl
Opusemeyen partner...🙄
- +1 yıl
Oral yapmak istemiyor anlaşılan oooo öyleleri var mı
Cevap sahibi+1 yıl@Sadbut_true yani soruya cevap vermiştim ben bu durumu yaşıyorum demedim. Yaşarsam bi daha yaşamam :)
- +1 yıl
Hmm anladım aklı olan kadını seksten soğutmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Sadbut_true sonra kadının başı çok ağırır:)
- +1 yıl
İyi biliyorsun 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılİyi miydi? Zevk alıyor musun? Canın acıyor mu? gibi sorular beni delirtiyor o anda devam etmeyesim geliyor sorma bana soru bana hakim ol diyorum 🔥
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı taraf benim ona yaklaştığım tutkuyla bana yaklaşmaz ise tabii ki bir düşüş yaşarım
100 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİlgisizlik
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Karsimdaki partnerin. Yeni yikanmis olmama ragmen oral yaparken baja pismisim gibi davranması. Ya da penisime ayni sekilde davranmasi. Cunku ben kendime her allahin gunu dus alip bakim yapan bi insanim. Partner oyle davraninca o insan itici oluyo. Tamamen kendi isi gorulsun istiyo gibi dusunuyorm istegim sifir oluyo o sekilde yataktan kalkip giyindigim oldu 1 2 kere midesi kalkiyomus da falan filan yani boyle seyler insani itiyo
10 YorumlaHassas mideli olması. Devam etmem direk bırak derim.
94 Yorumla- +1 yıl
Hasasas modeli olması ne demek yaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılPanik olacagim bi durum aklıma gelirse sevişmeyi bile idare ettiremem örnegin borç , evdekiler , yemek , sınav stres olmamalıyım yoksa libidom dusuyor
91 Yorumla- +1 yıl
Aaa a ben birinijn kapiya dayanması diceksim sandim. beklenmedik biriningekmesi gibi
Kadınların yersiz tavırları enerjimi düşürür ve hayır o şekilde seks yapmaya devam etmem. Oracıkta bırakırım.
Biz nasıl kadınları havaya sokmak için özen gösteriyorsak kadınlar da özen göstersin. Yoksa patlıcandan olursunuz ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSigara 🙄 neymiş zevkliymis ayrı bir hava katiyormus hiç hoş değil benle ilgilen sigara ne
80 Yorumla
+1 yılPartnerin sesli gaz çıkarması. 😄 Hatta bir kız 6 yıl oldu heralde. Yatağa mıcmisti bildiğin 😄😂 2 yıl kimseye yaklasamadim o yüzden.
24 Yorumla- +1 yıl
Sjskdkdjskakshs
- +1 yıl
@ahmetsuna07 anal mı yaptınız
- +1 yıl
Yok ben anal sevmiyorum arkadaşın anısına güldüm 😂 bi an eski sevgilimin yatakta ağlaması aklıma geldi sjdlsjsjskskak
- +1 yıl
Yok be ne anal yapıcam. Normal yaptık ama miçti
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBencil olması , kötü koku , ön sevişmeyi çok kısa tutması , ilişki esnasında aşağılayıcı , cümleler kullanması o... pu kalt... k vs gibi bunlar
21 Yorumla- +1 yıl
Ön sevişme önemli 45 1 saat olmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendisini dusunlesi sadece devam etmem ve sogurum
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnstagramdq takip ettiği kadınlar aklıma gelince soğuyorum
75 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ya
Cevap sahibi+1 yılBaya o an aklıma geliyor nefret ediyorum tavrım değişiyor sonra ne oldu bu kadın niye böyle
- +1 yıl
İnstagramdn başka kızlarla mı konuşuyor sadece takip mi
Cevap sahibi+1 yıl@Gktugaslan takip eden konuşur zaten
+1 yıldavranış değil ama kötü koku beni çok etkiliyor. ter kokusu, ayak kokusu gibi şeyler midemi bulandırır.
10 Yorumla
+1 yılYaşamadan bilemem ama hijyen olabilir. O her konuda önemli malum.😂
20 YorumlaIs artik o seviyeye gelmis hala utaniyorum modu oldu mu benim mod duser. Neyiz anasini satim tecavuzcu gibi tribe sokmak nedir
10 YorumlaTerledigimi farkina varirsam bahane bulup tuvalete gidiyorum- ya da makyajim kayarsa
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSes önemli hayvan gibi ses çıkaran insanlar biliyorum
50 Yorumla
+1 yılSes ışık gürültü.. Koku.. Telefon çalması.. Romantik ortamı bozan şeyler
10 Yorumla
+1 yılflört dönemi dışındakler
göreve dönüşüyor hiç kasmayalaım beyler-bayanlar10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİsteklerimi anlamaması ön yargı ve nötr düşünceye geçmesi kötü koku yani hijyensizlik
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsin ter ve diğer kokuları benim enerjimi ve isteğimi oldukça düşürür
10 Yorumlaisteksiz oluşu ve canının yanması gibi durumlar
10 Yorumla
+1 yılYapmadım ama tahmin edebiliyorum
Bana yapılan saygısızlık olabilir10 Yorumlacevaplara bak sanırsın herkes seks profesörü almış anasını satim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşımdakinin isteksiz davranması. İş ortasın da ara vermek
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek bir şey var duygusallığı da hissetmem lazım onun dışında asla düşmez
10 YorumlaKaba , ve bencil olması ve tabikii kotu koku yer veya agiz
30 YorumlaDuygusuz olması
51 Yorumla
+1 yılKadının iç çamaşırlarinin farklı olması direk modum gider
10 YorumlaOral seks fazla yapmaması
101 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılOdaklanmaması🙈
101 Yorumla- +1 yıl
Yani bu. manrikli evet çok itici
+1 yılSadece kendini düşünmesi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz olmaması telefon veya kapının çalması
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKufur ederse benim icin bitmistir igrenirim
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO anj hicbirsey bozamaz😂
50 Yorumlaten uyumsuzluğu
10 Yorumla
+1 yılKarşı tarafın sürekli birşeyler demesi
10 Yorumla
+1 yılSoğutucu hareketler de bulunursa..
10 Yorumla
+1 yılBilmem.. hiç yapmadım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kıllı vajina isteksiz kadın utangaç hareketler
10 Yorumla
+1 yılHayır kelimesi
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rol... Hijyen. Doğal olmamak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Erkekler için kan pompalanmamasi😅😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoku. Var ise karsı tarafta düşer
51 Yorumla- +1 yıl
Ayne hijyen ve temizlik onemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılGülme krizine girilmesi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bencil, bakımsız birde tutuksuz olması..
10 Yorumla
+1 yılKonuşması
40 Yorumla
+1 yılKötü koku
30 Yorumlakötü koku kesinlikle bitirir
10 Yorumla
+1 yılDüşünceler
20 YorumlaDirek davranan
20 Yorumla
+1 yılSaçma sapan verilen tepkiler olabilir.
10 Yorumla
+1 yılİlgisizlik
10 Yorumla
+1 yıldavranışş
10 Yorumlaİsteksiz olması
10 Yorumla
+1 yılKoku
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTer kokusu
11 Yorumla- +1 yıl
Davranış olarak isteksizlik ve bunu acıyor diyerek bahane altına saklaması
- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılDur acıyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü koku varsa iğrenirim
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPis kokular
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKufur
30 Yorumla- Devamını Gör (3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi