AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Aynısını erkek için de sorabiliriz. Aynı durumdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Senin durumuna da üzüldüm
oturup eşiyle bu konuyu konuşmalı, olmuyorsa boşanmalı
Cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için partner bulabilir.
Durumu iyi diye sümsük le evlen sonra az basıyor de alsaydın benim gibj bir amele yarg doyardin en azından ölene kadar çek onu şişti çıkar artık deyimeden uyu.
Beyefendi eşim asgari ücretle çalışan biri görücü usulü evlendim ve kocamı seviyorum her şey srex değil ama onsuz da olmuyor
burada yanlış Bi durum var o zaman fakir daha çok f*ck man olması lazim sende Bi sorun olmasın adama çekici gelmiyor sun dur.
Gizlice bir partenr bulmanız mantıklı... Ben o kadar yakışıklı uzun boylu çekici olmama rağmen bulamıyorum siz rahat bulursunuz ayrıca..
Güvenilir bir f. b bulması lazım.. Tabi tercih meselesi sonuçta sorun aşılmıyorsa ne yapsın başka
Nasıl karşılamıyor etken mı boşalıyor yoksa iktidarsız mı.
Bu tarz bir sorun varsa çözülür.
Çok az oluyor ayda 2 3 o da çok kısa 10 dakika
Tuhaf. Çok mu yoruluyor acaba. ya da seni mi seksi bulmuyor artık
Tüm bunların cevabı onda saklı ama o kapalı bi kutu
Bir kadın erkeğini istediği yöne çeker. Dişiliğiyle, ya da şefkatiyle. Ona bir şekilde yaklaşıp. Çatışma, inatlaşma ortamı oluşturmadan sorabilirsin. İllaki açılacağı bir zaman vardır. Karşılıklı ihtiyaçların olduğunu da anlatmaya çalış. Evlide değilim ki mk tam bilmiyorum. Bu işleri.
Şimdi ben ne diyim kocan da hata var ben doktorum zaten
İstersen yardımcı olayım biraz bilgi verim
Başka bir erkek bulup seks yapacaksın bu kadar basit senin de ihtiyaçların var kocan karşılamıyorsa sen de gerekeni yapacaksın
Profesyonel birinden yardm almayı denedinzmi peki
Bizim kadınlarımız genelde dışarı çıkarken manken gibi giyinirler, evde paçoz gibi bence hata sendede var, bakımlı temiz olacaksın, isteyen öylede ister diye bir şey yok ,
Merhaba bisey sormak istiyorum size.. evlenmeden once hic bu konulardan konusmadinizmi.. ya da aranizda hic bisey yasanmadimi..
Yakınlaşmalar oldu ama o zamanlar böyle değildi
Boyle degildi derken iliski olmadi dimi.. bana yazarmisin bende sana bisey anlatmak istiyorum bu konu hakkinda
İşin gercekten zor. Bencil olan ve seni dusunmeyen birini sen de dusunme bence
ayda bir demişsin. bu problem olabilir evet. evlenmeden önce konuştunuz mu bu konuyu?
Kocan seninle ilişkiye girmiyor mu? En son ne zaman yaptınız?
adama söylesin yaptın yaptın yapmadın yapacak birini bulurum de gözü açılır
Kesinlikle haklısın. Çok zor durum
Cinsellik evliliğin büyük bölümüdür. Ayrılmalısın
Ayrıl benim gibi iyi skeni bul
Vibratör kullansın
Kendi işini kendi görebilir. Aklıma gelen.
Benim eşimde öyle 😞
@Coffee34 hayır cinsellik ile alakası isteği yok ayda bir aklına gelirse yanaşır ozaman da ben istemiyorum
@Coffee34 gitmez ki
Nihayet aynı şeyleri yaşayan bir kadın. Zaten neden hep erkekler cevap veriyor anlamış değilim. Neler yaşıyorsun
@Coffee34 biz aldık prk bi faydası olmadı. İlişkiden önce içmesi gerekiyor ama adam ilişkiye girmek istemiyor ki içsin
@Coffee34 üroloji ye gitti hiçbir sorunu yokmuş. Organı da iyi durumda. Bana yaklaşımı falan gayet iyi saygılı merhametli. Bizim sorun yatağa girince başlıyor
@Coffee34 o kadar kafaya takacak bi sıkıntımız yok aslında
@Coffee34 ya anlatamıyorum galiba. Cünsellik dışında çok iyiyiz harika bir eş ve mükemmel bir baba. Ortalama bi yaşantımız var. Tüm bunlara rağmen eşim beni istemiyor. Bunu neresi anlamsız geldi size
Çok skintili bı durum Muş geçmiş olsun gerçekten
Gerçekte böyle erkekle olduğunu duyjak şaşırtıcı
@Korays01 ama var maalesef
Bizler eşimiz zor yetiyor hatta arada kaçamak bile oluyor
Maalesef var
Benm eşim olsa ya da sevgilim olsa her yönden ona iyi bakardim şahsen çokta değer veririm
Soran senin yaşadıkların ile birebir aynı yaşadıklarım
Yazmak ister misin
Benim merak ettigim konu evlenmeden farkedemediniz mi
kendı kendıne yapcak deılya dısarda sanalda vs gıdercek
Seksting ve aldatmadan başka çaren yok öyle ya da , böyle olacak
Türkiye'ye de böyle kadın çok fazla
Aslında Türk erkekleri bence çok Seksi ve istekli. Ama yanlış kadınların elindeler. Onları yatakta tanrıça gibi hissettirecek emrine amade bir seks makinesi olsa ne o erkekler aldatır ne de mutsuz olurlar
Dünyanın en güzel ve ateşli kadını bile aldatılmış, ama biraz haklılık payınkz yok değil, kadın yatak da çok aktif olmalı
Durumun çok zor , hastaneye gitsenize?
Üroloji ye gitti bişey çıkmadı psikoloğa da gitmedi
Özelden yaz istersen yardımcı olabilirim
Doktor musunuz
Arkadaşım doktor
Öyle bir şey mümkün mü yan😂
Yaşandı ve yaşanıyor
Bence bu kadın sextig yapsın en zararlı o hemde tatmin olur
Vicdan azabı çekiyorum ama karşı koyamıyorum
Vicdan azabı çekecek bir şey yok. Bu bir ihtiyaç o gidermiyorsa sende gidermenin başka bir yoluna bakarsın. En az hasarlı yol da bu orgazm bile olabilirsin.
Ya hala insanlara laf anlatmaya çalışıyorsun. Gerek yok bence bildiğin oku ve ihtiyacını gider çok kasmamak lazım.
Ciddi anlamda birinin bana tavsiye vermesine ihtiyacım var. Yaptığım şeyleri yargılamaları veya git istediği yap demeleri için sormadım soruyu. Elbette istediğimi yapabilirim bunda özgürüm. Şimdiye kadar aldatmadım çünkü amacım bu değil. Eşi tarafından arzulanmayan bir kadının ne derece çaresiz olduğunu düşünmelerini istiyorum sadece
Başkasına çevir rotayi
Ayrılmalı ve başka eş bulmalı
Bu kadin bu sorunu kocasıyla konuşmuyor mu
Konuşuyor elbette adam için bu normalmiş
Kesinlikle aldatmaya gider ya da bosanmaya
niye karşılanmıyor peki
Bu ihtiyacını karşılayacak birisini bulması lazım
kocana soyle o adam bulsun sana
Konuşmalı eşi ile düzgünce
Kocasına Azdirici Damla Kullansın
Konuşup anlatması lazım bence
kendini tatmin etsin her şeyi seks mi
ayrılmalı
Aynı şekilde adam varsa o napsın?
Tek çare elizabeth
Nereye kaa yaş olmuş bu kaa
Şaka bi yana kelin ilacı olsa başına sürer. Erkek de olsa kadın da olsa durum fazlasıyla can sıkıcı. Hele ki ihmal edilen taraf fazla istekliyse. Yapacaklar sınırlı
Bakicaz çaresine artık
Yaz bana cevabın bende
gel bana doyurayım seni
Jigolo tutabilir
Bana gelsin şifa olayım
sexting yapsın kimse bilmeden
Ağlasın
işi zor dur
Hiç mi karşılamıyor, erkekteki sıkıntı genel mi
İstemezdim
Boynuz takar
Çok kötü bi durum.
Zevk almaya baksin
Kara kara dusunsun
Eşiyle konuşsun.
Peki ya eşi onu öyle kabul etmesini söylemişse
O zaman inisiyatifine kalmış maalesef. Boşanmayı düşünme ve çok risk almadan ihtiyacın olanı almalısın.
Onu jiç aldatmadım gerçek anlamda. Ama çok defa seksting yaptım. Seni istiyorum kelimesini duymanın verdiği hazzı öğrendim. Birisi beni arzuluyordu. Doğru değil farkındayım ama bu istek beni yiyip bitiriyor
Sana hak veriyorum çünkü seninle aynı durumdayım... Ama ben hiçbişey yapmadım, aldatmadım. Sen daha cesaretliymişsin. Mutlu olduğun gibi yaşa bence.
Ben buna cesaret diyip geçemiyorum işte. Vicdan azabı çekiyorum
Yapacak bişey yok :) ihtiyaç
Hersey seks mi?
Karşılanmalııı
boşanmalı