Yani ya kadın çok istekli erkek odun, ya da tam tersi erkek aynı şekilde istekli kadın ölü gibi.
burada olsun sosyal çevremde olsun hep karşılaştığım bir durum.
Yani ya kadın çok istekli erkek odun, ya da tam tersi erkek aynı şekilde istekli kadın ölü gibi.
burada olsun sosyal çevremde olsun hep karşılaştığım bir durum.
O öyle bir algoritma ki denk getirebilmek için insanların tanıştıkları ilk günden daha birbirlerini anlamaya çalışmadan çıtasını gösterebilmesi lazım. E bu da imkansız. Bu , dışı çok güzel görünen bir karpuzun içinin kelek çıkması gibi bir şey. Tabii şu da var birinin fazla dediği diğerine az gelebiliyor yani örtüşmeyi ve denkliği sağlamak ciddi anlamda bir şans. Ben bu konularda açık sözlü olunmasından taraftarıyım. Ne şekilde olursa olsun bir şekilde insanlar beklentilerinin hangi düzeyde olabileceğini birbirlerine açılabilmeliler. İlişkinin başlarında bu biraz zorda olsa aslında bi yerde herkes başına ne gelebileceğini önceki deneyimlerinden biliyor. Piyango değilki bu ya tutarsa diyelim )
Buna benzer bir soruyu ben de sormuştum Evet çok haklısın yani birbirine uyum çok zor ama bazen bir de şu var insan istediği şeyleri Belki böyle çok marjinal şeyler oluyor bunları eşinden isteyemiyor zor ya Zor Bu iş zor gerçekten zor
Cevap
55Cevap
Kadınların sunduğu şikayet gerçeği yansıtır, erleklerin sunduğu gerçek doyumsuzluğu..
Çünkü aşık olarak evlenmiyorlar ve seksi filmlerde gördükleri gibi rüya gibi olacağını sanıyorlar. cinsellik konusunda aşırı kapalılar ve evlenmek için çok hızlı karar veriyorlar
insanoğlu tek eşli olmadıği için .
fresh yaprak ve kaçak et herkesi cezbeder.
not: bir araç alırken bile bayiye gidip görüp test sürüsü yaptıktan sonra alıyor ve 5 sene dolmadan satacağız diye takla atıyoruz .
https://www.youtube.com/embed/kRyM9fEi7joİyi yapmış yapan remixi🤣
anlıyorum !
Mesela Burada görmüş olduğunuz evli çiftlerin çoğu baktığınızda erkekleri sitenin dışında namus abidesi karısı biraz açık giyinse ya da birisi eşine yan gözle baksa aman aman asar keserler ama siteye geldikleri zaman evli olmuş bekar olmuş farketmeksizin kunteper canavarı gibi bir ona bir buna yürüyen penis ler için söylenecek çok söz var da konustukmu kaostan beslenen bir oluyoruz o yüzden bu rezilliklerini sadece seyrediyorum
Bu duruma bende burada şahit oldum cidden öyle ya bayan yazıyır şikayetciyim diye ya erkek yazıyor bende aynı durumdan müzdarip bi yolcuyum şaşırmıyorum. Güzele çirkin denk geldiği gibi sanırım isyekliyede isteksiz denk geliyo sonra neden aldatıyosun 😈😈😈
Çünkü kimse evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamak istemiyor. Haram oldugu için. Tamam dogru degil ama evlendikten sonra adam bi bakıyor libidosu düşük, isteksiz , oral yapmaya migdesi bulanan, agzına boşalmasına izin vermeyen bir eşi var. Eşi çok seviyor aşık ama cinsellik yok. Haliyle tatmin olamayınca gözü dışarıya kayıyor. Evliler de neden eşlerini bırakıp beraber kaçıyor sanıyorsunuz çünki yatakta iyi olan kadını bulmuş eşini bırakıp onunla evleniyor.
Evlilikte cinsellik önemli. baştan konuşulması lazım bu durumun. Libidosu nasıl isteklerini yapar mı. Evleniyorlar bakıyor cinsellik te tarmin etmiyor boşanıyorlar.
Aldatiyorlar da kiminede boşanmak zor geliyor.
Cinsel yaşantısı düzgün insanların yaşamları daha kaliteli ve düzgün oluyor. Aslında cinsellik çok onemli bir olgu bir itirafta bulunayım ben çokta cinsellik meraklısı değilim çokda keyif almıyorum ancak karşı tarafın heyecanına bayılıyorum bu yüzden cinselliği seviyorum. Benim için en ideal eş çok istekli olan birisi bunu biliyorum o yüzden öyle birini arıyorum. Herkes ne istediğini bilse kendini tanisa hiç bir sıkıntı olmaz ama bizde sistem kimi neyi düşürür kapatırsan
O zaman evlenmeden önce cinsellik yaşamak gerekiyor. Buna da çogu kız izin vermiyor ya yarı yolda bırakırsa ya evlenmezsek kızlıgım gider bidaha geri gelmez diye. Sıkıntılı bu durumlar ya
Yok yok Türkiye de zor.
İkiniz de çok doğru yazmışsınız ikinizi de tebrik ediyorum. Bizim ülkedeki seks sorunu çözülemez. Z kuşağının üstüne bi Z kuşağına kadar daha insan gelip geçmeli belki o zaman
Kız haklı 👍
Teşekkür ederim umarım herkes dengi ile evlenir aldatma söz konusu olmaz.
O dediğin gibi olmuyor.. görüş sahibine diyorum
Ne dedigim gibi olmuyor?
Ya işte denk gelmesi iki tarafın uyum olarak 😄 neyse kanki.. mesajlar karışmasın diye yazdım da.. thanks 👍
Evet denk gelmez çok zor evlenmeden konuşmak lazım bu durumları ya da cinsellik yaşamak lazım.
Ya onlar da çözüm değil neyse
Tek eşli olanlar bu sorunu cok daha az yasar.
Evlenmeden once her turlu tiple gures tutanlar illaki bi eksik bulacaktir. Mutlu olamazlar hakli olarak. Birinin handjobu iyidir biri vajinasiyla ceviz kirar, digeri dapdardir girerken zorlanorsiniz. biri agziyla elektrik supurgesinden fazla vakum yapar. Biri cok guzel inler. Bunlarin hepsini goren bir erkek onlarin hepsini bir arada auni kiside bulamayacagi icin hep bi eksik nokta kalir.
Çünkü yeni evliler evlenmeden önce her türlü herzeyi yedikleri için hisleri başka başka şeyler arıyor bu kez ya erkek bikiyor ya kadın ve başlıyor gözler dışarıda bir şey aramaya malum yeni nesilde o şekilde yaşama empoze edildi
Çünkü herkes hayal dünyasında yaşıyor. Sporla alakası olmayan kütük erkek veya kadın istediğini yapamıyor. Bir de tabular var. Herkes biraz karşı tarafın istediğini yapsa memnun olacak.
Yüzde 90'ı yalan burada bu tür soruları soranlar çoğu bekâr erkekler çoğu da troll kesinlikle inandırıcı değil sorsan herkes yatakta efsane eğer öyleyse hangisi yalan 🤣🤣🤣
Evliler bir süre sonra bencilleşiyor sanırım. Yani olay tamamen kişinin kendi zevkini almasına dönüyor. Böyleliklede cinsel ilişkinin bir anlamı kalmıyor.
Bizim Türk kadını trip ile çalışıyor ondan biraz birde evlenip bir çocuk yaptığı tamam Nirvana ya ulaştım diyip salıyor bitti
Evlenirken sorumluluk bilinci, maddiyat, hayat görüşü gibi kriterler daha öncelikli olduğu için diye düşünüyorum
Ailenden pay biç oyle bir nokta geliyor ki insan karsisindakinin en ufak hareketinden sinir oluyor. Hergun ayni kisi, hergun ayni ev, hergun ayni konular o yuzdendir ki dunyanin en yakisikli oyuncusu veya en guzel mankeni bile aldatiliyor.
Çünkü evlilik işini bizim toplum çok aceleye getiriyor. Araba alacak olsa her açıdan kendi beklentilerini düşünerek seçimler yapar. Evleneceği zaman rastgele😄
Çünkü insanların geneli kendilerine aşık olan ve ten uyumunu doruklarda yaşadıkları o kişileri bilinçsizce reddediyor
İstekli olan taraf diğerini de azdırmalı. Bunun yolları var ama herkes her şeyi hazır istiyor sanki.
Çoğu evlenmeden birlikte olmuyor ve birbirileriye bu konuda konuşmuyorlar. O yüzden uyumlu mu uyumsuz mu kimse bilmiyor ve şikayetler artıyor.
3 yıldır nişanlıyız 20 Eylül de düğünümüz var ve cinsellik olarak inanılmaz derecede iyiyiz
Bende denk gelemeyen bir eşe sahip olanlardanim haneye benide yazun
Nolmus yani evlenince kadın Larun n agrilari bitmez dertleri bitmez
Çünkü severek değil azgınlıktan evleniyorlar ve bunun farkına hevesler geçtikten sonra varıyorlar
iki iyilik bir arada bulunmaz derler sanırım doğru
Bence cok aceleci davranıldıgın için 3 ay tanıs sonra evlilik
Denemeden alınca kullanınca geri iade yapmak istiyorlar
Maymun iştahlılarda ondan daldan dala konmayı seviyorlar
şikayetçi derken
burada trol amaçlı soranlara
inandığını söyleme sakın
Bilgisizlik işimi gördüm bitti psikolojisi işin sonu boşanmaya gider
Niye sen severek evlenmiyon mu zaten herşeyiyle uyumlu olması gerekiyor ortada aşk sevgi var
Bence ulaşılabilirlik daha mümkün olduğu için ve yasak zevkli geldiği için insanlar başka kişilere yöneliyor
de k geliyor da burada pek bulamazsın. buraya daha çok muhafazakar ve tabuları olan insanlar yazıyor. onlar ilk seksi evlilikte yaptığından çok normal
valla hiç şikayetim yok. ikimizde yüksek libidoya sahibiz. birimizin modu düşük olsa hemen öbürü yükseltiyor.
Çünkü dengim sadece beni değil başka kızları da istiyor
Seksi bilen var mı? Genelde hayal dünyasında yüzüyorlar biraz temeli buna dayanıyor
Genelde beklenti ve istekler örtüşmüyor, evlenmeden önce cinsellik biraz geri planda kaldığı için sonrasında çok büyük problemler oluyor
Türkiye’nin gerçeği bu
Evliliklerde bir süre sonra cinsel hayat dejenere oluyor
Seks sorunlarını birbirlerine soramıyorlar ki, tabu onlar icin
Hergün pirzola yesen bıkarsın, bugün de kuru fasulye yiyelim dersin onun gibi bir şey, değişiklik istemek normal..
Türk erkekleri kötü o yüzden
çünkü erkekler jigølo
2. el
kimse onlara değer vermiyor
Kadın erkek farketmiyor küçükken fazla bilgi verilmiyor kadınlar ailesine bile soramıyor bu konuyla alakalı soru. Hep çekingen kalıyoruz haliyle ayıp diye ogretilmiyor ondan.
niye 2. el erkeğe bakayım ki ambalajlı dururken
ohooo çoktan buldum
diğerlerine gözümün ucuyla bakmam namussuz onlar
tanımadan iyi olamazsın tanıycaksın deniceksin ilk gördüğüne yapışırsan en iyisinin o olduğunu nerden bilicen
deneme kelimesini ilişki olarak algılayan birine daha ne anlatabilirim ki
neyse sen işine nak
ne alaka beni mi gördün
boş laf kasma
ayrıca herkes beni güzel bulur
tamam işte 0 el bakmak için insanları tanımak gerek ki doğru olanını bulayım
tek görünen yanağım yalnız djfkfkr
bk atacak yer arıyorum diyemiyorda
seyrelse neye yarar evleniyorum zaten
ben senin gibi erkekleri seçemiyorum o yüzden hiç bi sıkıntı çıkmaz
cielos ananı yaptırtmadan toz ol
Evliligin kendisi buyuyu bozan şey bence
Zıt kuthplae bir birini cekermiş
Şaka biyanada bunun sebebi erkekler cinselliktw heycan arar hani derler ya kadın yatakta bir orspu gibi evde iyi bie anne iyi sadakatli ev kadınu olmalı işte evlenirken bakiee eldegmemiş tecrubesiz alınıyor bunlar gep muhafazakar oluo günah deyip cinselikte sınıe koyan kadınlar erkekte bu cinsel hayatı molotof heycanskz bulup dışarda eşinin zıttının peşinden koşaelar anladın
Evlenmeden sevişenlerle dolu ortalık
Denk çiftlerin buralara girmesine gerek yok zaten
😂😂 Güzel tespit. Helal olsun👏
Bunun sebebi evlenmeden olmaz diyen insanlar
Evlilik öncesi bu konuda tanımadıkları için
Bir taraf doyumsuzlaşıyor
İnsanın bunu anlatması ne kötü
Çünkü kimse kendinde kusur aramıyor.
Kulaklarımda ilgilenmiyo
Ben karsilasmiyom oyle durumlarla
hayaller ve hayatlar maalesef
istisnalar hariç geneli böyle