+1 yılÇok zor bence. Her konuşma oraya kayacak duygusal şeyler beslemek çok zor olur duygusallaşmak bile zor olur bence. Yaşadım çünkü biriyle denedik olmadı
08 Yorumla
Soran+1 yıldegil mi bende oyle söyledim bos yani
- +1 yıl
Evet mesela sen günaydın yazacaksın ilk diyeceği şey üzerinde ne var sürekli oraya kayan bi ilişkiden hayır gelir mi? Önce aşk olmalı sonrasında ufak ufak cinsel şeyler olabilir
Soran+1 yılaynen oylesin duygularima tercume oldun
- +1 yıl
Bu işler de çok yanlış uzak durmaya çalış insan zevk için yapıyor ama sonrasında pişmanlık oluyor
Soran+1 yılasla nude atmadim atmam da kimseye ben anonim takiliyorum burada yani hicbirseyimi vermemeye calisiyorum zaten
- +1 yıl
He iyi ben seksting diyince resim falan var sandım. İstediğini yapabilirain buna kimse karışanaz ben sadece fikrimi belirttim
Soran+1 yılasla nude atmam kendimden bahsetmem asla ben oldukça namuslu biriyim zevkim icin kendimi ele vermem anonim takiliyorum
- +1 yıl
En iyisini yapıyorsun istersen konuşalım yazabilirsin
En İyi Cevaplar
+1 yılBirisi böyle istekli birisi ile evlilik bile düşünürüm diyorsa amacı bellidir onuda geç evlilik düşünmesi için istekli olması yeterli olmasıda değişik :D
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
- +1 yıl
Birde buradan tanışıyormuşsun sitenin %90 ı birbirine orasını burasını atıyor özelden bu siteden birisinde hayır gelmez benden söylemesi
Soran+1 yılengelledim zaten
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın güvenme burada kimseye boş insan kalabalığı burası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Genellikle sexting olayı kısa süreli bi ilişkiye dayanır ama hoşlandıysan sevdiysen muhabbet seksten öteye taşındıysa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılGidebilir tabiki evliliğe, ama kurduğu cümleye bakılırsa seni yemlemis sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılengelledim zaten
- +1 yıl
Sexting sonrası evlilikten bahsetmek ne yaa
Soran+1 yılboş ver engelledim o aptali
- +1 yıl
Akıllıca ☺️
Sanaldan bı halt olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılevlilik icin akrabalari oneriyorlar ama ben istemiyorum onu da
+1 yılEvlilik için sanmam ya
07 Yorumla
Soran+1 yılnude atacak kadar aptal degilim ama boyle istekliysen ve güzelsen gerisi gelir dedi sence
- +1 yıl
Bence evlilik düşünmez erkekler bu tarz konuşan kızlarla daha çok ev kızları ile evlenirler
Soran+1 yılcanim bende ev kiziyim zaten o gunluk birşeydi hayatimda hic sevgilim bile olmadi yani benim
Soran+1 yılbi sohbetti sadece anonim olarak o kadar
Soran+1 yılengelledim de
- +1 yıl
Seni kirdiysam özür dilerim. Ama bu tarz seks düşkünü olan erkekler gider her kızla yaparlar sonra gider hiç ilişki yaşamamış biriyle evlenirler. Güzel kızım, kendini kullandirma nolur.🥰🌸
Soran+1 yılsagol canimin ici zaten asla nude falan atmadim ki öylesine konustum asiri muhafazakae biriyim bu yuzden engelledim fazla uzatmadim 💙
+1 yılEvet olunur çok kez oldum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye olunmasın bunlar ihtiyaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır evlilik düşünmem.
03 Yorumla
Soran+1 yılboyle istekliysen dusunurum dedi
Cevap sahibi+1 yılValla seksting yaptığım birisi ne kadar istekli olursa olsun yani amaç zaten sanal seks. Sanaldan birbirimizi tatmin etme olayı. Dediğim gibi ben bu şekilde evlilik düşünmem.
Cevap sahibi+1 yılBahsettiğin kişi bu siteden birisimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili ile yapılır tam tersi
00 Yorumlanerden tanısıyorsunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılburdan
Soran+1 yılhic 2 gun oldu djdjdjd sadece fizigimi ve yuzumu gordu
Soran+1 yılengelledim abicim boş yapma
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoş hayaller kurma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlunmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabiki olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir
00 YorumlaEvlenirim
02 Yorumla
Soran+1 yılsence dogru mu soyluyor ki nude atacak kadar aptal degilim ama guvenmiyorum kimseye
Oluna bilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar