Hislerim oldugunu ona bağlandıgımı anlayınca uzaklaştı benden nasıl tekrar beni istemesini sağlarım

Hislerim oldugunu ona bağlandıgımı anlayınca uzaklaştı benden nasıl tekrar beni istemesini sağlarım

Olay şu, onun istediği sadece seks senin değil
VE erkekler sorumluluk almka, bağlanmak vs istemedikleri durumlarda hele de karşı cinsin bir şeyler hissettiğini görünce kaçarlar
Onu döndürmenin yolu yok çünkü daha da bağlanacağını biliyor görüştükçe
Hayır sadece seks için dicem hissim yokmuş dicem
Gelmez mi o zaman
Cevap
15Cevap
Adamın amacı belli sadece seks yapmak ama böylesi bende de vardı ilgimi alakami kestim attan düşer gibi oldu ve bir süre sonra kendi bana asik oldu
cinsellik öyle kurgu ile olmaz Spontane gelişen akışında eğlence odaklı önceliği seks olmayan karşılıklı uyum beğeni ve sohbeti olmalı Seks, keyif verici bir şeydir, görev ve ya sıkıntı olmamalı. Birlikte paylaşacağınız bir hediye olmalıdır
Bu duruma bende karşıyım tek kuralım aşk yok
Peki sana aşık oldugun biriyle yapar mıydın
Teklif etse
Bana aşık olan biriylede yapmam aşk bana göre değil kimsenin duygularıyla oynamaya gerek yok en fazla dostluk
Hatta şöyle söyliyim bi yerden sonra zaaf gösteren partnerlerim oldu uzaklaşıyorum görüşmüyorum direk
Off o da o düşüncede bence
Ama ben tekrar teklif edicem ve hissim yok dicem hatta resim de atcam kabul eder mi ki
Duygusal bağın olmadığına inandırırsan edebilir ama inandırırsan ben inanmazdım şahsen😃
İnandırabilirim ya
Resimleri görünce azar zaten o
İnş kabul eder
Ayrıl sende eğer ayrılamıyorsan bekle nasıl olsa döner maximum 2-3 ay ama sonrada sen uzak duracan
Tekrar s kmek için geri geldiğinde hadi ordan çek. Köpeğin olur
Ooo ozaman işin zor ne demişler Abbas gidici bağlasan durmaz
O yaşadığı için kaçıyodur his bahanesi :)
Ne yaşıyodur
Cinselliği seninle yaşadığı için kaçıyodur
Sadece cinsellik için buluştuğunu belli et
Nasıl belli edicem
Biranda görüntülü ara çıplakken
Yok artık 😄
Önemli olan onu sadece cinsel yönden istediğini belli etmek. Bu yüzden ilk başta sor müsait olup olmadığını sonra ara o da inanır seni istiyorum falan de karşı koyamaz
Tamam yapıcam ama yüz yüze derim wp dan engelledi sürekli yazıyorum diye
Ayrıca hep yazma sadece cinsellik istediğin zaman yaz başlarda. İlişki psikoloğuyum güven bana
O hatayı yaptım işte ve engelledi
Peki ona nereden ulaşabilirsin
Ne gibi his mesela?
Seni kullanmak için senle olmuş
Verdikten sonra yenisi gelir
Zorla güzellik olmaz maalesef
Hislerinin olmadigini söyleyerek
Okadarmı canım sanıyosun erkekleri bahsettiği adam normal sıradan bir karekter değil, kendimden biliyorum
S. lak yazıyorum canım çıkıyo😂🤣
@Gecelerin_yargıcı_34 nasil bi karaktermiş
İnsanların duygularıyla oynamaktan kaçan niyetini saklamadan söyleyen ve aşka uzak bir karekter, bir kadın ona senden hoşlanıyorum veya seviyorum dedi diye yavşmayn bir karekter, öyle olmasa aşıksan aşıksın ben işime bakarım der devam ederdi, yani kendince ona aşık olan bir kadına iyilik yapıyo çünkü biliyo sonunda üzmek zorunda kalacak, Anladınn..
Nerdenmi biliyorum orasını boş ver🙂
Hayır aksine çok kardeşim biri ve duygusal boşlukta oldugumu biliyodu benden faydalandı şimdi de ona aşık oluyorum diye kaçıyo
Çok karaktersiz kardeşim biri yani
Yav sak biri
Eğer baştan aşk istemiyorum demediyse laflarımı geri alıyorum
Takılmalık biriyim dedi
Neymiş herkezi kendin gibi sanmıcasın pardonnnn.
Ee adam söylemiş takılmalık olduğunu daha ne
Beni bir an da bıraktı daha takılırız diyodum
Askere gidene kadar
Takılsaydın Ozman dıygularını açmadan adam ne dediyse öyle davranmış, şimdi burada yok diye hakkını yemeyelim yav şak diyosun ama bence işe s. ıçan sensin
Ama o beni sildikten sonra duygularımı söyledim
Ya şu olayı adam akıllı analatacakmısın bu ne cevap verdikçe başka bişey çıkıyo ortaya
Bilen bana da söylesin lutfeen
süpriz yap
Nasıl bir süpriz mesela
Sana üzüldüm
Erkeğini değiştir.
Kurban olsun sana
Nerdee
O anca benden kaçsın
Keşke bilen olsa
Kolay ki
Nasıl kolay
Olur