Dokunmadan gerçekten sever misiniz cinsellik düşünmeden onun için fedakarlık yapıp biri için tüm kızları siler misiniz kaldı mı böyle erkekler?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dokunmadan gerçekten sever misiniz cinsellik düşünmeden onun için fedakarlık yapıp biri için tüm kızları siler misiniz kaldı mı böyle erkekler?
ben sevmiyorum, sevmeyenleri de haklı buluyorum kız-erkek fark etmez. sevmek dokunmaktan geçer arkadaşlar, sevdiğim adama dokunmayacaksam o sevginin bir anlamı yok ki. dokunulmadan da sevilir falan filan tamamen boş edebiyat gözümde benim için.
Ya tabi ama günümüzde mesela maalesefki bi kesim böyle kullanma amacıyla sevgiyi basiyleştiriyolar bu yanlış bence
Öyle erkekler kadınların maskarası olur. Bunu da erkekler bir süre sonra farkederler ve doğru yolu bulurlar.
Erkeklerin duygusal dünyasını kadınlar kemirip yok ederler. Yoksa her erkek erkeklik hayatına bir romantik olarak başlar.
Haklısın bi yönde doğru erkeklere de yanlış kadınlar geliyor
Neden sevmesin ama mevzu durum ya da ilişki adına ne derseniz diye bilirsiniz sonunda cinselliğe bir yerden bağlanıyor zaten siz özel bir çaba göstermesine gerek yok.
Kadın içinde erkek içinde aynısı geçerli.
Aslında soru tek taraflı sorulmus? Öyle sevilecek kız cikarsa karsisina bir erkeğin, öyle sever... Ama kızlar ya seveni bulunca içine ediyorlar herşeyin, ya da yanlış erkeklere gidiyorlar
Açıkçası kendi adıma söylersem ben seven birini üzmemeye çalışırım
Umarım öylesindir
Açıkçası beni seven erkek vardı üzülmesin diye hep yanınds oldum benim için üzülme diye açıklamalar yaptım başta sevmiyordum ama gene de değer veriyordum sonra zamanla onu sevmeye başladım ama ona aşık olunca o beni bıraktı bu daha kötü
Sen onu sevene kadar sabır taşı olmuştur belkide
Ben kimseyi oynatmam 1,2 ay sonra aşık oldum zaten o sıra da belki uzdugum anlar olmuştur ama sevgiliyken de beni bıraktı soğudum diyip erkeklerin çoğu böyle yapıyor
Ben seni doğrudan suçlamak istemedim, yanlış anlaşılmış olabilirim, bunun için kusura bakma, ben genel anlamda konuşmaya çalışıyorum
Yok sorun değil ama şöyle söyleyim hani neden sence böyle oluyo bi erkeğe hep çok değer veriyorum istemiyolar
Bu sadece erkekler için değil aslında kadınlarda aynı şeyi yapar erkeklerde, kendine deger verildiğini fark ettiği anda, karşı taraftan kaçmaya başlıyor, tabiri caizse bir yeri kalkıyor
Ben eğer sevmiyorsam çok bunaltirsa kaçarım ama sevdiğim kişiyse mutlu olurdum
Bak yine sahsilerstirdin
Evet bu konularda genelde kendi tarafımdan bakmaya çalışıyorum
Ben genel konuşuyorum işte
Cevap
31Cevap
Dokunmadan sevebilir ama bir süre sonra dokunmak isterler.
Evet sevgiden sanırım ama seven dokunmaya bile kıyamaz bence
Evet seven var gerçekten
Nesli tükenmek üzere. Kalan bı kaç tane özenle korunmali
Haklısın cidden yok denecek kadar az
Evet severim sevdimde zamanında bir sene dokunmadımda, aldatma olayıda olmaz bende. Öncelikle sevgi yoksa zor olur o ilişki zaten
Haklısın ikisi bir arada olmalı
Merhaba,
Konu cinsellik değil bence. Ancak şunu düşün. Böyle donanımlı bir adamın seni tercih etmesi için ne yapman gerekiyor...
Işıkla kal...
Birini seversen başka bir kadınla işin olmaz. Ama seks olmaması sevginin bir ilkesi değildir. İnsan sevdiğini arzulamaz mı
Ya arzular ama sevgiyi böyle baditleştiren çok kişi var maalesefki
yo bu basitlik değil. evlilik öncesi seksin sonuna kadar arkasındayım. aksine seks çok güçlü bir bağdır. kesinlikle olmalıdır.
sonunda isteyecek ama
çok aşıksa ilk geceyi bekleyebilir
Bencede öyle düşünüyorum
Arama. İlla vardır ve senin hayatında olması gerekiyorsa seni bulur zaten.
Haklısın hayırlısı olsun
Sildim de ne oldu? Öylede olunca terk ediyorlar a.. q
O kişiden kişiye değişiyor aslında
öyle de beni bulmadı hiç
Benide bulmadı elde edince bırakıyorlar
sen daha ufaksın bulur elbet kldsfs öyle düşün
Cinsellikte sevgi belirtme olayıdır. Ne tek cinsellik ne de tek sevgi olmalı diye düşünüyorum.
Bence de ikisinij dengesi önemli
evet
Hayır illaki isterler en ummadığım kişi istemişti benden birde dindar biriydi şaşkınlıktan donakalmıştım
Ya tabi bazen biz bile istiyoruz ama hani bazılarının amacı kullanmak vs olduğu için
Onların sayısı çok az ama denk gelmek zor. Onlara adam diyoruz işte
Gerçekten böylesi zor bulunur
Bunlara değecek birisi olursa "Evet"
Bazıları sever dokunmaya kiyamaz ama siz onları tercih etmezsiniz
kadınlardan daha derin sever. de bu işlerin genel racoun çok seveniüzerler kadın erkek farketmez. konu cinsiyetle alakalı değil
Ben hiç seven erkek görmedim mesela beni seven oldu ama değer verince o da bıraktı
pek görememen normal çünkü seven erkek sevdiğinden kazık yer sonrada o işleri bırakır. ve orada takılı kalır
Benim eski sevgilim başta beni seviyordu ama sonrada o beni bıraktı ben onu başta üzdüm falan şimdi de o beni üzüyor sence bilerek mi yapıyor ama o beni daha çok üzdü ben ona kıyamadım
demekki elde edince totosu kalkanlardanmış
Sevdikte ne oldu cadının teki gelip pıt pıt atan kalbimize büyü yapıp taşa çevirdi
Hhzhsjnznzn cidden büyüyle uğraşan var mı
Büyüyü bilmem de artık içimde hiç duygu yok. Sevinç, üzüntü, mutluluk vs. bomboş içim.
Valla böyle seven erkekler oluyor mu ya hayret shjskskdkd
Oluyor da taşa dönüşünce geri dönüşü olmuyor
Şimdi ne açıdan soruyorsun tam olarak anlayamadım mesela aşık olduktan sonra hiç cinsellik yaşamamak mı yoksa önce cinsellik yaşayıp sonra aşık olmak mı açabilir misin bu kısmı biraz daha?
Gerçekten sevmesi aşık olması lazım onun dışında biraz negatif olacak ama yüzde 1 ancak çıkar öyle erkek
ben çok sevmiştim. hala daha severim o kızı istesem sever ama kıyamadım sonra kaybeden ben oldum bundan sonra ilk fırsatta skecegm
Ya tabi bunları yaşayınca insan duygusuzlaşabiliyo
duygusuz değilim bunlara rağmen çok duygusalım manitam olsa çok severim bebek gibi. ilgi gösteririm ama kıymetimi bilen yok
Haklısın gerçekten bende sevince tam severim ama değer bilen kişiye denk gelmek zor
birbirimizi sevelim o zaman ahsgsfsfsfsdsd
Nxnxcmcmmc benim sevdiğim var
ınstadan beyaz kıyafetli hesap sen misin bfgdfdfdddd sevdiğin olmasa eklerdim
Hayır ben değilimm
bu yalana inanmadım
Seven erkek arzular ister zaten
Evet ama hani bazıları kullanmak amacıyla
öyle kaliteli erkekler vardır
Az da olsa oluyo
Kalmadı hepsini siz s1ktiniz
Genelleme yapmazsan
Severler ama kıymeti bilinmez
Sanırım seven erkekler de hep yanlış kızları buluyo bu döngü böyle devam ediyo
Korkum olmasa seni tanımak isterdim
Yok teşekkür ederim ben bu sıra ilişki istemiyorum yeni çıktım ve çok zarar gördüm
Ben ne yazdım ki yok dedin
Var öyle olanlar
Hiç denk gelmedim
Arada çıkabiliyor tabii karakter meselesi
Artık buzamanda zoe vee kalmadı
Değmiyor 😊 Test edildi onaylandı 😊😊👍
Sevdik de ne oldu be...
Olur neden olmasın
Ben severim. Zaten cinsellikte yaşamadım.
hayır
Gercekten sever
sevebilir
Adam olan sever.
Haklısın:)
sever ama siz sizi becereni seversiniz :D
Tabikide
Evet severiz
Neden yarı yolda bırakıyorlar hep
Ya öyle ama çevremde falan da görüyorum hep erkek bırakıyor biz sevince böyle değersiz hissediyoruz
Haklısın bana denk gelmiyo sanırsam
Seveni sever
Seven az var
Severiz
Ben sevmem
sever
Sevdik de ne oldu
Öpüp sarılmadan olmaz
Öyle ama bazılarının amacı kullanmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?