Bu konuda ne düşünürsünüz karşı taraf hakkında. Yani genelde denilir ya ilk buluşmada cinsellik olmamalı sizce öyle mi? Yani bu ciddi bir ilişki için kötü bir durum mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani daha ilk buluşmada beraber olacak kadar güvenebilir misin ki? Hadi oldun diyelim sonrasında eğer uyumlu olduğunuzu anlayıp fazlasıyla tatmin olursanız belki devam ettirirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer arada çekim ve istek varsa, bunun ilki ya da ikincisi ya da onuncusu diye bir şey olamaz, eger istiyorsa her iki tarafta, ilk anda bile cinsellik yasanabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaşanabiliyor ama bunun ya devamı gelmiyor ya kötü düşünülüyor bu biraz insanı düşündürüyor
- +1 yıl
Devamını gelip gelmeme ihtimalini düşünüyorsan zaten hiç yasamamalisin bunu, kötü düşünecek biri değil ilkinde, yirmincidede kötü düşünür
+1 yılBeraberlik olamaz bir kazanan olmalı😛
19 Yorumla
Soran+1 yılAhaha 😂
- +1 yıl
😄😀manyak
Soran+1 yılSen daha manyaksın belli 😜
- +1 yıl
Belliyse, senden ötürüdür 😛😀
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
😀😀😄
Öyle . - +1 yıl
teşekkürler küçükhanımm
Soran+1 yılRicalar efenim 😹
- +1 yıl
:):).. coh kıbarızz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel etkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo knk aranizdaki bag bile artar ama el ele tutusun bari en azindan
20 Yorumla
+1 yılİlki ikincisi diye sıralamaya koyan beyinsizler var evet ama insan karşılıklı olarak ne zaman nasıl istiyorsa o zaman olur o iş.
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede böyle ama şöyle bir durum varya genelde hani ilk ilişkide beraberlik olunca kötü düşünülüyor karşı taraf için ya da ciddi bir ilişki olmaz deniliyor.
- +1 yıl
Ya ciddi ilişki nedir bana açıklasana
Soran+1 yılYani demek istediğim daha ne sevgilisin ne arkadaş ne bir şey buluşuyorsun yani bunu ileriye taşımak isteyebilir insan belki onda bir şey oluşturur gibisinden bahsediyorum ciddi ilişki de daha ilerisi düşüncesi oluşur mu demek
- +1 yıl
Aşırı boş düşünceler bunlar. Her türlü bir süre beraber olup ayrılık olacak zaten. Kim kimle ne istiyorsa ne zaman istiyorsa yapsın
Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Buna kim karar veriyor sizin ilişkinizi birisi yönetecekse hiç başlamayın
02 Yorumla
Soran+1 yılYani olan bir durum yok ne düşünürsün peki bir kadın hakkında böyle bir durum olsa
uzun bi sanal sohbet sonrası ilk buluşma mantıklı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmada benle cinsel ilişki yaşayan kızı sürekli cinsel ihtiyaçlarım için kullanırım bu net yani.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılİlk buluşmada benle cinsel ilişkiye giren kız, evlendikten sonra bana sadık kalmaz. Bu sebepten dolayı onunla ciddi bir ilişki düşünmem ve tek düşüneceğim şey kendi cinsel ihtiyaçlarım olur.
Soran+1 yılSadık kalmaz mı neden kalmaz diye düşünüyorsunki?
Cevap sahibi+1 yılİlk buluşmada daha tanımadığı birisiyle ilişki yaşayan kişi bana güven vermez
Soran+1 yılHım yani belki
Cevap sahibi+1 yılBak sen bile beni tastikledin
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok etkileyici ve bağlayıcı olur benim için.
00 Yorumla pozitif anlamda müthiş etkiler
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddiye binme durumu olur mu yoksa yok ya oldu bitti mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kadın ilk buluşmada yatağa giriyorsa Benim için basit biri ve asla ciddi düşünmem sadece cinsellik olarak düşünürüm kadın dediğin agir olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolumsuz ilk buluşmada olmamalı sonuçta biz cinsellik için sevgili olmuyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılf*ck ilişkiden öteye gitmez. ama kızlar aşk peşine düşerler
00 Yorumla
+1 yılKadını basit , erkeği fırsatçı yapar.
00 Yorumla
+1 yılvalla çok yaşadım
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki düşüncen?
- +1 yıl
bazıalrı devam etti bazıalrıı olmadı
Soran+1 yılPeki devam edenler neden etti etmeyenler neden?
- +1 yıl
ya kafamız uyuştu
Gayet hoşuma gider
08 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ilişki boyutu konusunda ne düşünüyorsun peki
Soran+1 yılİlk buluşma?
Soran+1 yılHım güzel
Soran+1 yılBence de böyle beni mesela çok etkiledi ve ilk buluşmada yaşamak istedim oldu da fakat konuşmuyoruz şu an bu durum sinir ediyor ya durumlarımı görüp yazıyor anca ben mi bir şeyler yazayım napayım?
Ciddi bir ilişkiye ilk bulusmada olmaması gerekir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım