Çok güzel bir duygu herkesin en az bir kere yaşaması gerek tavsiye ederim 😁 Ne zaman beklemekten vazgeçmeniz gerektiğinizi sorguluyorsunuz. Sanki uzaydan dünyaya atlamışcasına bir boşlukta buluyorsunuz kendinizi. Lunaparkta adrenaline binmek gibi sonrasında bilinciniz yerine geliyor, kimi gülüyor haline kimi de sinirden küfür ederek gidiyor elime geçirsem parçalarım dercesine. 😊
Pekte ehemmiyeti yok. Bir şey değişmez. Büyük ihtimalle sıcak bir fincan kahve tüketmek için karar kılmışızdır. Tek başıma gider büyük bir keyifle onu engellerlen kahvemi yudumlarım. 😀
Başına bir felaket gelmiş olma ihtimaline karşı sebebini dinlerim. Yeterince tatmin edici değilse onunla tekrar buluşmak bir yana dursun, böyle bir saygısızlıktan ve aşağılamadan sonra ne sosyal medya aracılığıyla ne de ulaşım yolları aracılığıyla ulaşamaz bana.
İlk buluşma günü telefonu kapadı oe kim ne derse desin koyuyo bu his offfff cidden gitmedim işkilendim aradım çağrı sonlandırıldı diyordu arkadaştan aradım mesajlar attım sanki ölmüş gibi ses seda çıkmadı aşırı sinir oldum koydu first dateleri s*kiyim agam sayesinde günüm mutlu geçti
Bir daha da o arkadaşla görüşmem. Tabii o an acil bir şeyi çıkmıştır geçerli sebebi vardır sorun olmaz ama bilerek yaptıysa benim için bitmiş demektir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başıma geldi üzerimi giyindim tam heyecan içinde beklerken tak telefon acil işim çıktı dedi sonra çok bozuldum mesajdada belirtmeme rağmen dönmedi hayır beni görüpte dönmese bir nebze anlarım ama çok bozulmuştum
Dusunme ben de duygusal tatlı sert biriyim... Hani telefona komik bir mesaj gelir ya gulumseme alır yüzünü seninle konusurken şu an o hale girdim acep niye🤣
En İyi Cevaplar