İlk buluşmada 1 2 hafta sevgili olmadan konuşuyorum. Konuştuğum kişiler bayağı ilgili oluyor. İlk buluşmada kafeye gidip oturuyoruz konuşuyoruz. Sonra diyorlar başka yerlere de gidelim mi demek ki az geliyor bende pek bir şey anlamıyorum. Sonra boş bir yer oldu mu oturuyoruz bir yerlere. Hemen elimi tutmaya başlıyorlar. Sonra birden pat diye dudağıma yapışıyorlar. fazla ileri gitmeden sevgili oluyoruz. Cinselliğe izin vermiyorum yani ev olsun vs gitmiyorum. Yani ben ne zaman bir erkekle bulussam hep öpüşme oluyor bana eksi getirmedi bu durum da ama merak ediyorum normal de buluşma herkesin böyle mi geçiyor? Benim sevgilim 24 yaşından sonra olmaya başladı. Şimdi yaşım 28 sizce normal mi yakınlaşma. İlk buluşmada erkekler neden öperler yakınlaşırlar mı hemen?
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler derken? Ortalama 4 milyar insanın ortalamasını verebileceğimiz profesyonel sosyolojik bir cevap mı istiyorsun anlamadım ancak nerede gereksiz tip var onları çekiyorsun kendine bir iki sorudur anlattıklarından çıkarttığım sonuç bu
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin buluşma deneyimleri farklı olabilir ve bu tür şeyler kişisel tercihlere ve değerlere bağlıdır. Bazı insanlar birkaç buluşma sonrasında bile öpüşmeyi tercih edebilirken, diğerleri bunu daha yavaş bir şekilde yaşamak isteyebilir.
Erkeklerin neden hemen öpüşme veya yakınlaşma istedikleri sorusuna gelince, bu birçok faktöre bağlı olabilir. Bazı erkekler için fiziksel temas, romantik bir ilişkide önemli bir rol oynar ve bu yüzden ilk buluşmada öpüşmek veya el ele tutuşmak isteyebilirler.
Ancak, her zaman hatırlamanız gereken şey, sınırınızın ne olduğu ve ona sadık kalmak olduğudur. Eğer bir erkek sizi zorlarsa veya sınırlarınızı aşmaya çalışırsa, o zaman onunla birlikte olmanız uygun olmayabilir.
Son olarak, sevgilinin yaşının kaç olması gerektiği gibi bir kural yoktur. Her insanın kendine özgü bir hikayesi ve tecrübesi vardır ve herkesin kendine uygun bir zamanı vardır. Önemli olan, kendinizi rahat hissettiğiniz ve bir ilişkiye girmek istediğiniz zaman bunu yapmanızdır.
21 Yorumla- +1 yıl
EİC için teşekkür ederim 😇
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani benim buluştuğum bayanlarla öpüşüyorum hatta ilk günden buluştuğum bayanlar beni yatağa bile atıyor, yapacak bir şey yok, yanıyorsa karşılıklı ateş söndürüyoruz 🔥
00 Yorumla
İlk bulusma öncesi bunlar konusulur zaten kim ne yaparsa ne tepki alır bilirler
13 Yorumla
Soran+1 yılZekice aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim hiç ilk buluşmam olmadı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Bence senin tavizin üzerine o cesareti bulmuşlar, yanlış anlama dediğimi. Normalde ilk buluşmada bu kadar ileri gidilmez çünkü, başlarda kafeye gidiyoruz vs olan kısma kadar ilk buluşma kısmıydı ama elini tutmaya başlamaları falan ilk buluşmaya göre bence hızlı yani. Öpüşme zaten hiç duymadım ben ilk buluşmada ilk defa duyuyorum.1 kerelik falan belki çok ısınmışsınızdır birbirinize diycem ama sürekli oluyormuş. Bu da dediğim gibi tavizden dolayı. Benden sana tavsiye öyle yapma, karşındaki erkek seni sadece başka amaçla görür zaten öyle yaparsan. Ciddi düşünmez büyük ihtimalle.
414 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle oluyor bilmiyorum. Gerçekten ciddiyim hatta odun damgası bile yedim şakayla karışık söylüyorlar. Ama fayda etmiyor onlara demek ki. Baştan söylüyorum ben zaten cinsellik olmaz diye benden bunları bekleme diyorum. Onlarda tamam diyor zaten Hatta konuşmayı kestiğim zaman da gitmeme izin vermiyorlar. Zaten öpüşmek le fazla ileri gitmiyoruz.
Soran+1 yılBende anlamadım ama ya doğru mu yanlış mı sonucta karşıda ki de insan duyguları olabilir yani gelişebilir her şey cinsellik değil bence.
Soran+1 yılKaç haftada oluyor bu öpüşme olayı peki el tutma
Soran+1 yılYa adam kafede bile öpüyor ya birden
Diyor ki gel yanıma otur 2 kişide gördüm zorla yanına oturttu bende mi anormallik var oysa ki sulu biri değilim yani
Soran+1 yılDedim ya çok zorladı ya. Avm yi gezdik sürekli elimi kendi eline yapıştırıyor elimi tutuyor yani. Sonrasın da ne odunun sen de felan diyor yapışık ikiz gibi ne bilim çok tuhaf buluşmalar yaşadım
Soran+1 yılAma sonucun da cinselliğe zorlamıyırlar ki akışında gidiyor.
Ne kadar ilk buluşma olursa olsun bakışın tavrın yumuşak olmamalı kendini güzelce tanıtıp çizgini koymalısın senin şu an bahsettiklerin senden o izni gözlerinden tavrından veya bı şekilde alıyorlar demek ki hadi biri ikisi sapık desek hepsi de değildir bu durum anormal sen doğru kişiyi bulmak için adil yıldırım dinle ilk başta görüşürken anlarsın hemen herkesle samimi olma görüşmek için görüşme bir çizgi belirle o karakterde birinin gelmesini bekle ve hemen yüz yüze gelme buluşma ayarlasa bile bahane bul 3 kez filan senin her istediğini yapamam mesajını alır o baya konuşup yazış önce ondan sonra ya görüşmüyoruz derse iyi o zaman surda görüşelim de yeri sen belirle ve sana aşık olsun istiyorsan o görüşmede sakın olduğu ortamda avcunla yanağına dokun ne yapıyorsun derse şu an gerçek mi yoksa rüyamı diye kontrol ediyorum de bak bu anı hiç unutmicak ve sana aşık olup bağlandığı an bu an die bahsedecek
23 Yorumla
Soran+1 yılAma sonrasında cinsellik için zorlamıyırlar zaten. Yani sorun olmuyor. İlk başta diyorum cinsellik yaşıcaksan benimle olma. Ben duygusal bakıyorum diyorum. Onlarda zorlamam diyor öyle bir şeye. Sadece ilk buluşmalarım böyle çok temasla geçiyor. Hatta odun bile diyorlar şakayla karışık
Soran+1 yılTamam canım bundan sonra durucam haklısın teşekkürler. 👍🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada normalde öpüşme vs olmaz. Belki masum bir öpücük olur o kadar. İlk buluşma netice olarak ne yaşadın da ne kadar hoşuna gitti de öpüyorsun ki. Ben ilk buluşmada oturuyorum sohbet muhabbet ya da sinema tiyatro alkol her neyse işte yapıyorum sonrasında ise ikinci buluşma olacaksa o zaman belki ev ya da daha rahat bir ortamda oluşuyor
110 Yorumla
Soran+1 yılİşte masum değil resmen öpüşme modunda. Anlamadım bende
- +1 yıl
Zaten öpüşme olunca benim için ben rahat duramam açıkçası, elim hareket eder. O yüzden de ilk buluşmada öpüşmek bana uygun değil. Çünkü sonrasında eve geçelim falan demem gerekir
Soran+1 yılDiyorlar zaten bas bas diyorum baştan olmaz. Onlar da zorlamam diyor zaten
- +1 yıl
Yine de ilk buluşmada öpüşüyorlar yani... Bilmiyorum bana hoş gelen bir durum değil. İlk buluşmada seks yapmıyorsam sevişmesem de olur kafasındayım sanırım
Soran+1 yılYani hepsi dokunmak öpmek istiyorlar hem ilk buluşmada oldu böyle
- +1 yıl
Biraz kalitesiz veya abazalarla mı buluştun diyeceğim ama öyle olsa direkt eve geçelim derlerdi. Belki de ben sorunluyum
Soran+1 yılBunu ilk başta oltayı atıyorlar zaten ama ben kendimi açıklıyorum ben böyleyim ona göre yaklaş yani cinsellik olmaz diyorum.
- +1 yıl
Anladım yine de temassız yapamıyorlar tabii
Soran+1 yılİki taraf birbirinden hoşlandıysa dokunmak ister bence
- +1 yıl
Bunu ilk buluşmada dudakların birbirine temasıyla mı... Ben öpüşürken asla masum kalamıyorum kesin bir yerlerde bir hareket yapıyorum 😏😂
+1 yılYa gülüm sen yön verirsin ama ya beni yanlış anlamazsan da öpüşüyorsun öpüş ne ne olacak sana şimdi bekaretin olmasa ne olacak ve ben sana bir şey söyleyeyim mi yanlış anladın hani benim gibi Hasret çekmiş bir erkeğin ateşini alıyorsan dul olsan da öğrenirim senden biliyor musun filan Türkçe anlayacağın senin seni bir de kullanıp atsa da hani kullanmak değilse Mal Değilsin onu biliyorum da hani siz öyle diyorsunuz ya Ben seninle evlenirim biliyor musun Hem de bakire evlendim derim kanaması ben ne oldu Ben Bozdum dedim Neden biliyor musun Ben 35 yaşına kadar rahatsız edecektim o kadar istedim ki o bacak arasına girmeyi o kadar istedim ki o kadar istediğim ki inan Allah biliyor hiçbir kadın da bana bunu sunmadı hiçbir kadın yani Lanet olsun o bedeni ani sen orada bulun bir gel yanıma İnan ki seninle evlenmezsem
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşma tamamen spontane gelişen bir şey bence ve bende de o şekilde oluyor. Ama her ilk buluşmada öpüşme oluyor ya da olmuyor diyemem tabiki. Bunun herhangi bir eksisi olmuyor tabiki ama dediğim gibi spontane gelişmeli bence
11 Yorumla
Soran+1 yılSende nasıl oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 28 yaşına gelmişsin onca buluşman olmuş halen çözememişsin ne diyeyim ben. Ciddi düşünen kişiden bu hep aynı yaşadıklarını göremezsin demek ki tüm seçimlerin yanlışmış, hepsi de cinsellik amaçlıymış. Yoksa hemen ilk buluşmada konuşmadan, sohbet etmeden, bir birini tanımadan, birkaç kez buluşmadan yapış dudağa, sonraki aşamadaki istek yatak yani, olursa olur olmazsa güle güle... Ciddi düşünen, gerçekten seven, beğenen, birlikteliği devam ettirmek isteyenlerden beklenen davranışlar değil.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ya bence yaşınız gereği sizin kitle artık direk ana işe geçmek amaçlı hızlandırıyorlar bu süreci (amacı ister evlilik ister cinsellik olsun yaşınız sınır yaşlarına geldiği için sevgililik süresini kısa tutmaya çalışıyorlar ha doğru mu yanlış mı dersen tartışılır orası)
Bana sorarsan ben henüz hiç buluşmadım o yüzden nasıl geçeceğini bilemiyorum ama ilk günden de öpmezdim elini tutmak belki o da güvende hissetmeden tutmak istemezdim10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba gayet normal fakat normalde erkekler doyumsuz oldukları kadar çabuk sıkılma eğilimi gösterirler lütfen dikkatli olmani tavsiye ederim
14 Yorumla
Soran+1 yılSıkılma derken nasıl yani
- +1 yıl
Kadın vücudu üzerinde süreklilik arz etmezler o yüzden sıkılma olayı başlar yani bir nevi döngü oluşur sen onun için alışkanlık olmuşsundur ve bir süre sonra da sıkılmaya başlayıp yeni arayışlar içinde olacaktir
Soran+1 yılZevk aldıkları belli de zamanla zaten duygusal bir bağ da oluşmaz mı zaten beğenmiş ki öpüyor. Şimdi verirsem o zaman çabuk bırakacak anlayamazsın ki erkekleri
- +1 yıl
Uzun uzun konuşmak anlatmak dertleşmek istermisn kafandaki soruları cevaplamış olurum
Elin oğlu hızlı ya 😂 biz daha eskiyi gömdük yas tuttuk derken 3 yıl oldu zaten.
13 Yorumla
Soran+1 yılDimi bana da
Bana ilk, 3 - 5 - buluşmada öpüşme saçma geliyor.
Günü birlik ilişkiler gibi (Oda bana ters).
İnsan bir karşısın'dakini tanır ortak bir şeyler yapar belki sonra yakınlaşma olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Onları niyeti bellidir. Sevgili olalım, öpüşelim, sevişelim böyle devam edelim. Ama niyeti gerçekten ciddi olan evlenmek isteyen birisi bu dediklerini yapmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılBu ne ya skskkd
+1 yılyataga atti kiz beni subyanci ciktim 2 yil yedim ya neyse bitti coktan
10 Yorumla
+1 yılBirgün birine karşı koyamazsın, olacaklar belli
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada el ele tutuşup öpüşmek mi. Dur daha bismillah de 😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Senin izin verdiğin kadar ileri gidebilir zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimse öyle öpemez şap diye. sorun sizde galiba. nasıl oluyor da hmn tenhaya gidelim hmn öpelim öpülelim hm de bir değil hepsi. isizn tavrınız belirliyor her şeyi. bilmem anlatabildim mi
10 Yorumla
+1 yılTen uyumunu kontrol ediyorlardır😁
10 YorumlaBu durumu gite kişiye gorndegisir. İlk bulusmada seks yaptığım oldu. Günlerce cilvelesme şeklinde devam edip hiç bir şey olmadan da. Bunun için önceden öyle. olur demek doğru değil. her şey dogaliginda olur zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. İyi tarafı Seninle olma nedenlerini baştan belli ediyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılBen baştan diyorum zaten cinsellik olmaz diye. Zaten ilerisine zorlamıyırlar
Soran+1 yılYok be öyleleri denk gelmedi. Diyorlar zaten işlerinden belli oluyor o kadar zalak değiliz
+1 yılVallahi benim ilk buluşmalarım hep yatakla geçti hepsi ileri seks yaptım
06 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar verici
- +1 yıl
Allah razı olsun hepsinden verdiler Vallahi ben de hakkını verdim yani hiç acımadan daha tak tak Ver Allah'ım ver
Soran+1 yılHahahahhahahahahhahaha manyak
- +1 yıl
😀😀😀😀😀 yani sonuçta Nimet yani şimdi reddetsem günah yani Nimet Kadın bir nimettir yemek yemek lazım kadınlara
Soran+1 yılKarşılıklı olursa sorun yok zaten
- +1 yıl
Kesinlikle karşılıklı zaten Yani tek taraflı ben girip de bir hanımefendi ile bu tür muhabbetlere girmem yani kadın istemezse erkek bir halt yiyemez
+1 yılDemek ki tatlısın
Birde istemedigine göre kıvama getirememisler seni01 Yorumla
Soran+1 yılYok gerçekten o kadar olursa istediğini alır çeker gider bence güven Olmaz. Aslında duygusal bir bağ oluşuyır zamanla erkekte tadın da bırakmak iyidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların çoğunun amacı belli, güvenme süslü laflarına
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada hangi sahil fotodaki
ilk buluşmalar hep kafede ya da restoran konumlarında olur sohbet edilir daha iyi tanımak için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyalan nereye kadar yahu profil yaş 32 ama burada yaş 28 hangisi doğru çakallar sizi
00 Yorumla Yaşını 32 olarak dersen tabiiki o pozisyon a gelirsin onun yanı sıra sen seviye koyamadigin için ordan direk dalıyorlar sana
00 Yorumlaİlk buluşmada öpüşürsen, 2. buluşmanın yeri yatak olur. Yatmayacağın kişiyle buluşma bence.
00 YorumlaNormal degil , istemiyorsan tavrını koymalısın
10 YorumlaO erkegin sacmalamasindan oluyor iki tarafta yakjnlasirsa olur bu isler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Genelde bu kadar hızlı olunmaz ama bazıları böyle rahat olmaya aliskinlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks objesi olarak görüyolar da ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılSeni öptüler mi böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbenım genelde sevısme oluyor sonucta olacak olan o uzatmanın ne anlamı var zaten opusmeden bunu hissedıyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni rahatsız ediyor mu ki bu durum
14 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ediyor ama bana zararı olmadı anın keyfi
Soran+1 yılValla 5 dk felan oluyor işte uzjn
Yapıştıramadınmı suratına bir tokat.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik olmadan sevgili mi olunur zaten cinsellik için sevgili yapmıyor muyuz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hemen ilk buluşmada öpüşmedim hiç
10 Yorumla
+1 yılSeni yollu goruyorlar bence
00 YorumlaHer gün biriyle öpüşüyorsun yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç ilk buluşmam olmadı
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel geçmişti
00 Yorumla
+1 yılDemekki öpmrlik dudaklarin var dayanamiyorlar 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence normal
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı. genel evet
10 Yorumla
+1 yılKötüü
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada * bile var
00 YorumlaBuluşmadım hiç
00 Yorumla
+1 yılGenelde yatağa atıyorum 🤭
00 YorumlaHeycanlı
10 Yorumla
+1 yılÖpmek normall