AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Bende bisexual hissediyorum sanki
yok ben biseksuel degilim de aseksuel olabilirim
Nasıl oluyor o
Siq delisisin cnmm sen
kullanici adini da yorumunu da skm
Temas olmayınca öyle olır tabii.
doru ALSBAOZBSOBZOZBSKX
Asexsuel çok farklı bişey
nasi bi seymis ayazcim
Tamamen ilişkisi olan kişilerden bile nefret etmek
oyle mi sen de mi aseksuelsin yoksaa
Ayni senin gibi bı aralar öyle olduğumu düşünüyordum baya araştırdım sonra falan filan
ee sonra ne oldu yani sonuc
Sonuç fikrim değişti sonra yeniden kızlara ilgi duymaya başladım falan filan
yazim mi sana test amacli yani lahaosjzla
Kesinlikle test amaçlı dimi fislncodwmod
yani test disi da olabilir sonucta ama kacirma derim bu firsati :d
Kacirmiyim dimi
evet olarak kabul ettim ve istek attim oshapajaka
Yaşın ufak olduğu için ve asosyal olduğun içindir
vay be hemen tespit etmissin damgalamissin
Geçtik o yollardan😄zamanla fikrin değişir. Aseksuel olsan hiç işin olmaz erkeklerle
Biseksüel olabilirsin
nasi emin olacagim ki bundan
Hemcinsinden etkileniyor musun
evet ama etkilemek istemiyorum suclu hissediyorum
Aynıyız da ordan anladım kaç yaşındasın
18 sen
19 istersen konuşabiliriz gizliden çıkayim
konusabiliriz cik gizliden
Çıktım
ben aseksüelim
her şey mahvolmuş
geçicidir
Adam akıllı birini al hayatına derim
Eniyisini yapiyorsun
Aaaaa aseksuellll
Daha benle karşılaşmadığın içindir
HAHAHAJANZOSBX
kısaca bacım diyorsun
değişik bi durum
Ozaman sende bir sorun var..
iste var da ne
Ne aradığını bilmiyorsun
Reelde bilmalisin
tamam prensesim
Yazıklar olsun
Aseksüelsin
sıkılmışsıın
Kızları dene birde
Geçicidir
Erkek görmemişsin
Bilmem haırlısı
gecici dir ya gecer
Flörtözsün sadece
Geçer
Geçici durum.
İnşallah geçicidir
suclu hissediyorum
Erkekleri boş ver bir bok olmaz.
nie oyle dedin asko
Hepsinden iğreniyorum. Gereksiz varlıklar
kotu bi sey mi yasadin gecmiste
Şöyle bir araştır dünya daki en kötü olaylar kimler tarafından oluyor? Tacizi tecavüzü istismarı şiddeti savaşı? Bir bakalım başrolde kimler var
biliyorum bende senin gibi dusunuyodum hala dusunuyorum bazen ama iyi olanlari da var cogu kotu olsa da maalesef
İstisnalar kaideyi bozmuyor maalesef
babandan da bir bk olmuyor demek ki
@filinta1 off zor durumda kalinca hemen milletin annesine babasina laf attin rezilsiniz
'' Erkekleri boş ver bir bok olmaz.'' diyen sensin zora kalınca ''hemen milletin anasına babasına laf atın'' dersin böyle.
Hayatına aldığın karaktersizler senin hayatını s.. tiyse tüm ülke de ki erkeklerin suçu ne?
Tevavüzden falan bahsetmişsin. Ülke de kadınların erkek çocuklarına yaptığı istismarlardan ve işlediği cinayetlerden haberin mi var mı senin?
3 IQ görünce böyle morartmak hoşuma gidiyor sadece
@filinta1 e gerizkali erkeklerden bi bok olmaz lafini ben etmedim gizli uye yapti ve sen ona hakaret ettin ama ben bunu savundum. sizin gibiler gelenek diye aglar boyle anne babalarin arkasindan konusursunuz iste sefrefsizler
ben zaten görüş sahıbıne söyledim soran sende demek ki üzerine alındığına göre sende de canım var.
Babandan ilgi görmeyip abinden dayak yiyip sevgilileriniz sizi s.. ip s.. ip geziyor atıyor sonra örköklerin höpsö öynö dersiniz böyle kudurun ap tallar :D
@filinta1 babam beni sever abim ve sevgilim yok ama belli ki seni ne ailen sevmis ne de sevgilin olmus bos konusma sevicem belani
AF:ds:GHFD:h. FDh. Gf:Hghgfh. gf. Hghg üzerine alındığına göre belli sevip sevmediği kudur 3 IQ amip
Masallahh nereye geldi birbirinize dalastiniz HAYAT KISA KUŞLAR UÇUYOR SEVİSİN GAYRİİİİİ
@filinta Evet erkeklerden bir bok olmaz bunu bir kez daha öğrettin canım. Bir bok olacağını gösterseydin düzgün bir üslupla yazardın bizde şaşırırdık. Ama yanıltmadın evet erkeklerden bir bok olmaz. Ben babamdan olur demiyorum belki babamdan da olmaz. İşiniz gücünüz anne babadan çevrenden vurma. Fıtratınız bozuk sizin. Evet erkek çocuklarından da İstismara uğrayan var ama bunları yapanlarda genelde erkekler. İğreniyorum hepinizden
Kızına da ileride bunları söylersin. Abisine dövdürürsün sevgilisine sktrirsn babası olarak senden de bir bok olmaz. Şerfsizsin adisin senden daha erkeğim lanben
Sende Atandan başlayıp babanın da birer erkek olduğunu ve ileri de evleneceğini ve hatta erkek çocuğun bile olabileceğini '' Erkekleri boş ver bir bok olmaz. '' demeden genelleme yapmadan önce 1 kere daha düşün diyeceğim de 3 IQ birisi için zor.
Ayrıca kadınlardan da genelde bir bk olmuyor. Vücudu teşhir edip obje olarak kendini kullandırtan birer canlıyken ben genelleme yapıyor muyum :D
Ben tutup da sana düzgün üslup ile yazmam çünkü genelleme yapan birisi max 3 IQ olduğu için ge ri ze kalı kategorisine giriyor :D
Erkekleri erkekliği bile genelleme yaparak kötülerken kendinin bile daha erkek olduğunu savunuyorsun lksdlksklsdfklskl
genelleme yapar gezersen böyle ça karlar.
Her kadın anne adayıdır ama eminim sen evlendiğin ve çocuğun olduğu zaman senden anne bile olmaz kocanı aldatır çocuğuna bakmaz gezersin sen yollu yollu.:D
@filinta1 ben soruyu soran kisiyim soyluyorum cunku 1 gram beynin olmadigi icin yorum yapanla sorani karistiran bi aptalsin ama buna ragmrn sesin cok cikiyor. sonda kıza ettigin beddualar karaktersiz olduğunu gosteriyor. kiz bi şeyler yasamis ve erkeklere kin duyuyor demek ki senin gibi picleri gorunce de fikri degismez normal olarak ona erkekleri istemedigi icin kufredecegine biraz adam gibi davransaydin o da sana duzgun cevap verirdi. karsidan istedigin cevabi alamayınca kuduran ezigin tekisin hadi skt tir simdi sorumdan
ahsdhashdsahhsa soran oldugun bellı zaten erkekleri genelleme yapan birisine katılarak senin de ne amip olduğun belli
vurdurup vuruşup gezip hayatlarınızı s.. trip s... trip sonra buraya gelip erkekleri boş ver erkeklerden bir bk olmaz erkeklerin hepsi aynı diyemezsiniz derseniz böyle ça karlar :D
onu onları size saplayana söyleyeceksiniz hadi s.. git ağla şimdi
Mk çocuk musun sen ya
Ben değil de senin böyle genelleme yaparak beyninin spazm geçirdiği ve bebek beyinli olduğun buradan belli.
Senin gibi ve soran gibi genelleme yapmayı seven hayatını s.. trip s.. trip burada erkekler hep aynı diye genelleme yapan ge ri ze kalılarla inan sabaha kadar ikinizin de ağzının payını verebilirim :D ağlayarak zırlayarak bir yere varamazsınız.
@filinta1 yazdigin seyin tek zerresini okumadim boyle destan yazan kisiler bos konusuyor cunku sizin gibi amiplerle erkekleri bir tutmuyorum zaten garip bi tursunuz artik sk tir sikayet ettim zaten
bende seni ettim ki :D
okuyacak göz anlayacak beyin var mı sende okuyasın :D
anlama ve yorumlama öğrenmemiş 18 19 yaşında ap tal z kuşağı seni :D
Hahahahahha senden gerçekten bir bok olmaz israfsın sen skskkdkdkdk
@filinta1 ya allah askina bi sus ne kadar bos bi insansin sadece sinirlen diye soylemiyorum gercekteb amacsiz canım bi insansin kendine ceki duzen ver ergenler bile daha olgun senden mk yazma daha aptal
hgsafdfjdkfdslflşsa '' erkeklerden bir bk olmaz '' diyerek genelleme yapan birisi mi diyor bunu :D
Atan Mustafa Kemalden tut babanız amcanız varsa kardeşinizin de birer erkek olduğunu unutmayın :D
kişi kendinden bilir işi derler demek ki sana gerçekten bir bok olmaz israfsın sen dedikleri için sende bu cümleyi ikili iletişimlerde kullanıyorsun.
Haklısın gerçi benden bk olmaz ama senden iyi bir bk olur bk sana laik sen bk ol :D :D
@filinta1 cok zoruna gitmis yazik ezikk senii erkeklerden bi bok olur mu bilmem ama senden bi bok olmayacagi kesin otur agla asosyal ezikkk hahahakshsos
Valla iki tane kezbanı ağlatan ağlayarak zırlayarak yazdırtan ben olduğuma göre kimin ne zoruna gittiği ortada. Hem görüş sahibi hem soran sen olarak dilinizden bk kelimesi düşmüyor demek ki seviyorsunuz bk'u. Sizden iyi bk olur siz bk olun bk size laik :D :D
@filinta1 hahahaas ne aptalsin sen ya git tedavi falan ol tam bi comarsin
Sağlıklı insanın tedaviye ihtiyacı yoktur. Zihinsel olarak problemi olan soran ve görüş sahibi olarak sensin. Bence sizin geçmişte ve şu an yaşadığınız psikolojik sorunlar yüzünden tedavi olmanız gerek.
Küçük obje :D
Sen kendi kendine eğlenmeye devam et küçük adam hadi eyvallah
Yol sana yakışır yollu olduğun için. bb obje
Mk şerefszi
Geçici
Bende öyleyim ya
Geçici olabilir
Olabilir öyle
aseksüelsin
Eyvah