- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Her insan Zaman zaman senin gibi düşünebilir. Biraz yalnız kalabilirsin. Sürekli birileri ile konuşmak aynı şeyleri konuşmak düşüncelerinin aynı olduğunu anlamak senin onlara karşı düşünceni değiştirmiş olabilir. Seni gerçekten etkileyen düşüncelerini tersine çevirecek biri çıktığında böyle olmadığını anlarsın merak etme geçici duygular düşünceler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılKısa bir yazismadan sonra yazmayı pek sevemedigim için sesli sohbete geçiyoruz karşı tarafı ikna ekmek zorunda kalmıyorum. Yazi olarak konuşma stilimden dolayı zaten bu pürüz ortadan kalkıyor. Konuşma sırasında kendime ve karşımdakine uygun süreler tanıyorum buna dikkat ediyorum. Fakat genelde karşı taraf ben seni dinlemek istiyorum diyor.
Muhabbet ilerlemeye calisiyor. Tek konuşmadan bahsetmiyorum. Bi kişi ile birkaç kez konuştuktan ve bu süreci birçok kişi ile tekrarladiktan sonra bu yazıyı yazıyorum.
Tanıştığım kişilere genelde ilk sorulan klişe soruları sormak benim tarzım değil. En sevdiğin Dizi film veya hobilerin neler tarzında sorular sordugumu hatırlamıyorum bile.
Bunların yerine, seni ne güldürür? , Su dönemde hayatında degismesini istediğin şey nedir?
Kendin deneyimleyip benimle paylasmak istediğin bir tavsiyen var mı? tarzında aklımdan geçen sorular.
Gerçekten güzel yanıtlar duydum.Peki ama uzun süre karşıdan soru gelmediginde merak ettigin sormak istedigin bir şey var mı diye soruyorum? yanıt : nerelisin, meslek ne, hobi ne, şu filmi izledin mi? Burcun ne?
Kendimi bu sorular ile baş basa görünce duzgunce cevapliyorm fakat kategorize edildigimi düşününce soğuyorum. Herkese sorulan aynı sorularin cevaplarina gore kategorize olmaktan bahsediyorum. Üzerinde fikir yurutebilecegin tarzda veya düşünüp kendin ifade edebilecegin tarzda sorular değil. Google a da sor söyler sana zaten sosyal medyandan iliskilendirip.
Sonuc olarak bu taraftan da benzer sikayetler var ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılabicim destan atmissjn ya
- +1 yıl
biraz fikir beyani
+1 yılkadınlarda adeksuelliğin yaygın görülmesinin en temel sebebi erkeklerin hayvan olması , insan dışı olması , kadına düzgün davranmayıp sadece cinsellik peşinde koşuyor olması
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında sıkılmanin sebebi hepsinin aynı olması yani bakıyorsun buda boş buda aynı buda saçma. O yüzden erkeklerden soğuma sebebi verebiliyor. Çünkü tek dertleri maalesef ki cinsellik olmuş. Kadın bana versin de bana karşı ne hissederse hissetsin umurumlarin da değil. Karşılık versen adın farklı çıkar vermezsen yine çıkar. Yani aşırı sıkıcılar ne espiriyi bilirler ne güzel davranmasını. Sanki dünya bir tek onların etrafında dönüyor Muş gibi davranmaları. İstediği zaman mesaj yazar istediği zaman Arar. İşine geldiği gibi davranırlar kısacası hepsi aynı halt. İlk başta aşırı ilgili sevgi yumağı sonra oduna dönüşmeler felan. Ben bile yazarken çok sıkıldım harbi bizim tc erkekleri aşırı kasvetli insanlar
17 Yorumla
Soran+1 yılson cumlede bittim ya cok iyi anlatmissin AOSJSOSNAOZKSOSJ
Soran+1 yılama ben yine de herkes ayni degildir ben abartiyorumdur diye sans vermeye devam ediyorum oajzaozbaojz
Cevap sahibi+1 yılYok anacim aynı aynı ya idare edeceksin ya da tekmeyi atacaksın çoğu kadın zaten hep fedakarlıklar uzun ilişkiler sürüyor. Aslında suç bize tepemize biz çıkardık.
Soran+1 yılvalla ben cok uzun gorusmuyorum zaten illa ki karsidakinin bi hatasi yalani ortaya cikiyor 2 gune
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyor çıkıyor uzaktan olunca neler neler çıkıyor aman dikkat et artık ortalık sapık dolu
Soran+1 yılhaklisin asko sıkıldıgim icin ara verdim zaten artik
Cevap sahibi+1 yılAynen canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sıkılabilir zaman zaman bunun cinsel kimlikle alakasından ziyade karşı tarafın bize hissettirdikleriyle alakası var. İnsanların bizi anlamadıklarını ya da yanlış tanıdıklarını düşündüğümüz zaman sıkılıyoruz sanırım. Geçici bir durumdur merak etmeyin.. Keyifli günler..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende kadınlardan sıkılıyorum. Geçiçi bir durumdur merak etmeyiniz.
10 Yorumla sevmediğin, sanal olarak baktığın ciddiye gerçeğe dökecek kadar almadığın kişilerle konuştuğun için olmasin o? Etkilendiğin etkileşim olduğu için değil ego tatmini, can sıkıntısından Flört ediyorsun anlatimina göre sanki tabi aslını niyetini vs sen daha iyi bilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yıldoru ev et
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sen tüm arabaları deneyip sonra ben motor istiyorum diyen insanlar gibi olmuşsun. Memeketteki her erkeği denemissin sıra kızlara gelmiş burdan yok pismanlik duymankizlarada yürü dememizi bekliyorsun. Sen kızlara yürüme sen onlara koş.. kızlardan biri çok güzel yorum yapmış. Sen küflenmiş sin..
08 Yorumla
Soran+1 yılseni ve o cahil kizi boyle yetistiren babalariniz kuflenmis her erkegi denedin ne demek mk yorum yapmak icin yorum yapma biktim sizin gibi cahil cuhelardan
Soran+1 yılbirçok demek herkes demek degil git turkce ogren sonra da sacma canım yprumlar yapma sk tir simdi
Soran+1 yılkullanici adin gibi asosyal olduğunu kabul ediyosun demek ki sizin gibi ezikler kendilerinin yapmaya korktugu seyleri yapan insanlari gorunce boyle nefret kusar sadece senin degil ama seni boyle nefret dolu yetistirip sevmeyen ailenin sucu
- +1 yıl
Hah işte şimdide beyninde hiç kıvrım olmayan okuduğunu anlmayan anladığını da g. tunden anlayanlarin olduğu konuma geldin. Sana nefret kusmadim sadece sen ne söylediyse onu söyledim. Sen yaptın anlattın ben sana bunu yeniden söyledim. Evet asosyal biriyim cunki toplumun büyük çoğunluğu asosyal. Sebep senin gibi kendini çok başarılı zanneden sosyaller. Tabii sözde sosyal. Acemi er eğitim kurumu olmuşsun bunu övünerek anlatıyorsun eyvallah acayip saygı gösterdim istediğini yap. Ama yaptığını sana söyledikleri zaman bozulma. Ya eleştiriye dayan ya eleştiriye açılma. Şimdi bir liste yap. Eksikleri tammla..
Soran+1 yılyazdigini okumadim bile suclu ezikler boyle destan yazar cunku daha da yazma sk tir simdi hadi
Çok kişiyle flortlesirsen tabii sikilirsin en sevdiğin yemek dahi olsa hep ye bakalım. Bir daha yiyormusun.
Abartiyorsun herşeyi demekki b.. kunu cikartana kadar yapıyorsun.
Az ara ver başka şeylerle ugras.
Yani ne bekliyorsun erkek iste pipisi var.
Böyle güzelsin çok tatlısın. Buluşmak ister öpüşmek ister başka şeyler ister. Oldu bitti
Üzerine daha ne koyabilir.08 Yorumla
Soran+1 yılcok bos bi yorum yapmissin sorumun cevabı da degil sikayet ediyorum
Soran+1 yılhadi sk tir daha fazla kendini rezil etmeden amca
Soran+1 yılhadi defol ezikkkk
Soran+1 yılyazdigini okumadim bile ben sana 1 cumle yaziyorum sen destan yaziyosun bu kadar eziksin iste yazma daha
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Bunu zaman gösterir bi erkekten sıkılıp bi başkasıyla birlikte oldupunda sıkıntın geçiyosa sadece doyumsuzsundur ama her ilişkinde bişey anlamıyosan ve erkeklerin genelinden sıkılıyosan o zaman bide kızda denemelisin
10 Yorumla
+1 yılAseksüel olmak psikolojik bir durum değil daha çok hormonel bir durum. fakatanlattığın bu sebeplerden dolayı erkeklere psikolojik olarak çekilmiyor oluşun aseksüel olduğun anlamına elbette gelmez. sadece cezbetmiyor hepsi bu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. çok flört yaptıgın icin sıkılmışlık gelmiş ara ver biraz ara 5 erkekle birden konusma :D
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam abi
+1 yılKanka yok öyle bir şey sanaldan ilişkimi olur hep se x ting yaptığın için sana öyle geliyor
15 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin valla
- +1 yıl
Kanka aşşağıda salk salk konuşan insanlarlada muhattap olma mk hayatında bir kere ilişkiye gitmemiştir mal mal konuşuyor sende essek gibi cevap veriyon
Soran+1 yılbiliyorum da iste sinir bozuklugu var bende engwl olamıyorum cevap vermeye aoHaonzz
Soran+1 yılengellemis bi de beni canım
- +1 yıl
Knk mal mk
+1 yılSenın de dediğin gibi hepsi saçma sapanak olduğu içindir
12 Yorumla
Soran+1 yılsacma sapanak AOZBAISJAKSBSJS
- +1 yıl
Ayn cihciyccyici
+1 yılYok bi değişim evresi geçiriyorsun galiba olgunlaşıyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılins oyledir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan ibaret olunca belli bir yerden sonra hiç bir şeyin tadı kalmıyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok kişiyle çıktığın için çünkü herşeyin fazlası zarar merakın heycanin kalmamış az öz ilişkiler daha sağlıklı bence
10 Yorumla
+1 yılBi insanın karakterini beğenmemek ayrıdır, arzu hissetmemek ayrıdır. Ben de hiçbi kıza ısınamıyorum kolay kolay, ama libidom yüksek
10 Yorumlaaseksüellik erkeklerden sıkılmakla ilgili değil. Cinsel anlamda anlarsın aseksüel olup, olmadığını.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eğer cinsel arzun yoksa herikicinsede aseksuelsindir yok erkeklerden hoşlanıyor ama örneklerden sikilmissan yilginliktir ama erkekler çekmiyor kadınlar ilgi alanına giriyorsa kez ya da biseksuel olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılAseksüel olabilirsin. Benimde kadınlara saygım pek yok. Cinsellik olarak yine kadınlardan hoşlanıyorum ama sırf onun içinde çekemiyorum derdinizi napiyim
04 Yorumla
Soran+1 yılkarsi cinse ilgim yok demek farkli bi sey saygim yok demek baska bi sey sen kimsin mk
Soran+1 yıl@kdrogz34 kiminle
+1 yılGeçici olabilir ya da sizi heveslendiren olmuyordur.
10 Yorumla
+1 yılDüzgün bir insana denk gelmediğin için böyle oluyor.
10 Yorumla
+1 yılFarklılık istiyorsun bence rutin sıradan ilişki tarzın değil
10 YorumlaGeçici bir durum sıkılmışsındır aseksüel olsan hiç işin olmazdı
10 YorumlaBen de ne erkek ne kız seviyorum 😂 ama esmer ve uzun boylu beyler hariç
10 Yorumla
+1 yılhep aynı tip erkekler denk geldiği için böyle hissediyorsundur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAseksüellik öyle bir şey değil yani değilsin. Sadece flört durumlarına epeyce bir ara ver.
10 Yorumla
+1 yılGeçici bir durum, karşına gerçekten değer verdiğin için görüştüğün biri çıkana kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Ya içinde kalacak olan bu olsun, başka şeyler değilde ☺️
+1 yılYani sen sıkılıyorum diyorsun ben erkek düşmanıyım erkek fatma'yım işte şöyle yaparım öyle yaparım Uzak dururum diyenlerde gördüm sanırım belli bir yaş sonrası değişiyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Aseksuelligin tanimini bile bilmiyorsun gelip burada asex miyim diye soruyorsun? Karakterin flortoz demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılaseksuelligin tanimini biliyorum detayini bilmiyorum detay bilsem sormazdim zaten mk yorum yapmak icin yorum yapmayın
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayret, erkekler senden Neden sıkılmamışlar! Hep aynı kadın karşılarında ve onlarca erkekle aynı muhabbeti yapan sıradan biri!
07 Yorumla
Soran+1 yılsen niye uzerine alindin amca sana kimse bakmiyor diye triplere girme
Soran+1 yılkadinlar sadece birlikte olmus seninle demek ki iliski kurmak istememisler bu sacma karakterin yüzünden amca :d
Soran+1 yılkullanici adindan ne mal oldugun anlaşılıyor amca zorlama hadi sk tir simdi
- +1 yıl
@Olgunateş dayı bir s git mk hayatında * görmemişsindir yok 5 le çarp falan ya bir s git mk
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanalda kişilik çakışması çok oluyor dürüst insan yok neredeyse normal bir durum yani
10 Yorumla
+1 yılBacakla göbek aranda kalan kısımlarda kan akılı durmuş senin o yüzden bu isteksizlik.
07 Yorumla
Soran+1 yılne alaaka mk
- +1 yıl
Tıbbi konuştum anlamaman normal
Soran+1 yılaynn belli de ben cinsel durtum yok demedim zaten sadece kisa süreliğine sıkılıyorum
- +1 yıl
Canım benim kadın erkeğe ilgi duyar fıtratımızda var. Homofobik değilim ama bir doktora görün derim.
Soran+1 yıliyi misin sen soruyu baska bi bolgenle okudun heralde erkeklere ilgimin olmadığını nerde yazmisim element uydurup yaziyosun homofobik degilmis bilmem ne gayim demedim zaten cabuk sıkılıyorum dedim
- +1 yıl
Sen hastasın
Soran+1 yılsenin yorumun kadar hastalikli degil
Arkadaşım sadece sanal bir durumdan teşhis etmeye çalışma kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki arkadasim
+1 yılbence kafanın uyduğu bir kızla denemelisin. Erkeklerin değerini anlaman için.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin degeri? bunu anlamak icin nie bi kizi kullanayim mk
- +1 yıl
bir şeyin değeri en iyi yokluğunda anlaşılır. İlgi de duyuyorsun madem dene bir kızla baktın sarıyor devam edersin. Ya da erkeklere şans vermen gerektiğini anlarsın. Sen hep saçma sapan tipleri almışsın hayatına. Bence kriterlerini sorgula.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu hayatın içinden deneyerek görmen gerekiyor erkekten mi kadından mi zevk alıyorsun diye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEnerjinin uyuşacağı, kafa dengi birini bulduğunda işler değişecek
10 Yorumla
+1 yılÇok uzun konu konuşmak istersen burdayım ama
21 Yorumla
Soran+1 yılsag ol asko yazarim birazdan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmayıp, sanaldan takılınca sıkılır insan aynen
00 Yorumla
+1 yılBi ilişki deneyimin oldu mu da bu kanıya vardın
00 Yorumla
+1 yılBu iyi günlerin amcam. Hızlı yaşayıp erken ölenlerden olacaksın
00 YorumlaBen biseksuelim sende olmayasın veya hisetmeyesin bu şekilde?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanal hayattan çık bence artık bak disarda gökyüzü var ay var gunes var biraz gerçek dünyaya dön gerçek hayatta ozguvensiz kalırsın sanal hayatlarda yasaya yasaya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. O gerçek aşkı bulamamaktan kaynaklanıyo
113 Yorumla- +1 yıl
Peki gerçek aşk diye bir şey var mı?
- +1 yıl
Sen buldun mu yoksa teori olarak mı söylüyorsun
- +1 yıl
Neden aramadığını sorabilir miyim
- +1 yıl
Sormama gerek yok ülkede bu kadar abazan sana yazarken tabi aramazsın
Soran+1 yıl@NazikSevici karsi taraf konusmak istemeyince hakaret etmekten vazgecin tam bi eziksiniz
- +1 yıl
Hakaret ettiğimi düşünecek kadar prematüre bir kişiliksin sen şimdi bunu google a yaz bak hadi
Soran+1 yıl@NazikSevici sk tir hadi aglama
- +1 yıl
Jfjdjdjjdjf tanımadığın kişilere yorum yapma böyle zortlarsın
Soran+1 yıl@NazikSevici ne zortlamasi mk hadi git ezik
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılBoş insanlarla takılmışsın
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
+1 yılbazen değişiklik iyi oluyor ama yinede erkekleri bir kenara koymayın ben de hala kızlara kadınlara bakıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bende tam tersiyim erkeklerle aşırı iyi anlaşıyorum ama kızlarla hic anlaşamıyorum
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlabilirsin güzel bişey ama önceden cinsel bişey hissediyor muydun?
02 Yorumla
Soran+1 yılhissediyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman değilsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksız degilsin. Erkeklerde ne var ki zaten. Ben hariç.
02 Yorumla
Soran+1 yılAOSNWOSNWOSNSKZ
Cevap sahibi+1 yılNe oldu

Böyle olur mu kraliçe vücuda bakıyorsan
012 Yorumla
Soran+1 yıltvbe tvbe
Soran+1 yılknk vucuda gore bakiyor olsam sen yine son sirada olursun lsbsoajzoa
Soran+1 yıl@Ecmel1 baya etkilendim asko sabah aksam onu dusunuyorum
Soran+1 yıl@Ecmel1 daha yazmayalim da mesaj gitmesin simdi ciddiye alir fslan oxjaozjska
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal bağ kurmadın mı hiç
12 Yorumla
Soran+1 yılkurdum biriyle onla da kotu sey olunca oyle oldu
Cevap sahibi+1 yılSorun yok o zaman. Karşına çıkan insanlarda da sorun olabilir
burcun terazi mi kız
11 Yorumla
Soran+1 yılyok kiz yengec
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki doğeu kişiyi bulamamkş olmandanda olabilir
10 Yorumla Hayat sıkıcı ondandır
10 Yorumla
+1 yılAseksüel olsan baştan da flört etmezsin
10 Yorumla
+1 yılBen herkesten sıkılmaya basliyirum
10 YorumlaAseksüellik farklı durum. Senin geçicidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılistediğin gibi erkek cıkmamıs
10 Yorumla Sıkıntılı bi durum umarım geçicidir
10 Yorumla
+1 yılAseksüel insanlar karşı tarafa hiçbir cinsel istek hissetmezler ve genelde bu hep sabit olur
00 YorumlaDüzgün kız erkek bulması zor artık
11 Yorumla
+1 yılSen bensin
11 Yorumla
Soran+1 yıliyi yalniz degilmisim lsjaoahsoaj
Bende
14 Yorumla
Soran+1 yılaseksuel misin biseksuel misin yani
Soran+1 yılistek atayim da biz senle daha once konusmusuz lajsoabsoanx
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!