- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece cinsellik için sevgili olmuyoruz. Eğer öyle bir şey olsa hiç konuşmadan, bir şeyler paylaşmadan buluşup sevişirdik. ilgi veriyoruz, sevgi veriyoruz, yeri geliyor dert dinliyoruz. Ee bir zahmet dokunarak sevmekte olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada soruyu yanlis anlayanlar olmus. Elbette ki saglikli bir iliskide cinsellik olur ve cinsellik bir kadinin da en onemli ihtiyacidir. cinsellik konusu aciyor, normal sevmiyor mu beni? dediginiz adam o konuyu hic acmasa bu Sefer de bir sorun mu var? Beni arzulamiyor mu dersin. Elbette ki olmali ama cizgi surda ayrilir karisidaki kadin sevdigi icin o iliskide olup ayni zamanda cinsellik yasiyor ama Adam yalan vaatlerle karsi tarafin duygularini suistimal ediyorsa lste tam burada ‘’Sadece cinsellik icin sevgili olmus’’ diyebiliriz. Onun disinda zaten kadin-erkek farketmeksizin sevgili olmak istedigimiz, begendigimiz karsi cinse zaten ilk basta ‘’cinsel cekim’’ hissederiz. Iliskiyi ayakta tutanda budur. Ama ‘’sadece’’ cinsel partner arayan bir adam bunun icin duygulari suistimal ediyorsa burada sevgililik adi altinda bir cikar iliskisi vardir. Bu adamlar da zaten kendilerini acikca belli Eder. ‘’ ama farketmek istersen, ama dikkat edersen’’
115 Yorumla- +1 yıl
Evet ya hemen belli olurki.. bunu hisssedersin. ne canım. hoslandigin kıza git. zaten guvenirse o da cinsellik isticek
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 hissetmemek, farketmemek mumkun degil. Bir Kere kandirilabilirsin ancak halen devamli bu oluyorsa aslinda sen kendini kandiriyorsundur. Iste orada da kotu bile olsa bir yakinlik, yalnizliktan iyidir diye devam ediliyor ya da kisi kendini sevilmeye deger gormuyor.
- +1 yıl
Ya da ümit ediyor. şimdi sevmiyor ama belki ileride sever. o istiyor diye cinsellik yaşıyor aşık ya.. ama sağlıklı ilsikinogle olmamalı tabi. bazı erkekler kızın aşık olmasını kullanıyor
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 tamam aslinda sorun bu. Saglikli bir insan bunun sonradan olmayacagini bilir, ilk basta o da kanabilir ama farkettigi dakika resti ceker. Ama bir insan her sey acik Ortada ve Durumu farkettigi dakika da orada devam ediyorsa orada artik baska bir sey vardir. Belki de icinde yasadigi duygusal bosluktan bu sekilde kurtuldugunu dusunuyor daha fazlasini umit ederek elindeki gercek olmayan bir iliskiyi de kaybetmeye cesaret etmeyerek. Inan en saf insani bile 2 kere kandirirsin her insan en sonunda uyanir. Bu israrla farketmeyenlerin orada baska gizli bir Kazanci vardir.
- +1 yıl
Ne gibi kazanç. ben yaşadım bunu. seviyordu sanırım beni. ve ayrilamiyordu yanımdan. açıkça söyledim.. bizden olmaz diye ama gidemiyordu.. aşk bu işte. adamı da kadininda aptal eder
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 ikincil kazanclar diye bir sey vardir arastirabilirsin. Ask degil. Bu tarz iliskileri surekli yasar bu insanlar bugun sen, yarin senin gibi ‘’bizden olmaz’’ diyecek bir baskasi, kendilerini sevemedikleri icin onlari seven isteyen insanlardan sogurlar. Esas sorun bu.
- +1 yıl
Benim yaşadığım bu olaamaz. aşıktı yaa düpedüz aşıktı. ben üzüldüm sonra onu mutlu edemediğim için. ama benim kalbime o düşmedi.. ne bileyim nasip degilmis
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 Elbette dedigin gibi de olabilir hayat bu, Benim dedigim surekli olarak bu durumlarin icinde olanlar,
- +1 yıl
Siz tecrübeli gibisiniz ama.. daha çok iyi gözlemci yaşayarak değil görerek dinleyerek öğrenen.. yaşını tahmin edeyim 25
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 26 :) benim de farkli anlamda yasantilarim oldu, gozlemlerim de oyle. Sizin yas kac?
- +1 yıl
36 .. her türlü öğrenirim 😄
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 neyi :D
- +1 yıl
Dinlyerek yaşayarak herseyi
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 en guzeli.
- +1 yıl
Sen nasıl öğrendin. en çok.. sen iyi gozlemciisn bence
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sevgili tamam sevdi sadık son derece iyi bir insan.. peki sevgilisi ile cinsel ilişkisi olmayan adam ne yapar. Düşündüm taşındım tek çare buldum başkasıyla yapar o zaman aldatma olur o zaman sevgili rütbesi düşer. İnsanın 1 tane sevgilisi olur herşeyi onunla yaşar. Biri olmayınca zincir kopar düzen bozulur. Cinsellikte sevgiye dair biseydir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Ya sevgili oldukdan sonra cobuk çinsellige yürüyorlar anlamadım nasıl hemen bu yöne yöneliyorlar
06 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk için seven de var ama çoğu öyle
00 Yorumla Ne için olacaz bana söyler misin , çok merak ediyorumm.
Parayı kazanan biziz , sorumluluğumuzu üstlenen biziz.
Başınız sıkıştımı çözen biziz.
bir şey olunca koruyan destek olan biziz.
Agladiniz da omuz olan biziz.
Dertlerinizi tasanizi dinleyen biziz.
Benim sosyal yaşantımda bir kadına ihtiyacım yok ki kendi kendime herşeyime yetiyirum. Tek eksik kalan şey cinsel arzularım13 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle yaptık da ne oldu? Ağzımıza s**ıldı. 17 yıllık karım gitti sevgili yaptı, aşık oldu, aldattı, sevgilisinin evinde kaldı vs. vs. Sadık erkeğe değil, her an aldatma potansiyeli olan erkeklere bağlanıyorsunuz, onların önünde köpek oluyorsunuz ki aldatmasın. Erkeğin aldatmayacağından eminseniz onu elde tutmak için hiç bir şey yapmıyorsunuz. Size sadık adam değil, p*ç adam lazım.
10 Yorumla Olmaz. Onu denedik. Kadınlar öyle şeyleri sevmiyorlar ;) Kadınlar sırf performans ve güç istiyorlar. Sevgiydi, sadakatti, duyguydu... Hepsi kadınların gerçekte inanmadıkları palavralar.
Ha bir sürü kadın şimdi gelip aksini söyleyecek ama kusura bakmayın. Kadınların söyledikleri ile gerçekten istedikleri her zaman farklıdır. O yüzden bu konuda söyleyeceklerinizin bir değeri yok.
00 YorumlaBunun sebebi kadınlar. Kadınlar ilk günden erkeğin koynuna giriyorlar. Nerde edep nerde mesafe? İşte bu yüzden yüz bulup her şeyi oyuncak ettiler ve tüm kadınlardan aynı şeyi bekliyorlar
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu cinsellik de yaşanan şey tek taraflı zevk midir ki hep erkek diye sınırlıyorsunuz.
10 Yorumla Siz sanıyorsunuz ki erkekler bir günde böyle oluyor ama öyle hem cinsleriniz varki kızlar inanın sevginin fedakarlığın içine edip üstüne sifonu cekiyorlar ondan sonra da o adamın kimseye inancı kalkıyor eee şimdi suç kimin?
02 YorumlaCinsellik bir noktada evet ama bu konu +18 şeyler değil erkek erkeksi hissetmek ićin kadın kadınsı hissetmek için iltifat ya da güçlülük duygusu vs kadın erkeğe taviz verir kendini güçlü görmesi için erkek kadına taviz verir tek kadın oymuşçasına
00 Yorumlabazıları evet bazıları hayır bazıları evlilik odaklı aşırı abartı seviyor bazıları uzaktan başka kızlarla seviyo bazıları cinsellik olmadan seviyor bazıları da her şey kararında seviyo
10 Yorumla
+1 yılTüm ilişkilerde nihai hedef karşılıklı cinsellik yaşamak değilmidir zaten? Yoksa herkesin kız ya da erkek kardeşi var. Fazla kardeş kime niçin gerek olsun.
03 Yorumla- +1 yıl
Kardeşlede onu yapabilirsin cinsellik olmayınca,
+1 yılbu zaman da kızlar çoğunlukla dış görünüşleriyle fizikleriyle ön planda oldukları için olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece cinsellik için sevgili olmayan erkeklerin suçuyla aynı genelleme hastalığı.
- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle görünüyor, ama bunu düzeltmek kadınların elinde, hayır demeyi bilse herkes yani tüm kadınlar, erkekler de adam olur
212 Yorumla- +1 yıl
Aslında hayır dediğiniz için erkekler cinselliğe aç olabilir mi? Sen karnın tokken yemek arıyor musun? Bu da böyle. Erkekler cinselliğe doyum noktasına ulaşsa böyle mi olur sence?
- +1 yıl
Buradan ama her önüne gelene evet deyip seks yapın anlamını da çıkarma sakın
- +1 yıl
@kırmızılego erkekler doymaz herkes hayır dese adam olur hepsi, kadınlar ok verdikçe erkeğin bu sarışın olsun, birde esmere bakayim, yok kumral tercihim yok beyaz olsun diye diye sıralaması Ruslara kadar gidiyor. Bu adam sence durur mu? Onu bile elde etse, yani konu sadakat bu yok ama dizginleri için kadınların hayır demeyi öğrenmesi lazım. Biri giderse diğeri gelir mantığı erkekte kaybolması lazım ki birine razı olup otursun...
- +1 yıl
Duruyor duruyor kendim bizzat Rusya'da yaşadım yıllarca sonu yok çünkü. Bıkıyor insan. Ruslara kadar gider dedin ya bizzat içlerindeydim. Öyle değil yani erkek de doyuyor merak etme
- +1 yıl
@kırmızılego merak ettiğim yok, benim kimseyle işim yok ama konunun özeti bu. Ben sultanlığı bırakıp da bir erkeğin sadakati peşinde yorulamam. Göze alan zaten giriyor bu yola, benim işim olmaz... Erkekler bu konuda yüzde 95 güven vermiyor günümüzde...
- +1 yıl
Erkeğini padişah yaparsan o da seni sultan yapar. Sultanlığı bırakmana gerek yok. Ama şu da bir gerçek günümüz kadınları nerede ipsiz sapsız serseri onları hulmakta da bir numara maşallah. Sonra kazanda biz de yanıyoruz ama...
- +1 yıl
@kırmızılego yok padişah olmak için önce sultanlığı devam ettirecek adam gerek. Siz adamlığı koyun ortaya gerisi gelir tabii tercihler önemli. Git boya badana teşhirci olana, sonra da ağla, başa gelen çekilir...
- +1 yıl
Demek ki burada erkekleri yoldan çıkaran teşhirci boya badanacı senin hemcinslerin. Önce siz kendi aranızda bu olayı bi çözseniz erkekler de düzelir. Herkes eşine sevgilisine teşhirci olsa yeter. Ha bu sokakta etek giymeyin tayt giymeyin demek değil ama bi üslup olsa sorun olmaz
- +1 yıl
@kırmızılego konu zaten kadın, ben ilk yorumda bunu söyledim, hayır demeyi edebi adabı bilen yok günümüzde. O yüzden ben kendi adıma yoldan çekilmişim, gerisi için çözüm yoksa benim ne suçum var, ben evimde oturup çayımı içiyorum, izliyorum veren kadının ve daldan dala atlayan erkeğin düştüğü rezil durumu, burada bolca okuyorum yorumları, hazin sonlara acımak şöyle dursun gülüp geçiyorum...😅 Keyifle ve huzurla hayatıma devam ediyorum gerisi çok da fifi...
- +1 yıl
Ben de öyle yahu kola içiyorum ben de 😂 teşekkür ederim
- +1 yıl
@kırmızılego afiyet olsun😅 iyi geceler
- +1 yıl
Sağol sana da afiyet olsun iyi geceler ✋🏻
Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Bu kafadan cik oyle olduğunu dusunuyosan hayatindaki insanin direk terket. Ama senin dusuncelerin gibi dusuncelere sahip kızların yaptigi manipilasyon yuzunden erkeklerin hakki yeniyor
00 Yorumla
+1 yılBu sadece bu zaman için geçerli değil ki. Erkekler her zaman cinsellik için sevgili aramıştır. Bazıları evlenmek için de önce sevgili olmak isteyebilir ve kendilerini belli ederler zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgili mıdır onuj adinki?
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 Türkçe konuşur musun anlamiyorum
Toplumsal yaşayış biçimi buna uygun değil, eğitim sistemi buna uygun değil, aile yapısı buna uygun değil. Neresinden bakarsan tutulacak yanı yok Türkiye’de.
03 Yorumla- +1 yıl
nasil yani İslam ulkesi degil miyiz musluman degil miyiz bunun kuranda yeri yok evlenmeden once iliskiler meşrulastirilamaz caiz degildir zina normallestirilemez laiklik diye bunu da yapmazsiniz
- +1 yıl
Ne alaka laiklikle, yazımın hangi noktasında din ya da laiklik geçiyor?
Kuran kurslarında çocuklar tecavüze uğruyor, çarşaflı ya da açık fark etmiyor kadınlar tecavüze uğruyor hayvanlar tecavüze uğruyor. Ve bunların aynısı diğer islam ülkelerindede oluyor. Yani sorun din ya da siyaset değil aklı yeten anlar. - +1 yıl
@kendalliste_ tabiki İslam ülkesyiz bende karsiyım evlilikten önce iliskilere ama nerde dile getirsem linç ediliyorum ama ülkemiz şeriatla yönetilse bu gibi iliskiler olmaz buyük yaptirimlar uygulansa
+1 yılErkekler en azından cinsellik derdinde ya siz maşallah erkek ilgisinden ölüyorsunuz bi kişiye sadık kalmaya korkuyorsunuz
04 Yorumla- +1 yıl
Siz derken kızlar yani
- +1 yıl
Tanımıyorum hanımefendi siz diye kızları kasteddim
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadınların farklı olduğunu söyleyebilir misiniz?
12 Yorumla
+1 yılCinsellik karşılıklı yaşanıyor bilimsel olarak bile kadının daha çok zevk aldığı da kanıtlı bu durumda erkek nasıl kazanan taraf olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikte hayatın bir parçası, neden bu kadar tabu haline getiriyorsunuz? Senin cinsel isteğin, libidon yok mu?
40 YorumlaYok canım atomu parçalamak ve süperligi değerlendirmek için sevgili oluyorlar.
Kadınlar da uzun boylu erkeğe dokunmuyormuş çok masumlar.. Askerlik arkadaşı olabilmek için güçlü erkekle sevgili oluyorlarmış
10 Yorumla
+1 yılSevgili olacağın kişiyi iyi seçmen lazım iyi seçmezsen sadece cinsellik için harcanırsın
21 Yorumla- +1 yıl
Çoğu erkek cinsellik için sev
Oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka sende de yok mu aynı hormon? Kadın erkek herkeste var bu ne leş bi bakıs acısı
20 Yorumla
+1 yılerkeklere suç bulmakta haklısınız ama bir de şöyle düşünün derim bayanlar yatakta kankanızla yatabilir misiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece cinsellik için bi kadınla birlikte olduğumu düşünemiyorum, Birçok faktör var cinsellik de bunlardan birisi, Benim anlamadığım kadınlar cinselliği istemeye istemeye, Sırf partneri kırılmasın diye mi yapıyo
00 Yorumla
+1 yılSevgililigi cinsellik için asla kullanmadım açıkça konuştuk hep partner olarak takılmayi teklif ettim
00 Yorumla
+1 yılher devirde kadının da erkeğinde her türlüsü olmuştur... bunun devirle cinsiyet ile ilgisi yok
00 YorumlaŞimdi erkekler öyle diyelim hadi kötü de olsunlar da ya arkadaş siz ne yapıyorsunuz o zaman erkekler kimle yaşıyor iliskiyi
00 YorumlaBen cinselliği duyguların bedensel ifadesi olarak görüyorum o yüzden her şey olmalı bir ilişkide fakat Duygular sahte cinsellik amaç olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılyeter yanide genelleme yapan insanları sevmem yani. biz her kadını bir kefeye koyamıyoruz. hepiniz ayrı cinssiniz çünkü fdşlksfş
00 Yorumla
+1 yılÇünkü 2 farklı cins var bilrlikte oluyor hormonlarda var işin içinde olucak tabiki, bişey yapmsk istemiyorsan kız arkadaş edin saçma bence
00 Yorumlasadece böyle bir düşünce sence olabilir mi?
02 YorumlaEvet doğru, sosyal medya bu konuda çok etkili oldu, fakat herkes öyle değil
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar niye sadece para pul vs için sevgili oluyorlar?
01 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Cinsellik için sevgili olmaya gerek yok ama karşındaki bir sevgili arıyorsa rol yapıyorlar
10 YorumlaNe için olsunlar ki duygular bu kadar yalan olmuşken
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl% 78 işsiz güçsüz sapık oksijen israfı tipler Evet sadece onun için
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhepsi diyemeyiz ama büyük çoğunluğunun öyle olduğunu herkes biliyor.
00 Yorumla
+1 yılHepsi için aynısını söyleyemeyiz ama bu sitede fazla takılırsan öyleymiş gibi gelebilir doğal.
00 Yorumla
+1 yılhepsi değil ama bu yüzden ilişki kuran erkekler çok. kızlar da aynı şekilde
03 Yorumla- +1 yıl
Ve buna çapkınlık der ovunuruz biz. şimdi düşününce hiç ho degil
- +1 yıl
evet iğrenç bir şey
- +1 yıl
Önce sevgi olsa güven gelişse.. kız kendisi isticek zaten 😄 o kadar beklemekten yana değil gençler ama olgunlaşınca öyle degil
+1 yılGenelinin düşüncesi bir faydalan ma olsun Yoksa hiçbir şey olmasın
00 Yorumla
+1 yılevet daha cok on plan da erkelrr icin o var kadinlar icin de para var on plan da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılPeki bunun bize tam olarak ne gibi bir katkısı var?
00 Yorumla Bedava sevgi kimseye yok ve sadakatte, bunların karşılığı olur.
00 Yorumlasadece sevip sadık olunca siz değer bilmiyor aldatıyorsunuz onun için değmezsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki erkekler Cinsellik yaşamak için sevgili olurlar sevgi aşk falan bahane
00 Yorumla
+1 yılSadık erkeğin nasıl anasını belliyorsunuz var ya.. ha benim zaten sevgilim olmiyor ama durum bu
00 Yorumla
+1 yılSadık olmasına sadığız ama sadık olacağımız bir kız yok.
00 Yorumla
+1 yılgenelleme yapılmaz. çok akıllı olmaya gerek yok niyetini anlamak için
00 YorumlaEvet öyle mutlaka konu cinselliğe gelir en garibanı da en elit görüneni de aynı herkes farklı kılıflara giriyor o kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten onun için oluyorlar başka ne için olacaklardı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru tespit. Ama bunu bile bile tuzağa düşen kızlara da üzülüyor insan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yetmez bı dünya trip işkence yapmacık hareketler para yeme neyini sevecez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakası var ya yanımda olması yetecek bir kadın şefkatine öyle ihtiyacım var ki ne cinselliği
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerde kadınlar gibi ama daha masum bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadaştan ne farkı kalır ki illaki istekleri olur ama dindar bir kız için sorun olabilir pişmanlık duyar aynı şekilde erkekte
10 YorumlaÖylesi çok var ama herkes öyle değil, ben netimdir mesela cinsellik için sevgili rolü yapmam, ama yapanı da çok gördüm, karakter meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle şey mi olur..
Baktınız cinselliğe gidiyor bazı cinsler!
Adam olanın NOTUNU
Olmayanın OTUNU verin gitsin..00 Yorumla
+1 yılBunda biraz da sizde hata var. Beğenince seks yapmak şart değil. Biraz kendinizi ağırdan satın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoo sadece cinsellik için olmayanlarda var.
00 Yorumla Hayır ama seks abartılcak bir konu degil yemek gibi 2 taraf icinde bir ihtiyac
Duzenli seks duzenli ask
Asik oldugum kisi ile seks yaptigim zaman daha mutlu oluyorum daha fazla haz aliyorum00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar