Sekste pozisyon değişikliği erkeğin isteğine göre mi olmalıdır, kadının isteğine göre mi?

Sekste pozisyon değişikliği erkeğin isteğine göre mi olmalıdır, kadının isteğine göre mi?

Spontane olur. Bazen kadın bazen erkek. Ortak kararla nasıl oluyor anlamadım. Aşkım şu pozisyona geçsek nasıl olur diyip ara verip bunu mu konuşacaklar ben olsam libidom düşer. Doğaçlama olmalı o anki taraf da geçilen pozisyona ayak uydurmalı.
En doğru görüş, EİG adayı.
Bu iki insanın biribirine sunabileceği en güzel anlardan birisidir. Eğer özel bir "sert seks" seansı değilse iki tarafında keyfine göre pozisyondan pozisyona geçilebilir.
Eğer kadın özellikle sert bir seks seansı istemişse o zaman iş değişir. Kadının üzerinde mutlak bir hakimiyet kurmalısın. Kadın da mutlak olarak itaat etmeli.
Cevap
26Cevap
Seks iki kişi ile yapılan Bir şey olduğu için ikisinin de istediği olmalı bir o bir o😂
Kadının istediği
yahu o an onu mu dikkate alıyoruz, anlık kim ne istiyorsa o oluyor.
Anlık değişir ve o anki yaşanan haz, istekle farkedilmez bile.
Her iki kişinin isteğine göre olmalı. Tek taraflı istenilen bir ilişki ilişki değildir bana göre.
Erkeğin. Yatakta kadınla hamur gibi oynayıp keyfime göre şekle sokmayı ve becermeyi severim. İtaatkar kadın candır
Kadin knk. Erkek kadini onun istedigi pozisyonda ama gücünü hissettirerek şey etmeli
Şiii etmeli evet
İki tarafın uyumuyla ama kendi adıma sabit kalmayı sevmem sık pozisyon değiştiririm ve bu benim kontrölümde olur
Akışına bırakırsan bazen kadına bazen kendime göre değiştiğini biliyorum bence bir şart olmadan sürmeli sana bana tek kişiye değil
Kontrol erkekte olsun bir de erkek daha çok yorulsun kadın daha çok haz yaşasın derim ben
İkilinin ortak kararıyla olmalı
İstekten ziyade an a göre vücut hareketlerine göre gelişmeli sekste konuşmak güzel değil
Sen ben değil o an ki duruma göre hareket edilmeli ki şehvet haz ön planda olsun
Ben yoruluyorum dinlenmem gerekiyor o yüzden benim isteğime göre
kadın itaatkar ise erkek ne derse onu yapmalıdır ve sertt bir seksi kaldırabilmeli.
iki tarafında isteğine göre. Biri doggy ister o olur sonra biri misyoner ister o olur.
Kadının isteğine göre olmalı
Kadının mutluluğu herşeydir
Erkegin istegine göre olmalı
Submissive girl 😍
@DreamGhosters anlamadım
Yatakta itaatkar olan duygusal kız demek
@DreamGhosters submissive itaatkar demektir. Duygusallıkla alakası yoktur o kelimenin
Duygusal olmayan itaatkar olmuyor
Anlık gelişir bnce byle şeyler. Kadın bsey isterse onun dediği yapılır , erkek isterse onun :) fark etmez yani
İkisine göre de
Ben yonlendiririm
Ben yönetip yönlendirmeyi severim
Kırmaya gerek yok, strapon felanda değil tabi
Kura çekilmeli ya da yazı tura
Hiç yaşamadımki nerden bileyim
erkeğin
İntimissive misin yatakta
Bence iki tarafta
Ortaklaşa ve duruma göre
Ne bu biçim sorunya ne farkeder
Erkeğin