Cinsel birliktelik tek taraflı yaşanan bir zevk değildir eğer ki tek taraflı olarak yaşanırsa bu tamamen bencillik olabilir dolayısıyla cinsel ilişkide yaşanan pozisyon zenginliği ortak bir karar alınarak yapılmalıdır ne kadın incinmeli ne de erkek mutsuz olmalıdır ama benim açımdan soracak olursanız her zaman için kadının baskın olması benim için bir numaradır beni sahiplenen üzerimde o anda baskı kuran kadın kontrol eline alan kadın benim için baş tacıdır.
Her ne kadar genel kanı karşılıklı ve isteyerek olmasından yanaysa, buna genelde ben karar veriyorum.. Herkesin fikri, tarzı ve tercihi farklı olabiliyor tabii ki..
Bunu bir kalıba koymak yerine spontane yaşamak gerektiğini düşünüyorum. O an duygular neyi gerektiriyorsa partnerler ona göre davranmalı. Cinsellik planların çok daha ötesinde. Anı yaşamak en mantıklı olan.
Merhaba <3 Cinsel ilişki sırasında pozisyonlarınız genellikle birbirinize olan samimiyetinize göre olmalıdır. Mesela sert olmasını isteyen bir kıza soft pozisyonlar zevk vermez. Çok sert ve etkili olman gerekir. Bunların başında da partnerinizi tanıma evresi yatıyor. - Partnerinizi ne kadar iyi tanırsanız, seks sırasında daha çok keyif alırsınız. Hem onun hemde senin sevdiğin pozisyonları iştahla yapmanız için, her şeyin başı birbirinizi iyi tanımak. - Şimdi nedir bu tanıma konusu? İnsanlar birbirlerini sevişirken bile tanıyabilirler. Sevişirken içinizde ki tüm duygular karşınızda ki partnerinize yansır. En içten duygularla sevişen ve dokunan kişiler, kendilerini çok daha iyi anlatabilir. Kendinizi tanıtmaktan çekinmeyin. #SinirliBebek <3
İki taraf da kadar verebilir ama %70 kadın vermeli diye düşünüyorum. Çünkü içine alan kadınlar ve her ne kadar kadınlar yeterince istek halindeyse erkeklerden daha fazla zevk alsalar da, sexe daha geç hazır olurlar ve daha hassas bir organa sahiptirler. Bu yüzden ilk önce kadın rahat edeceği bir pozisyonu seçmelidir.
Baskın olan ne istiyosa Erkek baskın severim kontrol onda olsun (bazı zamanlar ben istiyorum, çok değil ama nadir) O zaman erkek karar versin Ama zaten sevmediğim bikaç pozisyon var onlar haricinde ben tamamım. d
İki tarafta vermeli Yani ikiside zevk alıyor sonuçta İkiside duygularda zirvede Her pozisyonu güzel kullanırsa iki tarafta yüksek zevk alır Hakimiyeki partnerime versen rahatıma bakar zevkimi yaşarım Hakimiyet bende olsa halkederim
Çiftler ilişki esnasında birlikte karar vermeli elbette bana göre ama daha ziyade kadın karar vermeli. Erkek açısından pozisyonun çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Zira erkek her pozisyonda en azından zevk alır ve orgazm problemi yaşamaz. Fakat kadın için genelde durum biraz daha farklı olmakta. Zaten bu konudaki gidişhat ilişki anında birazda kendiliğinden gelişiyor bir ölçüde.
Yorulmaya göre değişir her şey. Dincsem girmeyi isterim daima, yorgunsam uzanayim partnerim hallettim isterim. Baktım sıkıntı çıktı kontrolü alırım elime o zaman işte kadının sonu gelmiş demektir. Klişe seks pozisyonlarını tercih etmektense daha çok sevişmeli denenmemiş veya kafamdaki fantezileri yaşatmayı tercih ederim.
Önceden bunun kararının verildiği bir durum yaşamadığımdan bunun cevabını veremiyorum. Verenin de cinselliğinden biraz şüphe ederim, her partnerle her sevişme kendine özgü durumlar barındırır. Önceden bunun muhasebesi yapılır ama ancak fantezi anlamında, yoksa kim önde kim arkada kim üstte kim altta pazarlık yapılıyorsa o genelde fuhuş oluyor sanki, iki insan arası doğal cinsellikte değil...
Kararlar ortak veya doğaçlama verilebilir, zaten çiftlerin birbirini tanıyor olması lazım, ortak zevklere göre seçimler yapılır. Önemli olan verilen karar sonrası, pozisyondan alınacak "karşılıklı" hazdır.
seks iki kişilik yaşanır. Dolayısıyla iki tarafın ortak kararı olmalı bence. Birinin hoşuna giden bir pozisyon diğerinin hoşuna gitmeyebilir. Ortak karar, ortak mutluluk ve ortak sexin zirvesi
Başrol kadınındır erkeği cezbedecek pozisyonlara sürükleyecek kadındır erkekte görevini laiki ile yapacak aynı noktada zirveye çıkacak aynı anda patlamalı Owwww YaeAHH :)
Esas olan o anın zevkini çıkarmak. Benim için hiç farketmez, yeter ki partnerim istekli, heyecanlı olsun tutkulu seks yapalım. Her pozisyona açık ve razıyım. 😁🥳🤩