Cinsel Yaşam Yasak kişilerle cinsellik hayali kuruyorum normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yasak kişilerle cinsellik hayali kuruyorum. Neden böyleyim? Yasak kişilerle cinsellik hayali kuruyorum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ramazan434343 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çünkü psikolojik olarak yasak ilişkiler daha çok ilgi çeker daha çok zevk verir yani senin bu durum psikolojik 0 0 Yorumla
DJACUN Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Fantezi Kurmak Sana Kalmış İstediğin Gübi İstediğinle Fantezi Kurabilirsin Hayat Senin Fantezi Senin 👍😉 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Daha iyisini yapalimO kisilero ben canlandirim en azindan cevapta gelmis olur sexting yaparken daha da haz alirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fantezin var işteNasıl bir hayal bu peki İnşallah dayılarla dedelerle değildir ahhahah 2 17 Yorumla Teacherisback +1 yıl Genelde ga yakın arkadaş, ya arkadaş sevgilisi ya da akraba çıkıyorlar 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Teacherisback anlamadım ki Yorumla Teacherisback +1 yıl Genelde diyorum, bu hayalini kurduğu kişiler kizin yakın kankasi, arkadaşının sevgilisi ya da akraba oluyor, dedim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Teacherisback hmm e abartılacak ne var bunda hahahah normal bir şey bu Yorumla Teacherisback +1 yıl Abartmadim ki😅Akraba bana mide bulandırıcı geliyor o kadar yoksa illa hepimiz zaten birilerini aklımızdan geçiriyoruz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Teacherisback yanii Yorumla Teacherisback +1 yıl Genelde en çok yaygın olanda Is arkadaşları oluyor. Sende oldu mu hiç böyle bir fantezi 😄😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Teacherisback hayır bir işim yok henüz Yorumla Teacherisback +1 yıl Ahahah fantezi olarak dedim😅🤣İşte olur ama ya zamanla umarım. İşsizlik yorucu bir sey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Teacherisback yok işte çünkü çalış ıyorum ahhaha hem o nasıl bi fantezi bana göre değil Yorumla Teacherisback +1 yıl Arkadaşında mi yok ahaha illa is arkadaşı olacak degil de anladım anladım 🤣Sende ne fantezisi var 😅🤣Ben ergenken Avril Lavigne i çok hayal etmiştim. yalan olmasın 🤣🤣 çocukluk aşkım benim. ahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Teacherisback burdan söyleyemem ahhahah Yorumla Teacherisback +1 yıl Soyleyebilecegin yerden söylebilirsin ahaha🤣 Yorumla Teacherisback +1 yıl O kadar fena şeyler mi var 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Teacherisback bi tanesi var ama fena değil normal bir şey istersen konuşuruz hahah Yorumla Teacherisback +1 yıl Anlat konuşalım bakalım merak ettirdin simdk😄 Yorumla Teacherisback +1 yıl Bak ya merakta bekletiyor🤣🤣 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Bende evliyim. Çıtır kızlarla sanal yapmayı seviyorum ama denk getiremiyorum 😂 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bu sizin fantezi dunyanizda en cok merak ya da arzuladiginiz bir durum olduğu içindir. 0 0 Yorumla
Teacherisback Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Putin ya da Kim Jong-un ya da Hitlerle falan mı? 0 0 Yorumla
Gktugaslan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Fantezi seviyosun ve bunları yaşamadan zor bırakırsın 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. fantezi böyle bişey yasaklar seni cezbediyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl nasıl bir haz veriyorki zihninde onu bulmak gerek önce 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mutlaka nedenleri vardır Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yasak olan daha tatlı geliyordur 2 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sen bize söyle tatlım neden böylesin? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki tatlım Yorumla
Berkatıcı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Azıyorsun tahrik olmuşsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Berkatıcı +1 yıl Şu anda da istiyor musun? Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende kuruyorum ama bazen her zaman degil 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Sanırım bazı akrabalarından zevk alıyorsun 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. fantezi işte farklılık demek 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Psikolojik sıkıntılısın biz ne bilelim 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Farklılık tan hoslaniyorsun süpersin bence 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yasak kişiler? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli filan Yorumla dreamliner61 +1 yıl bence başkasına ait olan birini elde etme dürtüsünden başka bir şey değil bu.yoksa bekar olanlar varken neden evli olan cezbetsin ki? Yorumla
BADLOWE61 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Yasak derken ufaklık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli Yorumla BADLOWE61 +1 yıl Bul beni Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Psikokojik sıkıntılar yaşıyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Doktora git Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kimlerle mesela bende yaşıyorum bazen aynı durumu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli erkek, büyük biri falan Yorumla Ercn543454 +1 yıl Genelde fantzi şeklinde olduğu için yaşamadan geçmiyor bu durum Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Normal lan bu 4 0 Yorumla
tıpdoktoru123 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yasak kim mesela? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli Yorumla tıpdoktoru123 +1 yıl Benim de çok yaptığım oluyor hayalini çok kuruyorum yasak ilişkilerin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende öyleyim çok canım istiyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben evliyim yasak aşk yaşamak isterim Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. normal degil 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çünkü özelsin 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Mesela 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fantezi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Çünkü psikolojik olarak yasak ilişkiler daha çok ilgi çeker daha çok zevk verir yani senin bu durum psikolojik
Fantezi Kurmak Sana Kalmış İstediğin Gübi İstediğinle Fantezi Kurabilirsin Hayat Senin Fantezi Senin 👍😉
Daha iyisini yapalim
O kisilero ben canlandirim en azindan cevapta gelmis olur sexting yaparken daha da haz alirsin
Fantezin var işte
Nasıl bir hayal bu peki
İnşallah dayılarla dedelerle değildir ahhahah
Genelde ga yakın arkadaş, ya arkadaş sevgilisi ya da akraba çıkıyorlar 😅
@Teacherisback anlamadım ki
Genelde diyorum, bu hayalini kurduğu kişiler kizin yakın kankasi, arkadaşının sevgilisi ya da akraba oluyor, dedim.
@Teacherisback hmm e abartılacak ne var bunda hahahah normal bir şey bu
Abartmadim ki😅
Akraba bana mide bulandırıcı geliyor o kadar yoksa illa hepimiz zaten birilerini aklımızdan geçiriyoruz.
@Teacherisback yanii
Genelde en çok yaygın olanda Is arkadaşları oluyor. Sende oldu mu hiç böyle bir fantezi 😄😅
@Teacherisback hayır bir işim yok henüz
Ahahah fantezi olarak dedim😅🤣
İşte olur ama ya zamanla umarım. İşsizlik yorucu bir sey
@Teacherisback yok işte çünkü çalış ıyorum ahhaha hem o nasıl bi fantezi bana göre değil
Arkadaşında mi yok ahaha illa is arkadaşı olacak degil de anladım anladım 🤣
Sende ne fantezisi var 😅🤣
Ben ergenken Avril Lavigne i çok hayal etmiştim. yalan olmasın 🤣🤣 çocukluk aşkım benim. ahaha
@Teacherisback burdan söyleyemem ahhahah
Soyleyebilecegin yerden söylebilirsin ahaha🤣
O kadar fena şeyler mi var 😂
@Teacherisback bi tanesi var ama fena değil normal bir şey istersen konuşuruz hahah
Anlat konuşalım bakalım merak ettirdin simdk😄
Bak ya merakta bekletiyor🤣🤣
Bende evliyim. Çıtır kızlarla sanal yapmayı seviyorum ama denk getiremiyorum 😂
Bu sizin fantezi dunyanizda en cok merak ya da arzuladiginiz bir durum olduğu içindir.
Putin ya da Kim Jong-un ya da Hitlerle falan mı?
Fantezi seviyosun ve bunları yaşamadan zor bırakırsın
fantezi böyle bişey yasaklar seni cezbediyor
nasıl bir haz veriyorki zihninde onu bulmak gerek önce
mutlaka nedenleri vardır
Yasak olan daha tatlı geliyordur
Sen bize söyle tatlım neden böylesin?
Bilmiyorum ki tatlım
Azıyorsun tahrik olmuşsun
Evet
Şu anda da istiyor musun?
Bende kuruyorum ama bazen her zaman degil
Sanırım bazı akrabalarından zevk alıyorsun
fantezi işte farklılık demek
Hayalini gerceklestir keyfine baksın
Psikolojik sıkıntılısın biz ne bilelim
Nasıl yasak ilişkiler
Farklılık tan hoslaniyorsun süpersin bence
daha çekici tahrik edici geliyordur
Yasak olmayanlarla kur
Hirsli ic yapin var.
yasak kişiler?
Evli filan
bence başkasına ait olan birini elde etme dürtüsünden başka bir şey değil bu.
yoksa bekar olanlar varken neden evli olan cezbetsin ki?
Yasak derken ufaklık
Evli
Bul beni
Psikokojik sıkıntılar yaşıyon
Olabilir
Doktora git
Kimlerle mesela bende yaşıyorum bazen aynı durumu
Evli erkek, büyük biri falan
Genelde fantzi şeklinde olduğu için yaşamadan geçmiyor bu durum
Hayalin zararı yok, istediğini yap.
Normal lan bu
Yasak kim mesela?