Bu sadece flört olarak değil arkadaşlar mesela gün içinde kız ya da erkek görüyorum, tanımasam bile bi süzüp hayalimde canlandırıyorum istemsizce. Anlık oluyor bu ama sık yaşadığım için rahatsız olmaya başladım. 3 aydır cinsel birliktelik yaşamıyorum ve bu sürede arttı mesela bu da sebep olabilir mi? FB ilişkisine karşıyım ama sanki yaşamak istediğim cinselliği arıyorum gibi geliyor hani süper bi ilişki yaşıyım ve ertesi gün hayatıma normal devam edeyim..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa senin için de uygunsa bu konuda takibim bende bunu isterim yaşayalım ertesi gün hiç bişey yokmuş gibi gizlilik içinde olsun bende aynı durumdayım ve çekici bir yapım var bende acil bekliyorum cevabını lütfen geri çevirme ya
05 Yorumla
Soran+1 yılKanka ben şu an istesem 4 kişi hazırda bekliyor zaten sağol dkjdjdj benim önce günlük ilişkiye hazır olmam lazım duygusal olarak
- +1 yıl
Peki ben yinede bir mesajını beklerim 4 değil 5 kişi hazırda bekliyor
- +1 yıl
Ee naptın karar verdin mi bekliyorum bende
Soran+1 yılHallettim ben işimi darısı başına
- +1 yıl
Tamam kabul edersen darısı başıma ya yapmışsın işte nolur yani bi kere daha yapsan hem bi kaç gün sonra bidaha isticen
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekten hoşlandığın birine şans ver cinsellik konusunda iyi çıkarsa sorun çözülür o kadar büyütecek bişey değil dünyanın sonu değil yani hayatına birini almaktan korkma keyfine bak fb nayn
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
Bende tam tersi ilişki düşünmüyorum ama hemen evli mutlu çocuklu tabloları geliyor gözümün önüne sonra saniyeler sonra o kişi ile konuşmayı bırakınca özüme dönüyorum 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılYa benim de önceden öyleydi. Hala arada oluyor dediğin gibi ama evliliğe hazır olmadığımdan hemen siliniyor 😅 uzun ilişkim vardı onunla yaşamıştım ilk ilişkimi vs ama bir kez olunca devamı geliyormuş. Şu an istesem de durduramıyorum nefsimi 😕
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Oo şunla ne hayal ederdin Geniş omuzlu erkekler hoşunuza gider mi? ↗
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen sendrom salgılıyorsun şu an.
ayrıca şu ana kadar seni tam olarak mutlu eden olmamış kafa karışık.
düzelebilir dengine denk gelirsen eğer.03 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın, peki sence günlük ilişkiler ya da FB arkadaşlığı buna çözüm olabilir mi? Duygusal biriyim bağlanırım cinsellik sonrası ama bu durum da hayatımı kısıtlıyor resmen rahat olamıyorum
- +1 yıl
ben fb ya da günlük ilişkilere hoş bakmıyorum. çünkü ben titiz biriyim. kişisel temizlik ve bakımı konuunda tanımadığım güvenmediğim insanla olmam. çünkü ben tanıdığım kadını saçının tlinden ayaklarına kadar yalarım. sevişme odaklı biriyim. hiç tanımadığım birini nasıl yalarım.
ayrıca o tr insanlar herkesle olunca her hastalığı taşır sağlık riski var. değmez sağlık problemi yaşamaya
bence aklı selim kadından anlayan ama anlayan derken hem anatomik yapınızı hem ruh yağınızı bilen akıllı tecrübeli birini bul.
sokak serserileri seni perişan eder.
+1 yılHem istiyorsun hem istemiyorsun bunu herkes istiyor bence fazla zorlama ara ara fırsat ver kendine
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu erkek sorsa kaldırırlar bakalım bunu kaldırcaklar mı
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruda sakıncalı bi şey yok ki
- +1 yıl
Erkek sorsa sakıncalı olur
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılYasin tahminimce 18-22 arasıdır bu yaşlarda yoğun hormon salınım yüzunden normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece hayal kurmakta sıkıntı olmaz ama hayal kurarak mastürbasyon yapıyorsan sıkıntı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenç yaşlarda normaldir yani bunlar yaş ilerledikçe istekler düşüyor hormonlardan kaynaklı bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılileri gidilmeden bazı ihtiyaçlarını yaşamadan böyle düşünceleri silemeyecek gibisin
00 YorumlaBende ayısnı düşünüyorum hiç birliktelik yaşamadım galiba escye gidecem bu gidişle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇevrendeki kişileri de hiç merak edip düşünüyor musun 🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet acaba nasıl olurdu diyorum sonra gidiyor aklımdan
Cevap sahibi+1 yılYok öyle değil örneğin evli kuzenin amcan teyzen vsvs onlarda acaba nasıl yapıyolardır diyor musun düşünüyor musun hiç 😂
Soran+1 yılHııı yok ya öyle düşünmüyorum, benim düşündüğüm şu benimle birlikte olsalar nasıl oluru hayal ediyorum ben. Yani amcam teyzem ya da çekici gelmeyen birini düşünmem tabi skjdksjd çekici geliyorsa da onunla kendimi hayal ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBende çevremdeki kişilerin cinsel hayatını merak ediyorum hep ksjsj sen kendini yakın çevreden kimle düşündğn meseelaa
+1 yılSenin acilen s*kişmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili bul hemen shshhd
01 Yorumla
+1 yılSapıklık
00 YorumlaBende düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılbana ulaşıremısın msjlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstek aşırı arttığı için oluyor muhtemelen..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kız versiyonum gibisin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnormal tabii ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Azgınlık başa bela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aradığım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz