İlişkiye girdiğimde ilk boşalma mesela içine girdiğim anda gitgel yaparken hemen boşalma hissi geliyor gidip gelemiyorum sürekli duraksiyorum kız arkadaşım hadi yap diyor biraz gidip geliyorum yine o his geliyor bunu nasıl önleyebilirim lütfen işe yarar bir çözüm sunun sprey ilaç vs tavsiye etmeyin doğal yoldan halletmek istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZamanında izledigin p. rnolar yaptigin masturbasyonlar gun gelir tirmalar. Dogal yollari var. Dur kalk metodu ve yaptigin sey yani hocam. Cinsel iliski iki kisiyle partnerinle oldugu icin onunla konusman gerek unutms onunla acik acik her seyi konusursan oda yardimci olur. Erken bosalma hissim var bana yardimci ol de. Olacaktir. O yaptigin guzel hareker icinde git gel yaparken bir wnda bosalma hissi gelirse cik icinden bekle gidince geri icine gir boyle boyle sureyi uzatmaya calis bunu biraz tekrarlayacaksin tabi vucudu alistiracaksin. Pr. no izlemeyi birak ayni seyi masturbasyonda da yapacaksin kuru mastürbasyon degil cunku vajina kuru degil icine girdikce sulanir o yuzden vazelin artik neyse krem filan oyle mastürbasyon yap alistir kendini gerekirse yapay vajina al o da isine yarar maksat penis basina topladigin sinirleri kontrol etmek dur kalk metodu dogal yontem ama bence yine bi doktora git
03 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon ile alıştıracagimda mesela nasıl yapacağım hızlı şekildemi yoksa yavaşmi ve boşalma hissi gelince nekadar süre bekleyip tekrar yapiyim
- +1 yıl
sadece mastürbasyon değil tabi. cinsel ilişkiyle de destekleyeceksin ki bunu da kız arkadaşınla konuşman gerek o olmadan olmaz cinsel ilişkiye ne kadar çabuk adapte olursan o kadar iyi. mastürbasyon yaparken de kuru kuru mastürbasyon yapma krem vazelin ol rahatla uygun bir ortamda hayal ederek video izleme rahatlamaya çalış zaten video izlemediğin için geç boşaldığını göreceksin ne hızlı ne yavaş orta şekilde hareket et hızlı yaparsan tak tak bitti sen alıştırmaya çalışıyosun mesela boşalma hissi geldi bekle boşalma hissi gitsin tekrar devam et bunu yani dur kalk metodunu cinsel ilişkide de yapmanı öneririm
Soran+1 yılİlişki çok yaşadım ama hala aynı git gel yapıyorum 10 saniye hemen his geliyor duruyorum ilk boşalma böyle erken geliyor ikincisi geç geliyor yani iyidir, peki mastürbasyon ile alıştırma yaptığımda bunu ne kadar sürede yapıyım yani kaç dakika yaptıktan sonra boşalayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim eski sevgilimde senin gibiydi ya doyuramiyordu ayrıldım
02 Yorumla- +1 yıl
Tedavi olsaydı bari
- +1 yıl
Neden ayrılıyordu ki
- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli mastürbasyon yap
03 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon yapmak daha çok tetikliyor
- +1 yıl
Kuru kuru değil yağla uzun süre p*rno izlemeden yap
Soran+1 yılBoşalma hissi gelince nekadar süre bekleyip tekrar yapiyim ve ne kadar süre sonra artık boşalayim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz votka
04 Yorumla
Soran+1 yılYok alkol kullanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılKardeş ozaman sana yapacak bir şey kalmadı
Soran+1 yılAz bir votkayla sarhoş vs olunurmu kızın yanında o duruma düşmeyelim 😀
Cevap sahibi+1 yıl2 kadeh bir şey yapmaz insana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çok çabuk boşalıyorum bu durum canımı sıkmaya başladı iyice, neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat