arkadaşlar penisim hemen ereksiyon haline geçiyor niyeee?
kötü yanları var mı?varsa neler?
kötü yanları var mı?varsa neler?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence amerikan pastası 2 filmini izlemişsin ve orada daha kıza dokunmadan orgamz olan elemanla ilgili ya büyük konuşmuşsun yada kınamışsın :)
aslında bu güzel birşey.Bizim kızlarımız ön sevişme sırasında o küçük oyunları bizim yapmamızı istiyorlar ne kadar bakımlı da olsan onu öpüp birşeyler yapamıyorlar.daha doğrusu korkuyorlar ısıracak sanki :)
yani erekte olman için partnerinin bir çaba göstermesine gerek yok.sadece erken boşalmamaya dikkat et.
alışkanlık olmasın.
var olmayacak bı yerdede olur rezımus husvaus olursun. kızılaya gıt kan ver gecer
kanla ne alaka anlamadım
erksyon kanın pompalanması ile olur, sen git kan ver hem hayra geçer hemde görürsün haklılığımı
eyvallah saol =)
rica ederim
sokakta falan konuştuğum dokunduğum arkadaşımın pipisi çevredekilerce görünsün istemem.evet kürekle vur bence de.onuncu kişide gerçekten vur ama.
Çok mastürbasyon yapıyorsan olabilir.
Acemilikten olabilir.
saol =)
Cevap
8Cevap
Yani olabilir bu.Yediğin içtiğin şeylerden dolayı oluyor olabilir.Biraz aklını oraya verme.Bu kendi kendine sertleşen bişey değil.Beynin biraz oraya kaymasın
kötü yanları abaza damgası yersin. iyi yanları ileriki yaşlarda extra bir durum olmadığı sürece yaşlanmaya bağlı ereksiyon sorunu çekmezsin.
Alışık olmadığın için.Bir de çok mast yapıyorsun sanırım.İlişkiye girdikçe düzelir
olabilir, daha toysun. kızlarla içli dışlı oldukça geçer...
hiç kalkmamasından iyidir :D
tecrube :P
haha .)
tecrube konusuyor
olur olmadık yerde çadır kurarsan tek kötü yanı o. yoksa kaldırıp indirmek iyidir...
benımde oluyor genelde, sanıyeler ıcınde goz onunde, e ne yapacagız.yıgıdın malı meydanda olur
aynı hızla inmedikten sonra dert etme..
cabuk bosalirsin surekli
Yarım saat içinde mi geçmesi lazım ?
penisine kürekle vur
gel sen vur =))
Kes kurtul
kladsljdassd
Sesli güldüm
Ne güzel sesli gülebiliyorsun demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar