Belki gerçekten farklı bir tipten hoşlanıyorsundur ve henüz karşına çıkmamıştır
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Belki de haklısın.. Ama cinsel olarak kimseyi arzulamamam normal mi sence? Bir de çevremdekiler hep yakışıklı erkek gördüğünde etkilenir falan ben hiçbir şey hissetmedim şuana kadar
Demekki libidon yeterince yüksek değil ya da karşına gerçek bir erkek çıkmamış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim sevdiğim kızında böyle durumları varmış. Böcekten, hayvandan korkar. Cinselliği düşünmeyen birisiymiş. Bu durumda olan insanlar var. Bilmiyorum bana sorun gibi gelmiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bende arzulamadım hatta sanal seks işi bile saçmalık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gecmiste yasadıgınız bir travma bunda etki bırakmıs olabilir cinsel saglıklı bir yetiskin degilsiniz bir uzmana gözükmelisin
Belki gerçekten farklı bir tipten hoşlanıyorsundur ve henüz karşına çıkmamıştır
Belki de haklısın.. Ama cinsel olarak kimseyi arzulamamam normal mi sence? Bir de çevremdekiler hep yakışıklı erkek gördüğünde etkilenir falan ben hiçbir şey hissetmedim şuana kadar
Ah yalnız değilsin gördüğüm hiç bir erkek beni etkilemez
Ya da kadın kas görüp eriyenlerden ya da çekici bulup ağız suyu akitanlardan değilim
Sen cinsel olarak arzuladin mi mesela bir erkeği?
Etkilendigim bir kişi oldu o da suanki sevgilim ve ona sınırları boş verip sevistikten sonra ilgi duymaya başladım 😂
Ama hala onu görmek beni etkilemez temas edene kadar eğer bunları henüz tatmadiysan seninle aynı duyguları yaşıyor olabiliriz
Hmm başta benim gibiydin yani?
Cinselliği arzuluyor musun bundan zevk alıyor musun mesela?
Evet başta senin gibiydim. Cinselliği durup dururken arzulamiyorum dediğim gibi bunun temasla ya da anla tetiklenmesi gerekiyor
Ama sonrasında zevk alıyorum sadece isteyene kadar işler biraz farklı o kadar
Lezbiyen olma ihtimalinizi düşündünüz mü? Belki kadınlar ilginizi çekiyordur.
Düşündüm ama ilgimi cekmiyorlar cidden
Kişilikle ve psikolojiyle alaka. Bunu anlamak için psikolojinin derinlerine inmek gerek
Demekki libidon yeterince yüksek değil ya da karşına gerçek bir erkek çıkmamış
Benim sevdiğim kızında böyle durumları varmış. Böcekten, hayvandan korkar. Cinselliği düşünmeyen birisiymiş. Bu durumda olan insanlar var. Bilmiyorum bana sorun gibi gelmiyor.
bende arzulamadım hatta sanal seks işi bile saçmalık
Cinsellik hakkında ne düşünüyorsun peki?
hayatımın merkezinde değil olsa olur olmazsa 40 sene bile aklıma gelmez
Bence biz aseksüeliz
muhtemelen
Peki romantik ilişki arzuladın mi hic?
romantik ilişki derken
Yani bi erkekten hoşlanmak/ aşık olmak onunla romantik anlar yaşamak istemek , çift /sevgili olma arzusu vs...
sevgili olarak değil de mesela ben karşı cinsin dizlerine yatsam saçımı okşasa bunu arzuladım birlikte gezsek eğlensek ama öpüşme faslı olmasa
Anladım yani sevmek sevilmek vs istiyorsun.. Ben de o da yok , sen romantik-aseksüelsin
Öpüşmek istememe nedenin nedir? Tiksinç mi geliyor?
evet tiksinç geliyor
Doğru kişiyi arıyor olabilirsin, libidon düşük olabilir ya da henüz hiç kıvılcım olmamış ateşin yanması için
Biriyle yatman en iyi cevabı verir. Deneyimli ve +30 olsun.
hiçbir şey yaşamadığınız için ve kendi bedeninizi de tanımadıysanız Eğer çok doğal bir durum.
Hikaye anlatma soruyu sormak aklına düştüyse illa ki hayat ettiğin vardır
Escinsel misin o zaman
Kızları da arzulamadım, kimseyi arzulamadım
Aseksuelsin ben buldum seninkini
O nedir ya hastalık mı
Hastalık değil herhangi yönden cinsel istegin yok demek ama bu biraz problem gibi görünüyor
Aseksüelsin belki?
Odunsun kanka normaldir
Saçma öyle hayat mı olur
Peki hiç mastürbasyon ya da vs yaptın mi
Cinsel sohbet etmeyi denedin mi hiç mesela?
İnsan bir merak eder aynı yatağa girer
Belki kızlara karşı ilgin vardır
Bunu sorguladım ama kızlara karşı da ilgim yok
O zaman hayvanlara olabilir cansız nesnelere olabilir cubku buda olağan bir şey ilgi duyan ve hoşlanan kişiler var gerçekten
Ciddi olamazsın hayvanlara mi cinsel istek duyacağım? Kafayı mı yedin sen ve bunu bu şekilde normalleştirmen de inanılmaz
Sadece yardımcı olmak istedim gerçekten neye ilgin var onu bul diye söyledim normallestirmeye çalışmadım
Bu saçma şeyi yazan pembeliyi takip ediyormuşum. takipten çıkayım hemen fake pembelide olabilir
Değil
Hiç bişey yaşamadın mı
Hiç mi olmuyo
Değil
Anormal
Normal değil hayır
Hormon ya da enerji
nasıl mastürbasyon yapıyorsun ya
Libido yerlerdedir
Kadını peki?
hormonlarin bozuktur
Degl