Oturduğumuz ev babamın, eşimle rahat olamıyoruz. Ne yapmalıyım?

Oturduğumuz ev babamın eşim iç güveyi geldi sayılır annem babam üst katımda oturuyor eşim asgari ücretle çalışıyor ben çalışmıyorum apartman kentsel dönüşüme girecek kiraya çıkıcaz ama annemlerle dublex bir evde hep beraber oturucaz annem babam anlayışsız baskıcı bir aile onlardan kurtulmak için evlilik yaptım şimdi daha beter oldu eşimde aşırı utangaç bi adam cinsellik de zaten yok denicek kadar az annenler evdeyken yapamam diyor gece bile ayrı eve çıkacak gücümüz yok ben lafları pat pat söyleyen biriyim tutamam içimde bu yüzden çok kavga ederiz annemle babamla şimdi Kara kara düşünüyorum kavga etmemek için elimden geleni yapcam susucam oturcam ama sinir krizleri geçiricem biliyorum sizce nasıl davranmam gerek babam evde giydiğim kıyafete bile hala karışır normal uzun eşofman bile giysem düzgün bir şey giy der bağırarak o derece yani ne yapcam bilmiyorum sinirden ağlicam o duruma geldim bıktım artık

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlar için saolun evden parça almışlardı depreme dayanıksız diyordu babam ama sağlam çıkarsa taşınmak zorunda kalmicaz inşallah dua edin bana ☺️☺️
Oturduğumuz ev babamın, eşimle rahat olamıyoruz. Ne yapmalıyım?