Kaynanamla birlikte yaşadığımız ses olur diye bişiy yapamıyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun ayıbımı olur ablam bir amca anlatıyor 3 evli kardeş ve anne baba aynı evde kalıyoruz, sobanın üstünde 2 güğüm su , kim önce kalkarsa o kapar diyor, biride yattığımız yerin arasında duvar yok , sadece perde var demişti, yorumu size bırakıyorum.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam , öncelikle. İçinde bulunduğunuz durum hakikaten zor. Birkaç kez daha burada bu tarz sorunu olan insanlara yardım etmek için yol göstermeye çalıştım. Fakat konuyla doğru orantıda çözüm üretebilmek de bir o kadar zor. Kalakaldım.
Eşiniz seks esnasında nahif yaklaşsın size, çok sert olmasın. Siz de kendinizi kontrol edebilmelisiniz. Ve bu yolun sonu gayet net. Ayrı eve çıkmalısınız. Bunu eşinizle açıkça konuşun. Cinsel hayatın evlilikte önemi büyük. Eminim ki eşinizde bu konudan yakınıyordur fakat şu an için mecburdur. Maddi noktada kendisine güvenmiyorsa siz de ona çalışarak destek olma teklifinde bulunun. Bu hayat ikinizin. Özgürce yasayabilmelisiniz. Umarım sorun kısa zamanda hallolur. Hoscakal 🍀180 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yolu var... Kaynanaın evde olmadığı her fırsatı değerlendir.
İkincisi zevk alamazsın ama bağırmamak için ağzını kapa.
En temizi kaynananı evden gönder istediğin zaman istediğin yerde istediğin gibi zevki yaşa😉00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
111Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum ailesiyle yasayan evli ciftlerde sıkca görünüyor malesef. Eger kayinvaliden anlayisli biriyse onunla bu durumu açıkça konusmalisin. Senin yüzünden cinsel iliskiye giremiyoruz şeklinde degil tabi ki. Daha uygun kirmadan kizmadan söyleyebilirsin.
Eger direkt konusmaktan cekiniyorsan onu bir yerlere gönderebilirsin. Misal "annem bugün oglunla az yaramazlik yapmak istiyorum anlarsin ya hani iste" falan diyerek bir tanıdığınıza akrabaniza gönderebilirsin. Kıs mevsimi oldugu icin parka falanda gidemez. Mecbur bir yere misafirlige göndereceksin😕
Bir de esinle arada bir hotele falan gidebilirsin. Bildigim kadariyla pansiyon hotel tarzi yerler uygun fiyatlı oluyor.
Esinle ayri eve çıkmak gibi bir durumun yoksa ilerisi icin daha büyük bir eve gecip yatak odaniza ses yalıtımı yaptirabilirsiniz.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba, öncelikle bunu aklınızda sorun olarak görmekten çıkarın. Nitekim o da insan ve o da eşi varken aynı doğallığı yaşadı, belki daha kalabalık bir evde yaşadı. Bu sebepten o sizin ilişkinizi doğal görür hatta olmadığı hissine kapılırsada üzülür. Bunun yanında duyacak diye endişeler içinde olmayın o siz rahatsız olmayın diye çekilir bir yere hatta uyur , gece tuvalete bile olur olmadık zamanda kalkmamaya dikkat eder. Kendinizi rahat ve özgür bırakın , özellikle duyayım fikrinde olmaz lakin hadi diyelim duydu bunda utanılacak birşey yok. Ayıp yok esas bir ayıp varsa o da birbirinin helali olmayan insanların üstelik ulu orta ilişkileri. Dediğim gibi özellikle dinlemedi ama duydu diyelim emin ol bundan dolayı mutlu olur. İlişkiniz güzel diye. Ben aynı durumları yaşadım eşimi bu konuda rahat olmaya yönelttim emin ol evde kendi annem babamda kayınvalidem ve kayinbabamda uzun süre kaldılar. Hiç çekindi etmedik gayet rahat olduk. Burada çift olan kişi utanılacak bir şey yapmıyor biliyorum edep gereği çekiyorsunuz ama bu çok gerekli değil gerçekten çünkü siz edepsiz bir şey yapmıyorsunuz bilakis kaynanan rahatça ilişki yaşayamıyor olduğunuzu bilse gerçekten çok üzülür. Buradaki gereksizliklerin yorumlarına itibar edipde hem kendine hem kocana hem kaynanana hayatı zorlaştırma, mecburiyet olmasa eminim o da kalmaz yanınızda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİleride çocuklarınız olduğunuzda ne yapacaksınız? Çocuktur anlamaz demeyin anne babamin yatak odasında neler oluyor bittiyor maalesef duyuyoruz yani gece kulaklıkla müzik dinleyerek uyurum. Bunlar normal şeyler. Cinsellik hayatın bir parçası sadece üst veya alt komşuya ses gitmesin ona dikkat edin. Ayrı bir eve çıkacak kadar maddi imkanınız yoksa yatak odanıza ses yalıtımı yaptırın veya yatak odanıza TV bırakın ve sesi 40-50 ye çıkarttın gece vakti. Rahat olur sizin için. Veya kayınvalidenizi erken uyuttun durumu izah edin ama bu seçenek zor olur çünkü her ilişkiye girmek istediğinizde onunla konuşmak sizi sıkabilir.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden hep öyleymiş onlar nasıl yapmış:)) ayrı odanız vardır mutlaka biraz siz ağzınızı kapatın birazda onlar kulağını kapatsın tamamdir. Daha heyecanlı olur
72 Yorumla- +1 yıl
:)))) akrep burcıumusun yoksa
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte cinsel ilişki çok önemli bu yüzden sessiz de olsa bi çare bulup yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca ben olsam eşime sürpriz yapıp bi gecelik otel tutardım şöyle küvetli falan ilişkinizi inanılmaz Everest’e çıkarır tabi imkan varsa daha uzun tatil kaçamağı da hiç fena olmaz.. Ama şöyle bir şey yapın bi film açın en son yüksek seste ve beklediğimiz film sonunda internete düşmüş cips falan alır mısın hayatım gelirken yeriz filmle falan de böylelikle kaynanan da şüphelenmez seste olmaz mümkünse komik bi film aç, Veya doggy yapmayı deneyin daha sessiz ve sakin 🙏🏻
31 Yorumla- +1 yıl
sen bayagı fantezılısın
+1 yılOdalarınız yakınmı? Yatak kullanmayın bizim duvarlar ince gıcırtısı geliyor elini isirabilirsin fazla ses olmasın diye veya duşta tabi suyu açıp altına girmeyin sesi geçiriyor abartıp sert ve hızlı olunca yine ses geliyor duydum çünkü valla aklima başka şey gelmiyor
30 Yorumla
+1 yılCinsel hayatın evlilikteki yeri kesinlikle tartışılmaz, burda problem olması tüm evliliğinizi olumsuz etkileyecektir,, Ebeveynlerle aynı evde yaşamak bizim toplulumuzda var olan birşey, ancak bu durumda biraz da onların anlayışlı olması gerekiyor,, siz elinize geçen her fırsatı çok iyi degerlendirmelisiniz, onlarda size firsat yaratmak için çaba harcamalilar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstiyorsanız her şekilde fırsat bulursunuz illa evde olcak değil dışarda araçta ya da bi otel odasında daha sayarımda 😂 şimdi tuhaf kaçmasın
112 Yorumla- +1 yıl
Bravoo
- +1 yıl
fantezi cok
+1 yılÇok zorlayıcı olmalı eğer sizin için uygunsa ayrı bir eve çıkmanızı öneriyorum. Ben kaynanam ile yaşama gibi bir şeyim olsa sesten çekinmem gerçi :D
30 Yorumla
+1 yılben hic tinlamam bile annem ki o konuda cok anlayislidir evlendimde benle kal dedimde verdigi cvp su aldu oglum esin yaninda isten geldinde rahat giyinmek ister ve sarilmak ister ben oldum icin cekinecektir haliyle ondan dolayi ikinizin yasamasi daha iyi der
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüsadenle kaynana sen varken olmuyor bu işler, torun yapmaya niyetlendik ama sen varken olmuyor de evden mi gider kulaklıkmı takar kendisi bilir istedğinizi yapın. Evlisiniz ve kaynanan oölunu neden evlendirdi evde hizmetçi olsun diyemi oğluna eş olsun diyemi🙄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBi gün birlikte çıkın ve otele veya başka bir yere gidin keyfinize bakın
10 Yorumla
+1 yılAnneci adamla evlenilmez! Annesine yakın yerde başka ev tutup, hem annesine hem ailesine bakabilen adamla evlenilir ;)
30 Yorumla
+1 yılyahu kaynanan o sesleri çıkararak kocanı doğurdu. deli olmayın. ilişkinize bakın. cinsel ilişki karı kocaya emirdir. göreviniz ve ayıp değil. ses dinlemek ayıptır. keyfinize bakın
10 YorumlaGitsin ne olacak başınıza dikilip edebinizi mi bilin diyecek.
Siz evli bir çiftsiniz işine gelmiyorsa diğer evladının yanına gitsin.
Çekinmeyin aşırı da ses çıkarmayın.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaynanan elini mi kapadı şeyine
Iki genç çift niye evlenir rahat rahat sevişmek için
Ses olsun nolacak
Sevişin gitsin62 Yorumla- +1 yıl
Bravoo
- +1 yıl
Aynen...
Ya bu kaynanalar bari cinselliğe müsade etseler off , abla ayrı eve çıkın yoksa bu kaynana sizi hiç bırakmaz
20 Yorumla
+1 yılKaynana ile alakası olmayan bir durum ne alakası var adamın anasini evde istemiyorum bizde ne işi var annesinin desene kadını istemuyorsun burdan taktik alıp uygulayacak sin dimi uyanikkk
00 Yorumla
+1 yılKesin kes çözüm istiyorsun anlaşılan Onlara bir oyun oyna kocanı zil zurna sarhoş et kaynana nın yanına yatıttır yediği yemekten sonra doyup gidecektir 👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılSakin ihmal etmeyin gec sate uykuya dalınca yapın sizde bagirta bagira yapmayın birlikte oturnlrda hep bu dert var evli baynlar cok gergin oluyor yapmyincda ihmal etmeyin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben kaynana falan dinlemem parçalar yakar yıkar yine ilişkiye girerim, nereye kadar bu şekil devam eder sence bu evlilik?
Olmadi sizce sessiz olun çok inleme sende agzina birşey tika00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de maalesef çok var kaynana ile aynı evde yaşayan, zor bir durum gerçekten ama yapabiliyorsanız ayrı eve çıkın ve bu durumu eşinle konuş öncesinde.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrı bir ev olmadan evlenmeseydin egerki eşin anasıyla yaşamaktan rahatsa sese aldırış etme hatta daha fazla sescıkar seks yaparkenki annesi kendi der ayrı eve cıkındiye oglunaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişin gitsin ya evli çiftsiniz. Ha bir süreliğine misafir gelmiştir o zaman anlarım ama sizinle yaşadığına göre bu böyle devam edemez yani nereye kadar ilişkisiz sürer ki. Sevişmek en doğal hakkınız
37 Yorumla- +1 yıl
Bencede yani, ses çıkarmamak ellerinde olan bir şey
Cevap sahibi+1 yılEksi veren arkadaş s. kemiyor galiba))
- +1 yıl
Ben değilim o )) sen evli misin
Cevap sahibi+1 yılSana demiyorum zaten kim eksi vermişse ona
- +1 yıl
Peki. Kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılGereksiz sorularrrrrr
- +1 yıl
Peki, yorumları silebilirsin
+1 yılBundan doğal ne olabilir evlisiniz ses çıkacak tabi
31 YorumlaKanana biraz saygılı olup başka oğlu varsa ona kalmaya gidebilir veya akrabasına filan ya da durumunuz varsa otele gidin
17 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana bu riski alıyon burda yürekli kızsın
- +1 yıl
@Mehmetkr98 ne riski?
- +1 yıl
Resim sana aitse geçmiş olsun
- +1 yıl
@Mehmetkr98 sebep?
- +1 yıl
Burda abaza çok yayar telegramda yalan yanlış paylaşır
- +1 yıl
@Mehmetkr98 haklarını bilen bi insanım bu hesap benim profil benim burası da bir görüş paylaşma platformu elime böyle bilgi ulaşırsa dava eder donlarına kadar alırım eminim KS ekibi de bana hak verir ;) korkulacak bisey yok adelet hak hukuk diye bisey var herkes haddini birlikte sonra herkes rahat olabilir
- +1 yıl
Ne diyor yaa Allah aşkına milyonlarca şikayet var 5 sene sonra cevap alırsın
Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. ses olur diyorsunda her iki tarafında zevk alması şart bu durum ülkemizde ne yazıkki anlayışlı karşılanmıyor ne evde tek bırakırlar nede dışarda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Yok artık daha neler...
Evlisiniz siz, size karı koca diyorlar. Çocuk oyuncağı mı bu? Sinirlendim harbiden14 Yorumla- +1 yıl
Aynen koca sonuçta koyucak koymalı ( bu arada soru troll bence )
- +1 yıl
Soru trol olduğu için bende dalga geçtim sen ne anladıysan o 😅
Uyku ilacı alın.
Sonra Allah me verdiyse artık zkdkfkgkg20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Öyle birşey yok yaa
kapısı olan kapatılan bir odada herşey olur duyulmadan olur20 Yorumla
+1 yılSes yapmayın siz de, sanki mahalleyi inletiyorlar sfkdhs
20 Yorumla
+1 yılannenin anlayıslı olması gerek. ara sıra cıksa bari evden bi yerlere
20 Yorumla
+1 yılİlişkiye girememek nedir ya? Sende ortalığı yıkacak değilsin yaa. Az ses çıkar sende
21 Yorumla- +1 yıl
sanki dagı taşı inletcek az az inlese ölmez
+1 yılGüliyim mi ağlıyım mı bilemedim kaynanaya uyku ilacı ver
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSes kısan bir cihaz lazım, birde kaynananın kulaklarına pamuk.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoyleki nekadar yasli ve bakima muhtac bile olsa ev ev ustune olmaz diye bir atasozu vardir gherseyde gecerli zor yani bakima muhtacsa yakinindan ev tutun gunduz gidip yardim edin ama ayni evde olmak her bakimdan skntili yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUff cok sanssizin doya doya inleyip bagirip saplak yemek bunlar hasretsindirrr
51 Yorumla- +1 yıl
Neden yarasına tuz basıp azdırıyorsun kadını.. 😄
+1 yılYatak odasına basit bir ses izolasyon süngeri döşersen sorununuz kalmaz. Çok ucuza malolur. Netten arastir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatak gıcırdar falansa yerde yapın kaynanana bazı çayları içir osura osura yatar sizde çoşarsınız şkfxnxkfg
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu doğanın kanunu hayatım. Kaynanan da bi zahmet kapatsın kulaklarını. Sen de elinden geldiğince yastıkla vs sesini bastırmaya çalış. Bu durum böyle devam ederse ilişkinize zarar bile verebilir
10 YorumlaYa ayrı eve çıkacaksınız ya da ses çıkartmıyacaksınız
10 Yorumla
+1 yılevden gitmesini bekleyin, para verin pazara gitsin, söyleyin komuşularınıza kaynananızı çağırsın,
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalleş kaynanaların Allah belasını versin. senin kaynanan mecbursa orda kalmaya. siz de sessiz yapınız. o çarşıya gidince. başka çocuğu yok mu oraya gitsin o zaman olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet canı isteyince sokakta bile yapıyor flash tv oyunculuğunuzla trollemeyin milleti
41 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye girin bence. Yani kaynanan sesinizi duysa bile anlayışla karşılar herhalde, çünkü siz evli çiftsiniz.
20 YorumlaBoşa bu adamı sana ev açamıyor metresi olsa hemen ev açar
30 Yorumlao nun kolayı var kaynan gile uyku ilacı kat uyusun kalsın hapı fazla ver :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kimse yok mu yanında kalmaya ya da otel e gidin
00 Yorumla
+1 yılKaynana da kaynana olsa. İnsan rahat verir bu ne be
00 YorumlaBence yapmak isteyen heryerde Her şekilde yapar ya uygunsuzluk o anı dahada cezbedici hale getirir...
00 Yorumla
+1 yılMadem aynı evde yaşıyosunuz annesi buna hazır olsun ilişkiye girin ses de çıkar hak etmiş
00 Yorumla
+1 yılSen ne utaniyorsun o utansın. Bağır çağır çığlık at hiç çekinme.. rahat ol
00 Yorumla
+1 yılKocan ağzına ısırman için yastık versin ve sana oral yapsın girsin içerisine.
00 Yorumla
+1 yılKaynanan da yapmamış olsaydı zamanında eşin doğmazdı. Kulak asmayın vur patlasın çal oynasın yapın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırdır ne oluyor ki ses çıkacak sanki adam kesiyo mk
31 Yorumla- +1 yıl
Yarıldım 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle saçma bir neden duymadım. Kaynananın işi gücü yok sizi mi dinleyecek. Duyarsa da duyar evli çiftsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani evlilikte olacak bir şey bu herkes biliyor kaynanan da bunu bile bile dibinizde yakında bir yerdeyse kulaklık takıp müzik falan dinlesin 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaynanam olsa odanın içine mikrofon bağlayıp salona da hoparlör takıp sabaha kadar bağıra bağıra inletirdim lan evi belki o zaman kaçar evden a... q
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kaynanan sizi sevişmeyin diye mi evlendirdi ne alaka?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen ben öyle bir durumla karşı karşıya olsaydım ilişkiye girerdim kimseyi takmadım sonuçta evli çiftiz
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kaynanamla yaşadığımız için ilişkiye giremiyoruz. Sizce ne yapmalıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler