+1 yılHımm sen hard seviyorsun o tokat hosuna gitmiş olabilir fakat devam edersen bacım faişem falan diye yapmaya başlar bence popona falan tokat atması sert yapması normal ama ileriye dönük tokat falan sizin ilişkinizi çok başka boyutlara taşır bence attırma bir daha boğazını sıkması falan yeterli bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bilemiyorum kendisi de bi tuhaf oldu zaten sanki bi tepkimi bekledi ama sonra bi daha diyince gülümsedi ama tokadı da çok aşırı sert atmadı yani iz bile kalmadı sadece anlık bi yanma hissi oldu yanağımda o kadar.
- +1 yıl
Ama bu seni aşırı zevke getirdi senin içinde de var hard * tokatlana tokatlana bogazın sıkıla sıkıla gırtlagına kadar ama dediğim gibi bacım hayat kadını olayına girerseniz devamı gelir ve seni hadi ordan sıkıntılı işler ama sen tokatlamasından hoslandıysan devam et ama o konuları actırma birde * baş parmağını ağzına veriyormu veriyorsa agzında da bir tane olsun istiyor diye düşünebilir önemli şeyler bunlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeksin bile içine ettiniz. Çiçektir kadınlar
Güzel güzel öpmek koklamak sevmek varken, yüzüne vurmak kalçalarına vurmak saçını çekmek adeta işkence çektirmek de nedir. Yapanda yaptıranda normal değildir. Kişisel fikrim02 Yorumla
Soran+1 yılNormal değiliz zaten eşimle dalgasına söylemiyorum birbirimizi çok iyi anlıyor olmamız kilit
Soran+1 yılSadece endişelendim bi an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
+1 yılEvet normal bir çok kadın kontrollü sertlikten hoşlanır ve tahrik olur
Gerçek hayattaki şiddet ile yataktaki dozunda sertliğin arasında ciddi fark var30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana boyle bir sey yapilsa yataktan kalkarim muhtemelen. Hoşuma gitmez boyle seyler. Adam gibi seviselim, seks yapalim tamam. Vurmaya, s*cmaya, can yakmaya gerek yok. Dominant karakterliyim ondan da olabilir. Seks dahi olsa hadi kalca vurma falan neyse ama yüzüme falan zoruma gider. Vuracak daha iyi secenekler var, yuz bunlardan degil bana göre.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsado mad o filmler izleyip repertuvarınızı genişletin. Bakmayın diğer yorumlara. Neyi seviyorsanız onu yapın. Sadece Boğaz sıkmada biraz dikkat, bir keresinde boğuluyordum, bir işaretiniz olsun bırakması için.
32 Yorumla
Soran+1 yılHayır tatlım sado baştan sona izlenmeyecek, hatta şahsen ben hiç izlemediğim halde fotolarından bile etkilendiğim iğrenç fantezileri anlatan bir filmdir. O kadarı fantezi değil, hastalık.
Soran+1 yılPardon galiba ben yanlış anladım salo anladım ben pardon:')
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Bence hissiyatında hoşlanmanda gayet normal hard seven bi büyük kitle var zaten şahsen bende sert severim ilişki sırasında tokatlamak sıkmak falan ne biliyim benim holuma gidiyor ayrıca yatakta ayıo olmaz her şey mübahtır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal o an saçından çekip tokat atıp orası kızardıktan sonra oraya öpücük bırakıp kıza her türlü duyguyu yaşatmalı bir erkek 😈
12 Yorumla- +1 yıl
bilir kişi konuştu 😂😂😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Bilirkişi raporumu yazdım tabi hemen skjds
Eşinin helalisin senden istediği şekilde faydalanabilir ayrıca kadının fıtratında da bu var yani hoşuna gitmesi gayet doğal
46 Yorumla- +1 yıl
Ne var fıtratında
- +1 yıl
o ne demek ya bi kadın olarak hemde nasıl bu sözleri söylüyorsunuz... kadın helalide erkek kadının neyi oluyor..
- +1 yıl
ya tamam eşler bazzen istemediği halde birbiri için yapar bazı şeyleri bu olmalı... ama sizin yazı sanki erkek ne zaman isterse olmalı kadını bir cinsel meta olarak anlatmışsınız... ama yanlış anlamışsam.. tamam kusura bakmayın
- +1 yıl
teşekkür sizede
Savaş mı veriyorsunuz sevişiyor musunuz. Böyle şiddet içeren birliktelikleri anlamıyorum. İnsan rahatlamak için sevişir ilişki yaşar dayak yemek için değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılyatakta normal hayatımızdan çok daha farklı karakterlerde olmamız gayet normal bence
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal niye olmasın ki hoşuna gittyse bu durum sıkıntı yok
31 Yorumla
+1 yılSekste surata tokat sevmem. Bana göre normal değil. Senin hoşuna gitmişse senin tercihin tabiki sana normal.
10 Yorumlasizin fantezileriniz bizi ilgilendirmez hanımefendi.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkide mantık yoktur zaten ve evet kocan sana barbarlıkdan dolayı o tokatı atmıyor sonuçta ortada delilik dozunda fantezi var Zaten oda bu seni tahrik eder diye yapmıştır farkındayız Siz yatakda Mazoşizim seviyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Eski sevgilimde oyleydi. Yatakta acima vurabildigin kadar vur ama normalde sakin elini bile kaldirma diyordu
00 Yorumla
+1 yılÇok normal, birçok kadın seks anında acıdan daha fazla haz alır, bu, acının adrenalin salgisini daha da arttirmasindan kaynaklidir
00 YorumlaHoşlanın diye altımızda elimiz den belimiz den gelenin en iyisini yapiyoruz oda işin bir cilvesi bir sevdiğimizi söylememiz gibi bir şey olarak yani
00 Yorumla
+1 yılBize anlatmayin ayip yahu ayip gunah aranizda konusun bunları🤦♂️
10 Yorumla
+1 yılBende sert davranmayı seviyorum sanki tecavüz eder gibi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben de seviyorum tokatlamayi.. daha bi kışkırtıyor beni.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu normal ayarında yapınca kadınlar zevk alır
00 Yorumla
+1 yılSekste mantık ararsan sıçtın hafız zarar vermeden tadında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar seks esnasında hiç yapmadıkları şeylerden zevk alabiliyor
00 Yorumla Hem dövülen hemde dikilenlerin kendi zevkidir, ben bu ilişkiyi sevmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bnde sertligi severm.
Zevke geldikce teni hissetmek icin teni sıkmak vurmak isirmsk haz verio
00 Yorumla
+1 yılOffff
Hayalim beee
Normal normal
Ben olsam ağız burun dalardım00 Yorumla
+1 yılİkinizin de hoşuna giden şeyi keşfetmeniz öok güzel bende severim sert
00 YorumlaSks sırasında olan şeyler normalde olmaz şüphen olmasın
00 Yorumla
+1 yılMendisi de tokat istemiş, bekleme nedeni takatlanmak istemesidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabi. Tadında bir acı en önemlisi psikolojik baskı seksten alınan zevki arttırır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen sert seviyorsunuz. Eşimde öyle yapıyor. Bazen uç şeylerden bahsediyor sinirlendirip sert yapmamı istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bi filmdee denk gelmişsindirr ordan kalmştır aklında
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet normal bir çok kadın kontrollü sertlikten hoşlanır ve tahrik olur
00 YorumlaTokat olmaz yatağa kelepçeyle bağlasın ve kırbaçlasın. 😀
00 YorumlaHoşuna gittiyse adamın aşırıya kaçmamak kaydıyla iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılTamam bunlar okeyde bunu burada anlatman boş
13 Yorumla
Soran+1 yılAma bu çok garip ve yanlış geliyor
- +1 yıl
Yanlış değil kocan sonuçta yatakta fantezilerin olmasında sakınca yok tam tersine tutkuyu arttırıyor ama onu uyar bunu normal günlük hayatında yapmasın
- +1 yıl
Sonuçta fantezi dediğimiz şeyde bu oyüzden garip değil
+1 yılNormal ya keyfini çıkarmaya devam et :)
21 Yorumlaİlk defa böyle bir şey duydum
22 Yorumla- +1 yıl
Bdsm
+1 yılBence normal ben de seviyorum
20 Yorumla
+1 yılNeee kaaa güzellll.
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben kafa bile atarim sen böyle yanas 😁😂
020 Yorumla
Soran+1 yılÖküzsün
Soran+1 yılDa sak sın
Soran+1 yılHemde böyle iri bir at da şşa kiloluk
Soran+1 yılkardeşim
Soran+1 yılYaw küfür sansürü...
Soran+1 yılKüfür sansürüsün
Soran+1 yılSus a mı na godugım
Soran+1 yılAt skinde kebelek ol
Soran+1 yılBekarlık yetmiş senin kuru s kine kıyamam evlilere laf atir
Soran+1 yılNe?
Soran+1 yılAtskinde uçuşan kebelek gibisin ya öf
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılmerak etmeyin normal :)
00 Yorumla
+1 yılHoşuna mı gitti kız baby baby
00 YorumlaYatakta olan yatakta kalır. Hoşlanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılÇok normal bir durum.
00 Yorumla
+1 yılBence normal. Niye anormal olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazi seyler sadece o an tatlidir. Isirilmak tokat.. popoya sa. plak gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Uykunu acmiş canlandiye
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kadının hoşuna gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hükmedilmeyi seven mazoşist birisin. Sorun yok
00 Yorumla
+1 yılherkesin fantezine kimse karışamaz hahah
00 Yorumla
+1 yılkadına şiddete hayırrrr:))
00 YorumlaSert seks candırrrrrr, ilişkiyi güzelleştirir.
00 Yorumlaİlişkiye yeni heyecan he
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılNormaldir, hard seviyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma kadına vurulmaz kadın istese bile
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSert ve siddet seviyorsun
00 Yorumla Gayet normal keyfini çıkar
00 YorumlaHem üstten hem alttan bam bam bam 😅😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal.
23 Yorumla- +1 yıl
Suratta iz kalmaması önemli. Sert vurursa herkes dayak yedin sanar. (Bana oldu)
Soran+1 yılYa jajdkajdkandla yok hafif kızardı sadece anlık çok güzeldi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSekste şiddet var yasaklanmali😄
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat