Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. Sürekli aynı enerjiye sahip olmuyorsun ki zaten yaş aldıkça yeni birisi de epeyce yorucu oluyor ve kesinlikle zor geliyor. Biraz da kız tarafının endişesi toplum baskısı... Sorumluluk bilgisine sahip birey olabilmiş her insan için pek bir şey farketmeyecektir. Aidiyet, sadakat, sevgi, saygı karşılıklı olduğu sürece ha imza atıp hayatına almışsın ha imza atmayıp. Önemli olan kimin ne istediği ;)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Aynen kanka haklısın en iyisi böyle takılmak. Yaşasın özgürlük😎😎
22 Yorumlaevlenince gene erkeklerle sürtebilirsin canım sıkıntı yok
21 Yorumla
+1 yılSana kötü bir haberim var, 30-35ten sonra pek de guzelliginiz kalmıyor canim benim ama bizde öyle değil
00 Yorumla
+1 yılBunula ilgili sana çok önemli bir soru sormam lazim ciddiyim lütfen yazar misin bana acaba ben yazamiyorum da sana
01 Yorumla- +1 yıl
Ben cuckold birisiyim mesela ilerde hayatima girecek kisinin sadece benimle degilde başka erkeklerle de ilişkiye girebileceğini isteyeceğim ondan. Ama ben baska kizlarla olmayacagim asla, sadik seven birisiyim ama bu cinsellik fetişi baska bisey, sadece onun cinsel ihtiyacını ve özgürlüğünü yaşatmak isterim, peki size sunsa bunu sevgiliniz yapmayi ister miydiniz? Veya düşünürmüydünüz?
+1 yılAnlamsız değil, doğru kişiyle olacak bir durum. Ama aileden huzur ve mutluluk görmemiş kişiler evlenmekten kaçması normal.
00 YorumlaBöyle bir saçmalıkla nereye varabileceğini sanıyorsunuz? İnsanların ahlaki yapısını bozmaya çalışmak bu kadar güzel geliyor size?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen sevginin varlığını tatmamışsın evlenmek sadece seks değildir arkadaşlık dostluk sırdaşlıktır evlilik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı. Ama bir gün bi bakıyorsun. Ben bunla evlenirim oluyor. O kişiye kadar hayatın tadını çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenip kocanı aldatabilirsin ya da evlenmeden sevgilinle aynı evde yaşayıp sonsuza kadar ona sadık kalabilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılo halde ben gibi bir cuckold erkeği ile evlenip, keyfine bakacaksın
00 Yorumla Çiçekte o zaman bütün suç bir tek bi tane arıya versin. Önüne gelene vermesin.
00 Yorumla
+1 yılBence de evlilik saçma insan ne zaman canı kimi isterse onla olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten haklisin yapmazlarsa hep ister bi başkasıyla yapmayı herkes
00 Yorumla 30 maksimum 40 yasina kadar iyi bir seks deneyimi gecirirsin kalan seyler bosluk sonra kendini parmaklarsin ! Evlilik bedava seksten ibaret degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sen evlenme o zaman, ne boşsun ya
01 Yorumla
+1 yılForever free life
00 YorumlaHeyyyyt beee ne hatunlar var 😂
00 Yorumla
+1 yılE öyle yap o zaman seni tutan mi var
00 Yorumla
+1 yılHer kötülük dönüp dolaşıp sahibini bulur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. 😁😁😁 peki bizde alalım
00 YorumlaÖyle degil o daha farklı olması lazım
00 YorumlaDegil evlilik guzel helal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli birileriyle mi olacaksın?
15 Yorumla- +1 yıl
Sürekli veya değil hayatın akışı nasılsa öyle, bence evlilik toplumsal dayatmadan başka bir şey değil doğaya aykırı, kimse kimseye ait falan değildir bu ne biçim kandırmaca, biriyle olursun başka birinden de etkilenirsin onunla da olursun diğerini bırakıp onunla devam edersin
Cevap sahibi+1 yılSen kendini kandırıyorsun şu an. Duygusuz gelip geçici ilişkiler bir yere kadar , bu durumun farkındasın da dikkat çekmek için bu hallerdesin ya da geçmişindeki ailenden kaynaklı.
Cevap sahibi+1 yılbak ağzınla diyorsun aldatılmadan yeni birini bulurum diye. kendinle çelişiyorsun güzelim. aldatılmaktan çok korkuyorsun. travman var belli ki. seni anlayabiliyorum ; zor olmalı...
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel düşünce sen öyle yapabilirsin 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. heh sen de her arıdan polen al o zaman :D
00 Yorumla
+1 yılilla evlen diyenler mi var : )
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılNiye bu katagori
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok mantıklı
00 YorumlaNe yapacaksın her erkeği
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSkor kaç dffgh
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu konuşmak lazım iyice ;)
00 Yorumla
+1 yılHiç yani
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat