Avrupa’daki gibi nikahsız yaşama olsun yani evlenmeden birlikte aynı evde yaşayalım. Exine geçmişte beleşe her şeyi yapmışsa bana da aynı eşit davranmalı yani benden milyonlar harcama yapmamı ve zengin olmamı beklememeli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 aycahile ne anlatsan boş sen böyle kandır kendini olayın temeli başka avrupa böyle diyil böyle yaptı yahudi küreselciler avrupa kadınına bakarsan bizim kadınlar daha ahlaksız yaşıyor uzun konular kafanız dan kendi hayal dünyanıza göre her şeyi yorumluyorsunuz genelde böyle ilişkilerin olduğu ülkeler hızlı nufus düşüşleri oluyor evlilikler düşüyor demek ki erkek istemiyor bunu biraz kafanızın için de taşıdığınız beyni kullanın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
9 ayEvlilik karşılıklı sorumluluk demek öyle aynı evde yaşayıp canı isteyince de çekip giderek olmaz. Konunun bakirelikle ilgisi yok
06 Yorumla
Soran9 aySevgilisi ile ahit mi imzaladılar sanki o da istediği zaman çekip gidebilir
- 9 ay
İki taraf için de geçerli bu
Soran9 ayTamam o zaman evlilik istemesin öyle yaşamaya devam etsin sevgili olarak
- 9 ay
Karşılıklı güven olduktan sonra o da olsbilir evlilik kağıt üstünde bir şey sonuçta
Soran9 aytamam ben kabul ederim sevgili olarak problem yok doğru kâğıt parçası
- 9 ay
Bunu kabul edecek bi kız da bulursan sorun kalmaz 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayÖyle olmasaydı şimdi ortalıkta kimin pçi olduğunu bilmeden gezerdin
01 Yorumla
Soran9 ayNe fark eder? Diğer türlü sanki biliniyor mu? Evli kadınlar aldatmıyor mu zannediyorsun? Belkide çocuğun babası başka DNA testi yaptırmak lazım
Evlilik zaten saçmalık ve önemsiz. eskiden de yoktu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAynen öyle kardeşim çok doğru söylüyorsun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
9 ayo dediğin 100 sene sonra filan olur anca
00 Yorumla
9 ayDünya tersine
11 Yorumla
Soran9 ayNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
9 aygüzel soru
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
9 ayKime göre neye göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySen olayı çok yanlış anlamışsın ya
110 Yorumla
Soran9 ayNeymiş olay
- 9 ay
Neymiş
Cevap sahibi9 ayEvliliğin bakirelikle bir alakası yok Avrupalılarda evlililik kurumu kalkmış gibi çarpıtmışsın. Türk kızlarında bakire arayıp sonra gidip elin Rus orspularında aramazsınız ama 😂 Türk toplumunda büyük şehirler hariç aynı evde yaşayamazsınız anneniz filan arar açamazsınız.
Soran9 ayEvet Avrupa’da evlilik yok hatta Ronaldo bile evli değil mesela onlar aynı evde nikahsız yaşıyorlar. Evliliğin Bakirelik ile alakası yok ise o zaman kadın bana evlenmeden olmaz demesin benimlede birlikte olsun dimi. Ama tabi birlikte olursa benimle sonra onunla evlenmem diye korkuyor tabi
Cevap sahibi9 ayEvlenmezsen evlenme evlilik bir üstünlük değil herkesle evlenilmez
Soran9 ayBakirelik bir zar parçası ise evlilikte bir kâğıt parçası işte
Cevap sahibi9 ayKağıt parçası bizim toplumumuzda önemli sen bakir isen bakire kadın ararsın anlarım bak ona yorum yapamam.
- 9 ay
Nıe kavga ediyonuz
Cevap sahibi9 ay@userrr1818 kavga yok
Soran9 ayÖnemli ise zarda önemli o zaman yok öyle gençlikte Avrupa 30 yaşında Suudi Arabistan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne