Kocamla 2 defa evlendim! Onun yokluğunda yapmış olduğum hataları bilmesine gerek var mı sizce?

Ben eşimle severek evlendim. 2 yıl evli kaldık, şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşandık. Boşandıktan sonra hem onun ailesi, hem benim ailem devreye girdi ve bir araya geldik. Yaptığımız hataları masaya yatırdık, neden kavga ettiğimizi konuştuk derken yeniden evlenme kararı aldık. Fakat ben boşandıktan sonra eski çalıştığım iş yerinden biriyle sadece 1 gecelik birliktelik yaşadım. Yani açık konuşmak gerekirse onun evinde kaldım ve seks yaptık. Eşimle tekrar evlendikten sonra eşim benim yokluğumda ne yaptın diye sordu. Herhangi bir erkekle mesajlaştın mı diye sordu. Hayır, asla öyle bir şey yapmadım dedim ama maalesef daha kötüsünü yaptım. Kendimi bu aralar çok suçluyorum. Bir yandan da boşanmıştık, evli değildik diyorum. Gayet normal, olabilir yani diyorum. Eşime onun yokluğunda yaptıklarımı anlatmalı mıyım? Bilmesine gerek var mı? Ben bu durumu kız arkadaşlarıma anlattım, sakın söyleme haberi olmasın dediler. Sizce ne yapmalıyım?

Kocamla 2 defa evlendim! Onun yokluğunda yapmış olduğum hataları bilmesine gerek var mı sizce?