Ben eşimle severek evlendim. 2 yıl evli kaldık, şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşandık. Boşandıktan sonra hem onun ailesi, hem benim ailem devreye girdi ve bir araya geldik. Yaptığımız hataları masaya yatırdık, neden kavga ettiğimizi konuştuk derken yeniden evlenme kararı aldık. Fakat ben boşandıktan sonra eski çalıştığım iş yerinden biriyle sadece 1 gecelik birliktelik yaşadım. Yani açık konuşmak gerekirse onun evinde kaldım ve seks yaptık. Eşimle tekrar evlendikten sonra eşim benim yokluğumda ne yaptın diye sordu. Herhangi bir erkekle mesajlaştın mı diye sordu. Hayır, asla öyle bir şey yapmadım dedim ama maalesef daha kötüsünü yaptım. Kendimi bu aralar çok suçluyorum. Bir yandan da boşanmıştık, evli değildik diyorum. Gayet normal, olabilir yani diyorum. Eşime onun yokluğunda yaptıklarımı anlatmalı mıyım? Bilmesine gerek var mı? Ben bu durumu kız arkadaşlarıma anlattım, sakın söyleme haberi olmasın dediler. Sizce ne yapmalıyım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemene gerek yok. Ortada aldatma da yok. Belki o da bir seyler yapti o süre içinde. Hesap verecegin bir sey yok. Olur ki ilerde öğrendi diyelim o zaman sen yoktun, ben özgürüm, benim hayatimdi dersin. Kocan bunu sorduguna gore kaldiramayacak birisi.
Kaldirip kaldiramayacagini sen bilirsin ve yeniden evlenmenize de zarar verir bu. Surekli en ufak tartışma da ne yaparsin ben yokken gider baskalariyla mi yatarsin diye surekli başına kalkar. Gerek yok. O zaman bekar ve cinsel sagligi yerinde olan bir kadin olarak ihtiyacini gidermissin.
Benimde benzer bir olay basima geldi. Ayriyken bende bir seyler yaşadım ama geri birlestigimizde söylemedim. Bunu kaldiramayacagini biliyordum çünkü. Bana hesap sormaya dahi hakkı yoktu, ayriyken özgürüz. O da bir sey yasadiysa bende bunun lafini edemem ben yoktum cunku hayatinda.
Seninki de böyle. Yeniden birlesmissiniz suyu bulandirmaya gerek yok. erkek beyni (turk erkegi) daha farkli ve daha igrenc seyler düşünüyor bu konularda. Sana karsi guvensizligi vs oluşabilir, kafasinda seni farkli konumlandirabilir. Gerek yok. Yolunuza bakın.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKiz arkadaslarina anlatman hata bu arada. Hayatta hic kimseye guvenmem hele ki hemcinslerime. Ortaligi karistirmak icin yer ariyor bazilari. Sen soylemesen bile gidip onlarin soylemeyeceginin garantisi var mi? Ya da aralarinda kocana ilgisi olan varsa gider söyler, kocanda o hirsla o arkadasinla yatar. Boyle seyler sadece sende kalsın orada hata yapmissin. Dedigim gibi kocana da söyleme, unut gitsin, sadakati saglarsin bundan sonra ki yaptığın bir sadakatsizlikte yok ortada.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bu konuyu kendi içinizde kapattıysanız ve pişmansanız başkalarının bilmesine gerek yok. Boşandığınız sürede olmuş zaten evliyken değil.
Eğer eşinize bieiyle yattım vs. derseniz şeytan çok kötü vesveselere sürükler. Acaba hala aklı onda mı? Neler yaşadılar ne kadar ileri gittiler? O erkek kim? Fotoğrafı var mı? Karım beni gerçekten sevmiyor mu? Birçok şey ve aranızdaki güven tamamen gidebilir.
Onun yerine şunu söyleyebilirsiniz eşinize "Ayrıldıktan sonra her insan gibi nefsi olarak hatalarım oldu Allah affetsin. Onlara tövbede bulundum. Ve seninle yeni bir yola çıktım. Bu soruların aklını kurcalamasını istemem. Şu an kalben, ruhen ve bedenen seninleyim ve yanındayım. "
00 Yorumla
+1 yıl1-bu bir hata değil kazayla yatmadın herifle bu senin seçimindi sonucuna katlanacak kadar cesur değildin de yaparken aklın neredeydi derler adama.
2-ay canım öyle mi? sadece bir gecelik mi? emin misin? iyi ya sıkıntı yok o zaman eşinde seni 1 kez aldatsın ne olacak ki ya da daha güzeli bir kerecik çeksin vursun bişey olmaz dimi
3-evli veya değil yalan yalandır bi yalancıyı sevecek olanın da ya kendine saygısı yoktur ya da enayidir
elini azıcık vicdanına koy da adama doğruyu söyle yalanlarla bir arpa boyu yol alınmaz arkadaşın olacak k*ltaklara da kulak asma bozacının şahidi şıracı omurgasız ve korkak bir arkadaş çevren varmış bunu da bi gözden geçir.
kaldı ki iş arkadaşınsa bu herif onu işte görmüyor musun? kocana çok yazık olacak daha çok aldatılır diye korkuyorum bu garibim için.
00 Yorumla
+1 yılBoşandıktan sonra insan üzülür biraz olsun. Sevdiğim adamdan, severek evlendiğim adamdan boşandım diye. Çocuk varsa o çocuğa üzülür, geleceği ne olacak, babasız büyüyecek diye kafa yorar. Sen ise çalıştığın yerde ki adamın altına yatmışsın. Kadınlara bu yüzden güvenmiyoruz biz erkekler olarak.
Geçen bir belgesel izledim. Adamın karısı ölmüş, aradan 38 sene geçmiş. Adam hala karısının mezarına gidiyor aralıksız hergün. Evin her yanında rahmetli karısının resmi var, bakıp bakıp ağlıyordu. Sevgi eskidendi arkadaşlar. Bu yeni nesil insanı sevgiyide öldürdü, aşkıda öldürdü. Yazık ya bilmiyorum. Ama ben senden çok o adama üzüldüm. Seni yetiştirip büyüten o anaya babaya üzüldüm sadece..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Anlatırsan boşanır büyük ihtimalle.. O yüzden senin kararın, vicdanın rahat etmiyorsa söyle. Ama gün gelir yalanını yakalarsa daha kötü olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmışsınız bu arada yapmışsın aldatma sayılmaz ama yinede sus konuşma hiç haberi olmasın üçüncü bir ayrılma olmaması için.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHadi eşine söylemedin. Peki iş yerinde yattığın o adamla sürekli karşılaşacaksın. Bunu nasıl açacaksın.
01 Yorumla Yapmış olduğum hata' ne demek ya? ne hatası? boşanmış özgür bir kadındın. Canın çekti birlikte oldun. Ona ne. Birliktelik öncesi yaşananlar veya bir şekilde ara olduysa yaşananlar bir sırdır. Kesinlikle anlatma. Sormaya bile hakkı yok. Niye soruyor ki? senin de sormaya hakkın yok? ne o , mal mı satın aldınız ki ömür boyu senin olsun? Geçmişte yaşananlar geçmişte kalır. Boşanmadan önce düşünecekti, seni özgür bırakmadan önce düşünmeliydi.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah günahlarınızı kapatın benden başka kimse bilmesin kimseye söylemeyin kimseyi şahit tutmayın diye emir vermiştir. burada aldatma yok. Büyük zina var lakin bunun hesabını bir tek Allah'a verirsin gerçekten tövbe ettiysen Rabbim o sayfayı kapatır. Ve o sayfayı kuracalamak olmaz. Kız arkadaşlarına dahi dememen lazımdı. Vicdan yapacak bir şey yok yani. Yalan konusmussun onun da tövbesini yap. Ve artık hiç kimseye bu durumu anlatma esin de bilmesin dürüst olacam diye olaylar çok farklı boyuta geçebilir. Yeni sayfa ac ve hayatına devam et ❤️
10 Yorumla
+1 yılBuradaki tüm kadınlar kocan neler yapmıştın diyor. Nereden biliyorsunuz acaba. Her erkek özgürüm deyip kadınlarla mı sabahlıyor sanıyorsunuz. Nasıl bu kadar eminsiniz, kendi karakterinizden mi yola çıkıyorsunuz yoksa.
Anlatmana gerek yoktu ama yalan söylemen hoş değil, sen o sorduğunda sende soracaktın. Kocan olduğu için yalan veya doğru konuştuğunu anlardın zaten. Ona göre o durumda ne söyleyeceğini daha iyi seçerdin.
10 Yorumla
+1 yılboş ver söyleme. O da yapmıştır zaten. Bir kisiyle bir gece seks yapmissin. Ne var bunda. Evliyken başkalarıyla seks yspanlar bile var. Hem de tek bir kişi bile değil. Oyke kadınlar biliyorum ki kocasına koklatmiyor ama onune gelenin altına yatıyor. Sen kocanla seks hayatına bak. Mutlumusun o önemli
00 YorumlaSöylemene gerek yok. Sen bekardın çünkü. Bekarken kımınle ne yaptıgın seni ilgilendirir. Kımsenın kımseye karısma hakkı olamaz. Bunu sorgulamaya hakkı yok. Senınde onu sorgulamaya hakkın yok. Keske bunu kımseye anlatmasaydın. Şimdi birliktesin yoluna bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Anlatma kardeşim yaşamadım diye yalan söylemişsin niye anlatasın ki bi yerin mi kaşındı durup dururken derler insana arkadaşlarınla da aranı bozmamaya çalış en küçük bir tartışmada eşine söyleyebilirler bu arada sen yanlış bir şey de yapmadın sadece eşine yalan söylediğin için suçlusun
00 Yorumla
+1 yılBugün gördüm ki kadın kocasız kalınca dayanamıyor hemen bi erkek bulup iliski yasayabiliyor zaten kadin istemesede erkek ayağına geliyor ama erkek oyle degil neyse sonuç olarak evli olduğun süreçte eşinde başka kadınlarla olur karşılık olarakta oda düşünür soylemelimiyim diye böyle anlaşır gidersiniz bunu anla diye soyledim
00 YorumlaKeşke kız arkadaşlarına da söylemeseydin.
Bence ilerde ortaya cıkacak bişey değilse yani biri bunu eşine fısıldamayacaksa bırak söyleme. Hatta sende bu yaşanan şeyi unut hiç olmamış gibi hayatına devam et.
Ayrıca bu hatada değil bekarsın ve istediğini yaparsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an sen haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Normal bi şey onla boşanmışsın istediğinle istediğini yaşarsın. Ona karışamazdı da bi şey de diyemezdi ama şimdi yalan söylemişsin. Bi şey yaşadığın için değil yalan söylediğin için kızabilir su an. Eğer o kişiden falan bi şekilde öğrenme ihtimali yoksa hiç ortalık karıştırma bence söyleme bi şey
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptığımız hataları eşimize söylemek zorunds değiliz. Bişey yaptıysak gizli kalmalı kimseyi ortak etmemek gerekir. Onun hessbını sen Allah’a vereceksin eşine değil. Senin örttüğün günahları Allah’da örter. Ama arkadaslarına da söylemeseydin keşke yarın öbür gün bişey olsa napıcaksın? Ellerinde kanıt yoksa gerçi bir şey olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen on kişiyle birlikte ol. O o ara eski kocaymış. Cinsellik ihtiyaç çok doğal yaşadığın. Bir şey anlatmaya gerek yok çünkü hata değil. Bunu kabullenmek lazım cinsellik kadın olarak senin de ihtiyacın o ara bir eşin, partnerin yoktu karşıladın bu kadar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kız arkadaşlarının neyine güvenip de anlatıyorsun ki? Ayrıca sanki senin kocan boş mu durmuştur, o anlatıyor mu hiç? Belki seninle evliyken bile aldatmıştır seni. Allah bilir. boş ver seninki de sen ve Allah arasında kalsın. Ayrıca boşandığınızda yaşanmış bu ne gerek var anlatıp da 2. evliliğini de zehir etmeye?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme sonuçta siz bununla tekrar evlenmeyi düşünmüyordunuz onun iÇin yaptınız birşeyler olan da olmuş geri getiremezsin hatta anlatırsan büyük ihtimalle boşanırsınız o mesajlaştın mı demiş fazlasını hiç kaldıramaz merak ettiğim o kişi ile neden birlikte oldun anlık boşluk mu yakışıklı mıydı
00 Yorumla
+1 yılBilmesine gerek yok sen bekar bir kadındın o zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBi daha bosanmak istiyorsan ve rahat bayiyorsa kavga falan istiyorsan anlat. Yoksa anlatma.
Biseyi merak ediyorum dalga gecmek icin sormuyorum gercekten merak ediyorum benim icin onemli bi konu.. durustce soyler misin hangisi daha iyiydi? Ve arada bir kocanla olurken digerini dusunuyor musun?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimseye anlatmamalıydın, hani çok yakının madem diyelim ama eşine söylediğin anda midesi bulanır iğrenerek senden boşanır bu sefer, bazen her doğru her yerde söylenmez bu da onun gibi ama sen de bu fırsat bu fırsat çekici bulduğun kişiyi aradan çıkarmışsın, bazısının fantezisidir bu, bi şekilde yaşamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece sende olan bir sır olsaydı yani gizli bir ilişki olsaydı söylemene gerek yoktu, ama sen arkadaşlarına söylemişsin kulaktan kulağa dolaşma ihtimali var. Yanlış yapmışsın söylemekle herkese... Ve ayrıca eşin dulken o neler yaptı hiç sordun mu? O masum mu sence?
00 YorumlaSöylemen lazım yarın başkasından duyarsa bir boşanma sebebi daha çıkar sana ona göre hazırlasın kendini biz erkeklere uckurusu düşük diyorduk eskiden sabırsız diyorduk artık kadınlar da aynısı olmuş çok acele etmişsin bazı şeyler için insan ayriliklarda eskiden biraz kendini dinlerdi hem kendine hem karşıdakine hemde ruh sağlığına İyi gelirdi ama şimdi şairin dediği gibi çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde...
00 YorumlaAyrı olduğunuz süreçte eşiniz ne yapmış acaba? En azından eskortla beraberlik yaşamıştır.
Bence sorun etmenize gerek yok. Nitekim o dönemde herkes kanunlar çerçevesinde olmak kaydıyla istediğini yapmakta özgürdür.
10 Yorumla
+1 yılİslam inancına göre boşanmış bir kadın tekrar eski kocasıyla evlenmesi durumunda bir başka biriyle evlenip bir süre evli kalıp cinsel birliktelik yaşayıp sonra boşanıp o halde eski kocasıyla evlenebilir
Kaynak: Kur'an'ı Kerim.00 Yorumla
+1 yılHata yi yapmisin ve daha da uzatmadıysan yapacak bisey yok ve söylediğin zaman bu senin hayatında olumsuz tepkiler ve yaşantı tarzı olacak ve tekrardan evliliğin gözden geçirmek isteye bilir eşin
00 YorumlaKız arkadaşlarına anlatarak bile hata yapmışsın bile, dediğin gibi boşandıktan sonra olmuş bi hata yapmışsın sır olarak kalacak sende yeniden evlenmişsiniz birşeyler düzene girecekken tekrar bozulmasın...
10 YorumlaHayır yok. Sonuçta ayrı iki insandınız hata değil onlar. Olay şu: bir hatayı ikinci defa tekrarlamak neden? “Ahmaklık, Aynı Şeyi Tekrar Tekrar Yapıp Farklı Sonuçlar Beklemektir” Albert Einstein
00 YorumlaSonucta evlı degışfın soyleme esıne aldatma olmamıstır onun yapmadıgı bellı mı bırıyle braber olmadıgı Ne bellı haklıyken haksız duruma dusersın
00 Yorumla
+1 yılSöylemen gerekmiyor bence
Ayrıldığın zaman olmuş sonuçta
Belki kocan da biriyle görüşmüStur
Şimdi bilemem ama
Soyleyip sorun cikmasina neden olur00 Yorumla
+1 yılEşinin bunu kaldırıp kaldırmayacağını az çok bilirsin. Bence söyleme, evet kötü bir durum ama söyleyince de daha kötü olabilir, söylemesen de için içini yer
00 Yorumla
+1 yılAnlatma.
Bir de konuya farkli bir bakis acisi getireyim. Kiz arkadaslarin yerine kocana anlatsaydin daha az kisi duyardi.
10 Yorumla
+1 yılsana geçmiş olsun artık o işyerinde ki senin tadına bakmış artık ister seni canı çektiğinde becermeyi
10 Yorumla
+1 yılKeşke arkadaşlarına da anlatmasaydin kardeşim aran bozulduğunda kötülük edebilirler sana
22 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
+1 yılSutu bulandırma, gerek yok. Bekar kadındın sonuçta. Kocan mı yoksa arkadaşın mı daha iyiydi onu düşün?
11 Yorumlabaşkasıyla seks yapmak için boşanıp seks yapıp sonra kocasıyla tekrar evleneni de ilk defa görüyorum yahu ne gerek var böyle komplike planlar kurmaya ve masrafa girmeye?
00 YorumlaAnlatmana gerek yok. Eğer aklın o adamda kaldıysa ve görüşmeye de devam edeceksen farklı farklı durumlar olur. Onu ayrıca değerlendiririz.
00 Yorumla
+1 yılHayır yerine bosaninklca ne uaptigimiz ikimizinde birbirine sormaya hakkı olmayan şeyler deseydiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı soruyu eşine sorsan mutlaka sende aynı cevabı alacaksın. Bu yüzden yaşanmışlıkların üzerine sünger çek
00 Yorumla
+1 yılAnlatma bilmesin daha iyi dediğn gibi boşanmıştın zaten eşine yalanda söylememişsin mesajlaştınmı diye sormuş yok demişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylersen kötü olacak da saklarsan da kötü olacak yüzüne her baktığında aynı yastığa her baş koyduğunda kandırdığın gelecek aklına ne bilim için rahat edecek mi ki bence söyle ayrılırsa da ayrılsın yeniden hiç değilse senin için rahat olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Yaptığın şey gayet normalse eşinin bilmesinde de sakınca yok demektir. Sonradan öğrenirse daha kötü sonuçlar ortaya çıkar.
00 YorumlaKocan degilmis ki aldatmamissin. Tövbe edersen yargilayamaz seni boş ver. Oda yapmıştır illa takma kafana ama evlilikte yapmayın öyle şeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten basta hata yapmisin arkadaslarina soylemenle de canim sevgilim olmustu ciktigim sonra uyusamadik ayrildik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Boşanan özgürdür anlatırsan sana güveni kalmaz tekrar aynı sorunlar baslar peki sen sordunmu o neler yapmış sonuçta erkek boş durmaz 😁🤣😂
00 YorumlaSöylersen evliliğin yine biter. Sonuçts evliyken biri ile birlikte olmadın ayrıydınız. O yüzden söylememende fayda var
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen o da yaptı. Yani yalan söylemene gerek yokmuş dediğin gibi bekarmışsın. Yalan söylüyorsunuz sonra neden boşanıyoruz diyorsunuz !
00 Yorumla
+1 yılSen yokken eşinin rahat durmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöleme sureklı basına kalkar tekrar ayrılırsınız ayrıca her ınsan hata yapar sen bu hatayı duzelttın zaten evlı deyıldın bu hatayı yaprken sonucta üzülme söleme sakın sen durstsun cok burcun ne
10 YorumlaSöyleme asla söyleme
Kusurları! Kusurlarını örtmeye çalış her zaman doğru olan budur.10 Yorumla
+1 yılBöyle birşeyi belmesine gerek yok, bu ömür boyu aranızda problem olmaya devam eder
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden sana tavsiye o kiz arkadaşlarına bisey anlatma ve onların ağzını sıkıla bide eşine anlatma hic bisey yaşandı bitti gitti tövbe et bidahada yapma eşine sadık kal unut gitsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Basın agrisin istiyorsan şöyle
Tabi bı daha yapma da
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Soylemene gerek yok. Ama yattığın adam seninle tekrar yatmak isteyecektir
10 Yorumlabilmesine gerek yok.. ve ayrıca o dönem ayrılmışsin sana sorma hakki bile yok
00 Yorumla
+1 yılO sana sordu bu soruyu peki sen ona sordun mu aynı soruyu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmış yaşanmıştır birşeyi merak ettim yaptığına değmiş miydi adam iyi myidi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Asla söyleme, zaten mesajlaştın mı diye sormuş
00 Yorumla
+1 yılgzli olmasn cok merwk ettim de nesye soramiyorum buradan ya ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir hata yaparsan söylersen çok kötü olur eşin yokken yaşanan bir olay ve bakarmışsın o konu orada kalsın. Bu zamana kadar sırtında taşıman yetmedi mi? Bırak o orada kalsın.
00 Yorumla
+1 yılsenin nasıl biri olduğun belli kocan bilseydide seninle evlenmeseydi
00 Yorumla
+1 yılBencede haberi olmasın sonuçta o yoktu anlayışla karşılayacağını düşünmüyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat