Cinsel Yaşam Gün içinde sürekli ıslanmam anormal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 surekli hissediyorum yani bazen daha cok olabiliyor bu durum Gün içinde sürekli ıslanmam anormal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
byjokerrrrr Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hormonal yoğunluktan kaynaklı bunu giderirsen azalır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yok ki düşüncem sadece bilincaltidir Yorumla byjokerrrrr +1 yıl İstersen bunu açıklayayım sana da burdan zor dm? Yorumla byjokerrrrr +1 yıl Yazamıyorum sana beni takip etmediğin için. Sanırım eski mesajları da sildin o yüzden yazamıyorum Yorumla byjokerrrrr +1 yıl Beni takip et ya da yeniden yaz :) Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. libidosu yüksek insanlarda bu durum çok normal. çamaşırına geçtiği için rahatsız mı ediyor seni? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gençken kurumaz yaşlanınca ıslanmaz😂😂😂 bilinçaltı olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ahah valla yaa
Haassaann Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl mastürbasyon yapmıyorsan normal. yapıyorsan biraz fazla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yapmıyorum Yorumla Haassaann +1 yıl o zaman ıslanırsın tabi. tatmin etmen lazım kendini Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Evlimisin bekar mi? Daha önce ilişki yasadin mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl bakireyim bekarim Yorumla bahane1 +1 yıl Bakire olabilirsn ilişkin olmus olabilir belki aklinda biri vardir birini arzuluyosndur düşünürken islaniyorsndur Yorumla bahane1 +1 yıl Peki ıslandığında kendini tatmin ediyormusn Yorumla Soran +1 yıl aklimda hic yok biliyor musun bilinaltimda var demek ayip geliyor cunku Yorumla bahane1 +1 yıl Nie ayip gelsin ki çok normal birsey bu insanin boyle şeyler düşünmesi yapmak istemesi arzulanmasi gayrt normall Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yüksek Libido ve Hormonlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet hemde ne libido Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Normal şeyler bunlar yap geç takılma 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kurutalım ytavrum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl oyle olmuyo iste Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Yardım edeyim Yorumla Soran +1 yıl nasil Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Yaz bana Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hastalık değil libido ile ilgili 0 0 Yorumla
smirnoffRed Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sen abazasın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet knk Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sürekli mi tuaf 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hmm sürekli iştekli misin sen? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bilmem yok ama bilincaltimda var demek ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen ondan islaniyon🥰 Yorumla Soran +1 yıl bilmem ki ayip geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır neden gelsin ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hormonal yoğunluktan kaynaklı bunu giderirsen azalır
yok ki düşüncem sadece bilincaltidir
İstersen bunu açıklayayım sana da burdan zor dm?
Yazamıyorum sana beni takip etmediğin için. Sanırım eski mesajları da sildin o yüzden yazamıyorum
Beni takip et ya da yeniden yaz :)
libidosu yüksek insanlarda bu durum çok normal. çamaşırına geçtiği için rahatsız mı ediyor seni?
Gençken kurumaz yaşlanınca ıslanmaz😂😂😂 bilinçaltı olabilir
ahah valla yaa
mastürbasyon yapmıyorsan normal. yapıyorsan biraz fazla
yapmıyorum
o zaman ıslanırsın tabi. tatmin etmen lazım kendini
Evlimisin bekar mi? Daha önce ilişki yasadin mi
bakireyim bekarim
Bakire olabilirsn ilişkin olmus olabilir belki aklinda biri vardir birini arzuluyosndur düşünürken islaniyorsndur
Peki ıslandığında kendini tatmin ediyormusn
aklimda hic yok biliyor musun bilinaltimda var demek ayip geliyor cunku
Nie ayip gelsin ki çok normal birsey bu insanin boyle şeyler düşünmesi yapmak istemesi arzulanmasi gayrt normall
Normal bugünlerde herkes istekli
Yüksek Libido ve Hormonlar
evet hemde ne libido
Normal şeyler bunlar yap geç takılma
Gün içinde bilinç altında var demeki
Yaş itibariyle normal bence
Kurutalım ytavrum
oyle olmuyo iste
Yardım edeyim
nasil
Yaz bana
Hastalık değil libido ile ilgili