20 yaşındayım. Bakireyim ve mastürbasyon yapmıyorum. Çok istekliyim. Her gün ıslanıyorum ya. Kızlar, normal midir bu?
Lütfen saçma sapan şeyler yazmayın erkekler.
Lütfen saçma sapan şeyler yazmayın erkekler.
çok doğal sadece vücudun hormonlarını salgılayarak gelişimini tamamlamaya çalışıyor. kendini fazla istekli adledip sakın masturbasyona ya da ilişkiye gişrmeye yönlendirme. isteğin çok artarsa dayanamazsan mastürbasyon yap ve abartma çünkü genç vücudun son oluşumlarını tamamlıyor sağlıklı bir insan olmana ve hayatın tadını almana yardımcı oluyor hormonlar sadce sex için değil vücut sağlığını da koruyor . çok iyi durumdasın.
teşekkür ederim mastürbasyon yapmak istemiyorum zaten ben ne yapayım kendi kendimi sanki arada bir kalçamı okşadığımı fark ediyorum ya da göğsümü ama mastürbasyon yapmıyorum
Bu yaptığın da bir mastürbasyondur.
bir bayan hafıza sormuştum yıllar evvel. akrabamızdı. mastürbasyon günahmı demiştim oda bana artıkkendini frenleyemiyorsan zina işleyecek duruma geldiysen mastürbasyon günah değil ihtiyaç olmuştur demişti. sen daralmışsın gerçekten masturbasyon la rahatlayabilirsin bu ihtiyacını gidermelisin. masturbasyon yaparken yavaş hareketler le ve masaj yağı kullanırsan kendine yetebilirsin. yanlış ir ilişki den iyideğilmidir . önemli değil bu arada.
Merhaba arkadaşım,
İster bakire ol ister olma, ister mastürbasyon yap, ister yapma vücudun yılın bazı dönemlerinde fazlasıyla östrojen salgılar...
Östrojen ise vücudunun cinsel duyarlılığını arttırır, bu sebeple de aklın sürekli cinsellikte olur...
Bu durum gayet normaldir ve belli dönemler her kadın ve erkekte yaşanır...
Yorumlar hakikatten çok saçma ve alakasız olmuş...
normaldir canım bu şekilde olman arada olur böyle şeyler ve mast yapmamandan da kaynaklanıyor bu o isteği karşılamazsan vücut bunu bir şekilde kendisi yapar sen istesen de istemesen de aslında arada bir yapman lazım...
Cevap
22Cevap
P*rno film , sevişen çifter ya da çıplak erkek görünce ıslanıyorsan bu normaldir.
Komşunun oğlunu görünce,otobüsteki oğlanı görünce islanıyorsan durum sakat..Evlenme zamanın gelmiş. Hemen evlen.
Durduk yere aklına cinsellik gelip ıslanıyorsan durum vahim.Sonun kötü.
doğrusu aklımda hep cinsellik var ve ıslanıyorum bu yani
saçmalama
Bazı insanların empati yeteneği diğerlerine nazaran daha gelişkindir. Bu nedenle bu insanlar aklına gelenleri yaşıyormuş gibi hissedebilirler.
Ayıplanacak bir durum yok ortada. BEnce 10 numarasın. Ama kendini iyi hissetmiyorsan bir doktora görün. O sana bir reçete sunar.
gün içerisinde çokça ıslanıyorum zaten
link
ıslandın mı?
link
Şöyle bir durum yaşama sakın :D
İsterik bir kişiliğe sahipsin normal değil ama kötü brişey de değil aksine bence avantajlı konumdasın.
Ha sahi bir psikploğa ve dahiliyeciye görünsen iyi olur.Belki testler yaparlar.Bazı anormaliler hormonların fazla çalışmasına sebep olabilirler.
cinselliğe leveli yeten yazar. burdanda alayım xpertimi.
https://www.youtube.com/watch?v=xlo2Py6LsSIhmm.bu çok güzel birşey.memeucun falan okşansa birde şöyle güzelce dudaklarından öpülse demek ki hemen ateşlenirsin.
ama kocan çok şanslı.eline aldığında ço karzulu bir hatun bulacak ; )
ama merak etmedim değil doğrusu.daha çok hangi hallerde oluyor bu?yani fiziksel bir temasta falan mı?eğer buradan anlatmak istersen özelden ekleyip söyleyebilirsin.
anlatmak istemezsen : )
gayet doğl,bence mastürbasyon yapmalısın,libidon yüksek ve tahrik oluyorsun...
bebeğim ben masturbasyon yapmadığım zamanlarda kız görünce boşalıyordum altlı üstlü yine sen iyisin ıslanmakla kalıyorsun :D
heheh :) daha fazlası olmaz inş bende son günlerde çok istekli olmaya başladım
olursa titrersin rengin atar rezil olursun valla :D :D
o kadarı hiç olmadı
bende çok oluyordu lise 2 de başladım masturbasyona geç başladım o günler benim için ızdıraptı pamuk tıkadığım günler :D her kız gördükten sonra sigara yakıyordum düşünsene ha ha ha :D
pamuk tıkamak mı hahah :D
inanmıyor musun bana :D sen neden mst yapmıyorsun ? ama en iyisini yapıyorsun bence yaşın kaç ?
soruyu okumadın mı 20 yaşındayım yapmak istemiyorum ya ben gerçeğini istiyorum
evlenmeden yapma. gerçeği de mast alışkanlık yapıyor sonra işin gücün sex oluyor bu aylarda durgunumda biraz ama olsun. kusura bakma görmedim
evlenmeden yapmam zaten kocaya saklıyorum kendimi yok ya uğraşamam onunla
aynen fazla uğraşma bozarsın :D
normal tabi yani bende 20 yaşımdayım bakirim aynı senin gibi istekliyim bence normal ve çok güzel ama mastürbasyon neden yapmıyosun anlamadım zevk mi almıyosun? ya da sanal sex yapmalısın bence
ne güzel süper sekste bu ıslanman yararı olur zevk alırsın
bütün derdin bu olsun :)
ben alışkın değilim böyle şeylere :) sürekli ıslanırdım ama şimdi hem çok fazla istiyorum hem çok ıslanıyorum
mast yap biraz sakinleştirir seni. yapmadığın için öyle
yapmak istemiyorum
neden ama
Delii :)
normal ve sağlıklı bir kızsın .
mast. yapmadan bende ıslanıyodum
keyfine bak bişey olmaz :)
olabılır ne var bunda ya :))
cehennemliksin, cayır cayır yanacaksın
Normal bence her bayan gibi
derde bak... :D :D :D
normal ve doğaldır