Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
neden kadınlar istekli koca sevmez? aldatır diye mi
Aslında kadın da erkek de istekli olmalı. Bu çok doğal ve olmadı gereken bir meziyet. Sadakat ise genle alakalı, aşağıda bu görüş yapılmış ve ben de aynen katılıyorum. Yani herkes arzulanmayı arzulu olmayı ister. Doğrusu bu. Kimse kendini kandırmasın. Bunun ahlakla ahlaksızlıkla da ilgisi yok. Sonuç; kadınlar istekli kocayı sever ve erkekler de istekli eşi istekli kadını sever. 🌸😎
Bence bir erkek ne olursa olsun istekli olmalı çünkü bu, kadında beğenildiği, değer gördüğü, istendiği hissi yaratıyor ve daha mutlu daha pozitif olmasını sağlıyor. O yüzden kadınların istekli erkek sevmeyeceğini sanmıyorum pek de.
Cevap
1Cevap
İsteği monoton olmayacak biraz farklı olacak kendi rahatlamak için yapmayacak yani heyecan katacak
İstekli koca sevmez değil. Kadına ilgi göstermeyip kalbine dokunan şeyler yapmadan birtek cinsel ihtiyacını karşılamak için yanına gelen kocayı istemez
Sadakat genle alakalı. Herkes arzulanmayı arzulu olmayı ister. Kimse kendjnj kandırmasın
Ben severim ama benle doysun gözü dışarda olmasın çok istekliler durmuyo
Doyurabikir misin peki böyle bi esin olsa
@Batuhan1003 bakaeız
Cogu kadın yetersiz kaliyor bu konuda :)
@Batuhan1003 zevk alıyosam her gün
Oyle olmuyor ama yipranan kadın oluyor. Bi de bunun dusu var sac kurutmasi var :)
Oz ele gelir misin bise sorcam
@Batuhan1003 bişey olmaz
Yo seviyorum istekli kocamı
Hangi zevksiz karı o tam benlik ya
Hdjdjdjx ilahi
Sevmiyolar iste usta