Evet soru açık aslında cinsellik konusunda kadınlar neden hayır der
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba
Bunun altında birçokları sebep yatabilir.
Psikolojik sorunlar olabilir kendini iyi hissetmiyor olabilir bu ağrısı sancısı olabilir. Bunlar yoksa eğer eşi tarafından yetersiz zevk alıyordur yatakta mutlu olamıyordur yeterince ıslanamama sonucu canı acıyor olabilir. bu tür sorunlari eşi ile konuşup çözmesi gerekir konuşmak istemez ise yatakta baskın karakter olmak avantaj olacaktır bir diğer sebep koku ve bakımsızlık olabilir ağız kokusu veya ter kokusu diş fırçalanmaması hijyen sekste çok önemlidir herşeye rağmen istemiyorsa doktor yardımı alabilir farkli sorunlar olabilir umarım faydalı bir yorum olmuştur iyi geceler 🍁20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKocaları ile öncesinde bir cinsel deneyimleri olmadığından zevk almadıklarından
Kocalar bencil olduğundan ( sırtını dönüp yatma olayı )
Kadınların kafasındaki cinsel tabulardan, korkulardan, endişelerden
Kocalarını kendilerine göre cezalandırmak için13 Yorumla
Soran+1 yılzevk almama olayı var bide ama o karşılıklı değil mi ya kadın almıyosa erkekte almaması gerekmez mi of çok karışık
- +1 yıl
Hayır karışık değil
sen zevk almıyorsan erkek de almıyor anlamına gelmez bu
Soran+1 yılAnladım insanda zevk almadığı bişeyi ne kadar yapmak ister ki
Merhaba!
Bunun bir çok sebebi olabilir;- O an sevişme modunda değildir.
- Başı ağrıyordur.
- Bir gece önce kocasıyla tartışma yaşamıştır ve kocası henüz beklediği barışma adımını atmamıştır.
- Kocasından bir şey istemiş, bu isteği kabul edilmemiştir. (Genelde maddi istekler)
- Kocası erken boşalıyordur.
- Kocası artık ona eskisi gibi çekici gelmiyordur.
Aklıma gelen sebepler bunlar...20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. nasil olsa erken bosalacak bu iki dakika icin dus almaya degermi. kadinlar sekste uzun zaman gecirmek ister g noktalarini uyarilmasi ve geç orgazm olmak ister. erken bosalmak turkiyede sorun tedavisi var elbet ben yasamadim. evli degilim eski kiz arkadasim aci cekerdi bosal diye yalvarirdi. ben cogu zaman bosalmaz elle yapardim.
00 YorumlaKadınların çoğu seksi cezalandırma yöntemi olarak kullandıklarından
“hayır, ancak ben istediğimde yapabiliriz”
mantığıyla hareket edebiliyo
AMAA
bunun dışında tonla şey olabilir,
partnerinden soğumuş olabilir
partneri bakımsız olabilir
yetersiz performans için hiç enerjimi sarf etmiyim diyebilir
partnerini aldatıyo olabilir (partneri de onu aldatıyo olabilir)
...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hayır arada bir olan hayirsa milyon sebeb olabilir ama bir zaman sonra artık seni istemiyorum şeklindeki bir hayirsa muhtemelen ya adam aldatiyirdur başka sevgilisi/leri vardır kadın kırılmıştır ya şiddet küfür vs vardır ona karşı artık bu isteği duymaz ya da bir erkeğin ev ve aile ile ilgili sorumluluklarını yerine getirmemesi sonucu hayır diyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Canı istemiyordur herhalde ne bilelim ya da 2 dakika için duş almaya üşeniyordur malum bu seks tanrıları pratikte foslar
39 Yorumla
Soran+1 yılAbshshshs süpersin kız
- +1 yıl
Biz erkeklere Yine bir laf söylemiş sanırım 2 dakika için duşa değmez gibi
Soran+1 yıl@Olgunvenetadam haklı değil mi
- +1 yıl
Yani demek ki onun kocası öyle
- +1 yıl
@Olgunvenetadam yok canım ben kocamdan memnunum siz seks tanrıları neden üstünüze alındınız yine yahu
- +1 yıl
Ben hiç öyle bir insan değilim Ne kendime överim ne de kendimi yererim
- +1 yıl
- +1 yıl
Seks ve Tanrıyı bi arada kullandığın için eksiledim ikinci nasılki her kadın aynı değilse her erkekte aynı değil genelleme yapmayı bırakın.
- +1 yıl
@Kurtkitap Seks ve Tanrıyı bi arada kullandığın için eksiledim ikinci nasılki her kadın aynı değilse her erkekte aynı değil genelleme yapmayı bırakın.
+1 yılözel günündedir der sinirlidir der bir istedigni yapmamıstır der ogun cvanı isemiyordur sebeb cok ama devamlı yok diyorsa ve bu ayları bulmusa gercvketen büyük sorun vardır cok fenanaa yanii
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç hayır demedim yıllardır hemen ziplarim üzerine 🥰🙈
412 Yorumla
Soran+1 yılAbooo 😲
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@Naifkalas ne
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yıl@Naifkalas aynen öyle 😌😌
Cevap sahibi+1 yıl@man_illa maalesef
Erkekler kadının ruhunu okşamadan sadece bedenine odaklanıyor bence bütün mesele bu ruh ve beden birlikte okşanacak ki tadı çıksın kadın da tat alsın 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede sadece canı isteyince aklına geliyosa kadında inada bindirir tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam beceriksizdir sadece kendini boşaltiyoedur bunun icin kadin sadece bi araçtirda ondan yoksa zevk veren adamin herkes altina yatar
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzevk almıyorlardır ya da seksi bi görev olarak görüyorlardır genelde annelikten sonra böyle olur
23 Yorumla
Soran+1 yılZevk almak ya da almamak karşılıklı değil mi işte onu anlayamıyorum mesela kadın almıyo ama erkek alıyo böyle oluyo mu ve seks bence eşlerin yakınlaşması sevgilerinin aşklarının muhabbetlerinin artmasında büyük önem taşıyo
Cevap sahibi+1 yılyani teknik olarak sadece erkek veya kadın zevk alabilir ama ideali çiftlerin birlikte zevk almasıdır bunun için erkek gereken özeni göstermelidir.
- +1 yıl
Her sekste zevk almak karsilikli degil malesef bazen erkek ki (erkegin ki daha zor) bazen kadin sadece karsi tarafi kirmamak icin seks yapar ozaman zevk almaz alkis gibi rol yapar buda tatsi tuzsuz yemek gibidir
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKim bilir ne hanzoluklar yapıyor ki kadın hayır diyor
00 Yorumla Bir yerden sonra herkes birbirinden bikiyor aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı beklentileri vardır istek ve arzularının arttırılmasına istiyordur kendini özel hissetmek istiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla okuzlük ortalamasi zirve olan bir toplumda az bile diyorlar..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocasi ona ya da cocuguna kotu davraniyordur
Ya da kadinin hayatinda baska birisi vardir.00 Yorumla
+1 yılİstemediği için. İstese niye hayır desin?
08 Yorumla
Soran+1 yılTamamda nedenlerini merak ediyorum bende
- +1 yıl
Zevk almıyordur, hoşlanmıyordur, aseksüeldir, yeterince istekli değildir, kocasını sevmiyordur, başkası aklındadır falan.
Sen reddetmez misin?
Soran+1 yılEvli değilim ki bilmiyorum belki bu yüzden rahat konuşuyorum yaşıcaz görcez
- +1 yıl
İstekli birisin di mi? Ne kadar sıklıkla olmalı sence?
Soran+1 yılHer gün ya da 2 günde bir olabilir
- +1 yıl
Özelden yazar mısın bana?
Soran+1 yılYazamam 😃
- +1 yıl
Neden?
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen sabrıni zorlamak icin diyom genelde
34 Yorumla
Soran+1 yılNedennn 😲
Cevap sahibi+1 yılHosuma gidiyo böylesi
+1 yılÇünkü seks kölesi değiller. Canları istemeyebilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılneden derler hakşkaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bileyim lanet olsun ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha
Cevap sahibi+1 yılAğlancak halimize gülelim peki :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorulmuştır bitmiştir hergün hrrgün
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsan zevk aldığı bişeyden neden yorulsun ki yoruluyoruz diye yemekte yemeyelim o zaman bilemedim şimdi bence başka bişey 🤔
Cevap sahibi+1 yıl7 günde 7 kez yaptığını düşün yemekle o birmi ya saçma bence
Soran+1 yılGünde yarım saat sürse ki sürmez o kadar bence yapılır ya sevdiğim insansa ve zevk alıyosam sabah akşam yapılır bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelmiş geçmiş en gerekli soru bence sitede 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAptallığından tabiki sonra da aldattı mı diyor
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı bir soru
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece merak ettiğim için sordum cidden neden hayır diyolar ya ben evli değilim daha cinsellik zevkliyse insanda zevk aldığı bişeyi neden yapmaz ki
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel soru.
00 Yorumla Ah bı anlasam 😀
00 YorumlaGavurluklarinda
00 Yorumladerrr
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocası istediği gibi değildir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi