1 ay kaldı düğünüme önümüzdeki hafta içerisinde kaynanamla birlikte alışverişe gidicez o yanımdayken nasıl rahat bir şekilde alabilirim ki ayrıca gerdek gecesinden çok korkuyorum ne yapmam lazım eve gelince ne yapılır nasıl davranmam gerek hiç bir şey bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, bu konuda yalnız olmadığını bilmen gerek, yani birçok kadın ilk ilişki korkusu yaşar.
Özel alisverisini kayinvalidenle birlikte yapma, sen ve nişanlın ayrıca çıkarsınız, zevkinize göre alırsınız.
İlk gecede korkmana gerek yok, doğru zaman, doğru pozisyon seçimi ve doğru yaklaşım önemli. esin seni hem mental hemde fizyolojik açıdan tam olarak hazırlamadan penetrasyonu denememeli, uzun ön sevişme, seni fizyolojik olarak hazırlayacaktır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk neden bu kadar korkuyorsunuz ki bundan, icerde adam kesmiyorlar iskence olmuyor sonucta kocanla berabersin bas baya guzel romantik bir an olacak o yonden bakma olaya bence ne guzel olur dimi.
Bende yasamadim yanlis anlama yani..
burada bi abla kendi gecelerini anlatmis cok da guzel detayli anlatti uzunca, belki faydasi olabilir senin icin - valla ben bile erkek halimle hani napicagimi bilmiyordum nasil ilerliyor neler yapiliyor dedigin gibi falan ama artik okudum yaa hani yarin evlensem direkt ise koyulabilirim cunku biliyom artik. Kaydetmistim, istersen atayim sana...
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur atarsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılBurdan atayim mi
+1 yılbırak evlenme usta, en yakın kilisede rahibeliğe başla, sonsuza dek cinsellik hakkında konuşma, anlaşma, sevişme, sen çok namuslu bir kızsın. belki de en namuslumuzsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim bildigim ilk gelinligi cikarirsin ustundeki ter pislik icin banyo yaparsin rahat gecelik farzi seylerini giyersin sonra kocan girer duşa. Ince kahve falan icmek dinlenmek bana gore cok mantikli. Ilk gece o isi yapacaksiniz diye. bi kural yok.
10 Yorumla
+1 yılbu alıiverişte olması gereken son insan aslında kaynana... korkucak birsey yok aslında acele etmemeli eşin sadece... konusmak istermısın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılkorkmana gerek yok o an zaten her şey kendiliginden oluyor akışa bırakmanız gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkma öncelikle kendini cok sıkma ve stres yapma on sevismeyi uzun tutun ıslanman fazla olursa ıcine girmesi kolay olur ve akışına bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkulacak bişey yok heyecan elbette olucak ama oradan çocuk çıkıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama korkuyorum yine de
+1 yılMutluluklar diliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
😊🙏🙏
+1 yılDetaylı bir şekilde anlatayım sana
00 Yorumla
+1 yılkocan tecrübelimi
00 YorumlaKorkacak bi şey yok yöntemler var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılFormülü uygula
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın kac
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem